Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

birazdan persian zumba yapıcam :KK76: sonrada simit bölgesi için olan videoyu :KK76:
ama saat 1de başlıcam :KK1:
ay pazartesi en az 60.8 felan olmam lazım bu hafta noldu bana ya niye kilo aldım ki :26:

birazdan persian zumba yapıcam :KK76: sonrada simit bölgesi için olan videoyu :KK76:
ama saat 1de başlıcam :KK1:
ay pazartesi en az 60.8 felan olmam lazım bu hafta noldu bana ya niye kilo aldım ki :26:

ay ben niye bu zumbayı yapamıyorum. persian farklı mı canım. bi link yollayabilir misin :KK16:

ay ben niye bu zumbayı yapamıyorum. persian farklı mı canım. bi link yollayabilir misin :KK16:

Persian Zumba E02 - YouTube persian bu canım hiç ara vermiyo diğeri gibi değil ben bi bunu yapıcam zaten gün içinde çok spor yapıyorum bundan sonra simit bilgesi için olan videoyu yapıcam sonrada oryantal yapmayı düşünüyorum :KK1:

kepek ekmeği ile yiyebilirsin canım ciğeri bişeycik olmaz :KK34:

persian zumba çok iyi ya :KK8::KK8:
öbürü karmaşık yapıyodu hızlı hızlı yapıyodu ya buda sırayla yapıyo buda hızlı aynı derecede terletiyo :KK1: ama bu daha zevkli bence
zumbadan sonra simit bölgesi için olan videoyu yaptım bugün baya terledim vallahi ya :KK1::KK1:

ay şu göğüslerimin dikleşmesine bi çare bulunmalı hep yağ o yüzden yumuşacık ya :KK14:

siz çok iyi spor yapıyosunuz ya benim hiç şansım yok :KK43:

akşam:
köy ekmeği arasına 2 dilim domates 2 dilim peynir 2 dilim sucuk koyup yedim.
bide light süt içtim.

benimde fazla sansim yok aslinda ama vakit ayirmaya calisiyorum, isten gec ciksamda fitnesse ugramayi ihmal etmiyorum, zaten yolumun üzeri oldugu icin daha kolay oluyor benim icin :))

insallah canımm :)
10 dk da 100 kalori cok iyi kacta kostun ?
elmasekerim zumbanin her turu hrmen hemen ayni kaloriyi yakiyo dimi :)

canim ben 8bucukda kostum tam 10 dk oldu. aslinda yürüyecektim ama saat 17'de bodypump vardi yetisecektim bende kosmaya basladim bant'da, ne yakarsam kardir diyerekten :)) normalde 2-3 dk.da tikanirdim ama dün nedense kostukca kosasim vardi :KK52::KK52: vaktim olsaydi 10dk daha kosabilirdim..

aynen canim bence öyle, tabi arada oynamalar olabilir, ama hemen hemen ayni yakar bence.. ama hizi arttikca daha fazla kalori yakiliyor diye biliyorum..

Günaydın hanımlar

sanada günaydin canimm :))

Sabah istemeye istemeye tartıya çıktım ama yine aynıyım 53,80 :KK1:

öğle yemeğinde ciğer war ekmek yedirck bana. ama yemessem de içimde kalır :KK43:

ayy kiz senin kilona gelmek icin neler vermezdim kiii :KK52::KK52: :nazar::nazar: masallah diyimde nazar degmesin sana :nazar::nazar:

Persian Zumba E02 - YouTube persian bu canım hiç ara vermiyo diğeri gibi değil ben bi bunu yapıcam zaten gün içinde çok spor yapıyorum bundan sonra simit bilgesi için olan videoyu yapıcam sonrada oryantal yapmayı düşünüyorum :KK1:

kepek ekmeği ile yiyebilirsin canım ciğeri bişeycik olmaz :KK34:

ayy kiz o videoyu nerden buldun, bu ayni bizim yaptigimiz zumbaya benziyor. bazi müzikler ve hareketler benziyor :KK52: acaba hocam bu videodanmi ilham aldi :KK9: güya koreografi ona ayitti :KK1::KK1:

Son düzenleme:
benimde fazla sansim yok aslinda ama vakit ayirmaya calisiyorum, isten gec ciksamda fitnesse ugramayi ihmal etmiyorum, zaten yolumun üzeri oldugu icin daha kolay oluyor benim icin :))

canim ben 8bucukda kostum tam 10 dk oldu. aslinda yürüyecektim ama saat 17'de bodypump vardi yetisecektim bende kosmaya basladim bant'da, ne yakarsam kardir diyerekten :)) normalde 2-3 dk.da tikanirdim ama dün nedense kostukca kosasim vardi :KK52::KK52: vaktim olsaydi 10dk daha kosabilirdim..

aynen canim bence öyle, tabi arada oynamalar olabilir, ama hemen hemen ayni yakar bence.. ama hizi arttikca daha fazla kalori yakiliyor diye biliyorum..

