hatunlarrr sözlümle buluştum ay nasıl mutlu oldum anlatamam
parfümünüde çaldım
akşam yemeği yemyi düşünmüyorumçünkü yan yanayken zorla bi kaç yudum kola içirdi
gözün aydın canım :)
siz çok iyi spor yapıyosunuz ya benim hiç şansım yokkizlarrr umarim hepiniz güzel bi gün gecirmissinizdir, fndkkrdu gözün aydin, Allah ayirmasin sizi, nazarlardan korusun insallah canim
bugün yediklerimi yazayim hemen
Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt
Ara
1 armut
Ögle
Yine balik yedim (napimm cok seviyorum)
2 kitir ekmek
Ara
4 dilim ananas
Fitnesse gitmeden önce dünki yedigim yogurtlu müsliyi yedim. Fitnessde 10 dk sirf kostum tam 100 kalori harcadim, sonra bodypump yaptim 1 saat yine grup esliginde, oda yaklasik 400 kalori oluyor, toplam 500 kalori harcadim fitnessde. Eve geldim önce sütümü ictim sonra biraz kuru fasulye yedim (2 kasik kadar, sadece tadimlikti yani). fazla bisey yemedigim halde sanki 1 öküz yemis gibi tokum
75 squats yaptim, biraz dinleneyim sonra yine yaparim biseyler galiba.. haftaya dügün icin yurtdisina cikiyoruz, ozamana kadar ne verirsem kardir, dedikoducular cok orda, onlarin laflarini duymak istemiyorum (gerci dört dörtlük olsaydim bile bi kusur bulurlardi kesin).. amannnn kim takar onlarii
kizlarrr umarim hepiniz güzel bi gün gecirmissinizdir, fndkkrdu gözün aydin, Allah ayirmasin sizi, nazarlardan korusun insallah canim
bugün yediklerimi yazayim hemen
Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt
Ara
1 armut
Ögle
Yine balik yedim (napimm cok seviyorum)
2 kitir ekmek
Ara
4 dilim ananas
Fitnesse gitmeden önce dünki yedigim yogurtlu müsliyi yedim. Fitnessde 10 dk sirf kostum tam 100 kalori harcadim, sonra bodypump yaptim 1 saat yine grup esliginde, oda yaklasik 400 kalori oluyor, toplam 500 kalori harcadim fitnessde. Eve geldim önce sütümü ictim sonra biraz kuru fasulye yedim (2 kasik kadar, sadece tadimlikti yani). fazla bisey yemedigim halde sanki 1 öküz yemis gibi tokum
75 squats yaptim, biraz dinleneyim sonra yine yaparim biseyler galiba.. haftaya dügün icin yurtdisina cikiyoruz, ozamana kadar ne verirsem kardir, dedikoducular cok orda, onlarin laflarini duymak istemiyorum (gerci dört dörtlük olsaydim bile bi kusur bulurlardi kesin).. amannnn kim takar onlarii
arkadaşlar ya benim karnım bi şiş ki anlatamamya zaten kilo almışım 61.5 olmuşum ya
şimdi yeşilçayımı içtim bide 2 tane ceviz yedim leslie ile 2 mil yapıcam sonrada start it up gücüm kalırsa zumbayıda şimdi yaparım kalmzsa kahvaltıdan sonra artık
B]Tatlım kabız mı oldun yada regl dönemin mi yaklaştı.banada oluyo bazen öyle geçer merak etme.
Ama aç karnına spor yapma kesinlikle. enerjinden gidiyo biliyosun.[/B]
o maşallah bu hafta herkes salmış bende saldım birazGünaydın kızlarrrrr
dün akşam tatlı yedim ben hemde haddinden fazla. sonra pişman oldum bide jillian'ı özledim galiba.önce simit bölgesi için olan videomu yaptım. ardından hemen jilliancığımla 27 dk da su gibi oldum. hiç böyle terlememiştim. direk ılık duşa girdim.
sonra da maç izlerken yarım paket çekirdek yemişim
sıkma canını tatlım eminim reglden dolayıdır.arkadaşlar ya benim karnım bi şiş ki anlatamamya zaten kilo almışım 61.5 olmuşum ya
şimdi yeşilçayımı içtim bide 2 tane ceviz yedim leslie ile 2 mil yapıcam sonrada start it up gücüm kalırsa zumbayıda şimdi yaparım kalmzsa kahvaltıdan sonra artık