Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

hatunlarrr sözlümle buluştum ay nasıl mutlu oldum anlatamam
parfümünüde çaldım
akşam yemeği yemyi düşünmüyorum çünkü yan yanayken zorla bi kaç yudum kola içirdi

Oyyy Allahım nazarlardan korusun

bende bu akşam yapıcam simit videomu. bide bacak içi için sıkılaştrıcı video bilen var mı :26::26:

muzeyyencim squats ic bacagida caliatiriyo bacaklarini olabildigince acip comelir kalkarsan ic bacak calisir :)

aksam yemegimi erkenden yedim yemicem demistim ama aciktim
3 kasik et
1.5 kasik pilav
salata
1 tane etimek

musait olursam zumba yapicam bi video buldum onu yapicam persia zumbaydi sanirim adi :)
bu bana daha eglenceli geldi oburu gibi cok hizli hareket etmesede terletiyo zaten oburu bana daldan dala atliyomus gibi geliyodu

kizlarrr umarim hepiniz güzel bi gün gecirmissinizdir, fndkkrdu gözün aydin, Allah ayirmasin sizi, nazarlardan korusun insallah canim

bugün yediklerimi yazayim hemen

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
1 armut

Ögle
Yine balik yedim (napimm cok seviyorum)
2 kitir ekmek

Ara
4 dilim ananas

Fitnesse gitmeden önce dünki yedigim yogurtlu müsliyi yedim. Fitnessde 10 dk sirf kostum tam 100 kalori harcadim, sonra bodypump yaptim 1 saat yine grup esliginde, oda yaklasik 400 kalori oluyor, toplam 500 kalori harcadim fitnessde. Eve geldim önce sütümü ictim sonra biraz kuru fasulye yedim (2 kasik kadar, sadece tadimlikti yani). fazla bisey yemedigim halde sanki 1 öküz yemis gibi tokum
75 squats yaptim, biraz dinleneyim sonra yine yaparim biseyler galiba.. haftaya dügün icin yurtdisina cikiyoruz, ozamana kadar ne verirsem kardir, dedikoducular cok orda, onlarin laflarini duymak istemiyorum (gerci dört dörtlük olsaydim bile bi kusur bulurlardi kesin).. amannnn kim takar onlarii

siz çok iyi spor yapıyosunuz ya benim hiç şansım yok

akşam:
köy ekmeği arasına 2 dilim domates 2 dilim peynir 2 dilim sucuk koyup yedim.
bide light süt içtim.

insallah canımm :)
10 dk da 100 kalori cok iyi kacta kostun ?
elmasekerim zumbanin her turu hrmen hemen ayni kaloriyi yakiyo dimi :)

Günaydın kızlarrrrr

dün akşam tatlı yedim ben hemde haddinden fazla. sonra pişman oldum bide jillian'ı özledim galiba.önce simit bölgesi için olan videomu yaptım. ardından hemen jilliancığımla 27 dk da su gibi oldum. hiç böyle terlememiştim. direk ılık duşa girdim.
sonra da maç izlerken yarım paket çekirdek yemişim

arkadaşlar ya benim karnım bi şiş ki anlatamam ya zaten kilo almışım 61.5 olmuşum ya
şimdi yeşilçayımı içtim bide 2 tane ceviz yedim leslie ile 2 mil yapıcam sonrada start it up gücüm kalırsa zumbayıda şimdi yaparım kalmzsa kahvaltıdan sonra artık

B]Tatlım kabız mı oldun yada regl dönemin mi yaklaştı.banada oluyo bazen öyle geçer merak etme.
Ama aç karnına spor yapma kesinlikle. enerjinden gidiyo biliyosun.[/B]

B]Tatlım kabız mı oldun yada regl dönemin mi yaklaştı.banada oluyo bazen öyle geçer merak etme.
Ama aç karnına spor yapma kesinlikle. enerjinden gidiyo biliyosun.[/B]

ad€tim€ az kaldı :26:
ay klavy€m bozulmuuuuuş
canım l€sli€ v€ start it up aç karnına yapılınca daha iyi oluyomuş l€sli€yi bitirdim şimdi start it upı yapıcam şuan iyim d€vam €d€bilirim ama zumbayı yapmıcam h€m€n kahvaltıdan sonra yaparım onu

sporum bitti
leslie ile 2 mil hemen ardından start it up yaptım
leslie ile 200 kalori yaktım
start it upta da 200 civarı yaktım
yalnız baya terledim ya
pazartesi 60ları görmek istiyorum ama önce şu 500 gr dan kurtulmam lazım

kahvaltım= 1 domates 1 biber 4 tane ince dilim sucuk ve 1 yumurtayla omlet yaptım 1 tatlı kaşığı yağ ile
3 y.zeytin ve 1 kk ve 1 tanede etimek yedim

öğle yemeği yerine sayıyorum bunu

o maşallah bu hafta herkes salmış bende saldım biraz

sıkma canını tatlım eminim reglden dolayıdır.

kızlar sabah bütün sınıf kantine yumulduk ben bi tane karışık meyve suyu içtim
bide yarım poğaça yedim.

öğle: hiçbir şey yemedim çünkü acıkmadım. yarım elma yedim sadece.
bugün beden dersinde 40 dakika basketbol maçı yaptık öldüm.
2km hızlı yürüttü hoca ve açma germe hareketleri.

Son düzenleme:
Sabah istemeye istemeye tartıya çıktım ama yine aynıyım 53,80

öğle yemeğinde ciğer war ekmek yedirck bana. ama yemessem de içimde kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…