sanada günaydin canimm :))

ayy kiz senin kilona gelmek icin neler vermezdim kiii :KK52::KK52: :nazar::nazar: masallah diyimde nazar degmesin sana :nazar::nazar:

ayy kiz o videoyu nerden buldun, bu ayni bizim yaptigimiz zumbaya benziyor. bazi müzikler ve hareketler benziyor :KK52: acaba hocam bu videodanmi ilham aldi :KK9: güya koreografi ona ayitti :KK1::KK1:

ben koşu bandında 10da koşuyorum 1-2 dk ama sonra tıkanıyorum 6,5-7de yürüyorum 1 dk sonra tekrar 10da koşuyorum
10da koşmaya alıştım aslında bende 10 dk boyunca 8,5da koşabilirim :KK8:

ay bu kadınla zaman nasıl geçti hiç bilmiyorum ya iyi bari hocanızda bunun gibi yapıyosa rahatladım :KK1:
kızlar ben baya incelmişim ya ben geçen yaz dombiliydim resmen 70 küsürlerdeydim fotoğrafımı bi görseniz waoooow dersiniz :KK1:
haziranda felan ben resim koyucam buraya biraz daha zayıflimde hele :KK1:

bide bu simiti çalıştıran abla sayesinde yine baya gitti yanlarım :KK76::KK76::KK76:

Menüm (dünkiyle ayni nerdeyse, ama yazayim yine)

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
4 ananas
1 ince dilim tarcinli kek (sefim ikram etti:KK1:)

Ögle
Balik
1 dilim cavdar, 1 tane kitir ekmegi

Ara
1 armut'um var onu sonra yiyecegim

Bugün sikilasma programim var antrenörümle, 1 saat sürüyor. bütün vücudu calistiriyor. ondan önce isinmak icin 10-15 dk kosmayi düsünüyorum.

Kizlar dün okadar yorgundumki laptopu kapatir kapatmaz koltukta uyumussum:KK14::KK14: vücudum okadar yorulmuski nasil uyudugumu hatirlamiyorum..
bu arada yarin yengem beni güne cagiriyor, gitmezsem olmaz, cünkü yardima gel diyor bana. bende tamam dedim, annemde geliyor zaten. ama börek cörek, pasta, tatli yemekten okadar korkuyorumkiiiiiiiiiii.. baskasinin günü olsaydi yemezdim, baskasinin yaptigini yiyemiyorum, biraz titizimdir o konuda, ama yengemin yaptiklarii bir harika oluyor yaaaa.. yemede yaninda yat, ama ben yatamam direk yerimmm:KK52::KK52:
pazar günü tiatroya gidecez esimle, büyük ihtimal bu hafta sonuda giremem buraya yani, ama pazartesi günü size haber veririm :KK34::KK34:

ben koşu bandında 10da koşuyorum 1-2 dk ama sonra tıkanıyorum 6,5-7de yürüyorum 1 dk sonra tekrar 10da koşuyorum
10da koşmaya alıştım aslında bende 10 dk boyunca 8,5da koşabilirim :KK8:

ay bu kadınla zaman nasıl geçti hiç bilmiyorum ya iyi bari hocanızda bunun gibi yapıyosa rahatladım :KK1:
kızlar ben baya incelmişim ya ben geçen yaz dombiliydim resmen 70 küsürlerdeydim fotoğrafımı bi görseniz waoooow dersiniz :KK1:
haziranda felan ben resim koyucam buraya biraz daha zayıflimde hele :KK1:

bide bu simiti çalıştıran abla sayesinde yine baya gitti yanlarım :KK76::KK76::KK76:

oda güzel bi teknik, benim antrenörümde bazen tavsiyelerde bulunuyor bize, biraz yürü sonra tikanana kadar kos, sonra yine yürü ve ardindan kos, o sekilde yag yakimi hizlaniyormus gibi bisey dedi. ben normalde 6da yürüyorum 9da kosuyorum 2-3 dk. sonra bi 5 dk yürüyorum, bu sekilde 30dk yapiyorum, ama bu sefer zamanim yoktu diye direk kostum 10 dk boyunca.

ayyy merak ettim simdi yaa resmini.. öncesi ve sonrasi yaparsin artik haziranda :KK34:

oda güzel bi teknik, benim antrenörümde bazen tavsiyelerde bulunuyor bize, biraz yürü sonra tikanana kadar kos, sonra yine yürü ve ardindan kos, o sekilde yag yakimi hizlaniyormus gibi bisey dedi. ben normalde 6da yürüyorum 9da kosuyorum 2-3 dk. sonra bi 5 dk yürüyorum, bu sekilde 30dk yapiyorum, ama bu sefer zamanim yoktu diye direk kostum 10 dk boyunca.

ayyy merak ettim simdi yaa resmini.. öncesi ve sonrasi yaparsin artik haziranda :KK34:

dur isterseniz bi koyim o şişko halimi ama zayıf resmimi haziranda koyarım olur mu ? naısl resim ekleniyo buraya ?

$Görüntü0811.jpg

resim gözüküyo mu bilmiyorum bu fotoğraf yazın ramazanın son günü davette çekilmişti köyde etek saklamış biraz kilolarımı ama baya kiloluydum ya boyda kısa zaten ay şu resmi görünce resmen tiksiniyorum kendimden
o zamanlar köyde fındık felan topluyoduk köy ekmeğinin içine kızartma felan koyup yerdim ya nasıl aç biriymişim :KK53:

Son düzenleme:
$Görüntü1794.jpg

burda daha çok belli buda memlekette son günümdü istanbula dönecektim artık . Yanımda biri var ya o da nasıl ince varya 45 kilo bile değil ve 27 yaşında :KK14: ay nasıl çirkinmişim ya :KK53:

Eki Görüntüle 701754

resim gözüküyo mu bilmiyorum bu fotoğraf yazın ramazanın son günü davette çekilmişti köyde etek saklamış biraz kilolarımı ama baya kiloluydum ya boyda kısa zaten ay şu resmi görünce resmen tiksiniyorum kendimden
o zamanlar köyde fındık felan topluyoduk köy ekmeğinin içine kızartma felan koyup yerdim ya nasıl aç biriymişim :KK53:

okadarda kilolu degilmissin, balik etliydin diyelim. demek bu eski halinse kim bilir nasil olmussundur.
resimde kac kiloydun canim?
bende resim koymak isterdim ama inanirmisiniz 2 senedir utancimdan resim cekilmedim.. cok kilolu ciktigim icin resimleri hemen siliyordum, esim sinir olurdu senin resmin bende yok diye, hep zayifken cekilmis resimlerim var :KK43:(

75 felandım hatta varya istanbula geri dönünce yine diyet felan yapmadım hep yedim bi oturmaya büyük 3 tane krep yerdim içlerinede kahvaltılık koyardım spora başladım ekimde 67ye kadar indim ama yine yedim hiç kısmadım martta diyetisyene gidince rahatladım çünkü sözlüm artık ciddi ciddi kilo vermemi istedi ve zayıflamam içinde hep bi bahane buldu ilk zamanlar çok zorlanıyodum çok acıkıyodum felan oda bırak yapma diyet felan ben seni böylede seviyorum demişti ama ben bırakmadım bırakmıcamda önce 55i görücem sonrada 48 yada 50yi kendimden eminim :KK34:

elmasekerım sende bu azimle benim kiloma inersin emin ol :KK16:
ben o ışığı görüyorum sizlerde:KK28::KK28: :KK54:

fndkkrdm bende yeni halini 2165132135 gözle bekliyorum.:KK31:

öğle yemeğim : 1 kase çorba. çok az ciger, 2 dilim karpuzz.:KK56::KK56::KK56:

karnım çok kötü ağrıyo duramıyorum resmen. hiç böyle olmazdı.:KK14::KK14:

önerbileceğiniz bişey var mı.. adet sancısı için :KK25:

Son düzenleme:

önerbileceğiniz bişey var mı.. adet sanv-cısı için :KK25:

adet zamanımda benim 2.ci günüm çok ağrılı geçiyo bende karnıma sıcak su şişesi koyuyorum o rahatlatıyo beni :KK34:
dene istersen :KK34:

75 felandım hatta varya istanbula geri dönünce yine diyet felan yapmadım hep yedim bi oturmaya büyük 3 tane krep yerdim içlerinede kahvaltılık koyardım spora başladım ekimde 67ye kadar indim ama yine yedim hiç kısmadım martta diyetisyene gidince rahatladım çünkü sözlüm artık ciddi ciddi kilo vermemi istedi ve zayıflamam içinde hep bi bahane buldu ilk zamanlar çok zorlanıyodum çok acıkıyodum felan oda bırak yapma diyet felan ben seni böylede seviyorum demişti ama ben bırakmadım bırakmıcamda önce 55i görücem sonrada 48 yada 50yi kendimden eminim :KK34:

sakin birakma canim, aynen böyle devam.. bende ara ara diyet yapardim gecen sene ama birakinca dahada yiyordum, deli gibi hemde. bu sene ilk defa kararliyim ideal kiloma inmeye, birakmayida hic düsünmüyorum cünki biraksam geri alirim diye korkuyorum :KK50: bu topikteki herkes hayalindeki kilolara inecek, iste okadarrrrrr:KK47::KK47: birakan karsisinda beni bulur :KK22::KK22::KK4::KK4:

önerbileceğiniz bişey var mı.. adet sancısı için :KK25:

insallah bi gün banada nasip olur o rakami tartida görmek :KK16::KK16:
valla adet sancisi hic cekmedigim icin bilmiyorum canim.. :18:

X