Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah istemeye istemeye tartıya çıktım ama yine aynıyım 53,80
öğle yemeğinde ciğer war ekmek yedirck bana. ama yemessem de içimde kalır
canım bence ekmeksiz ye ciğeri salatayla birlikte ye.
birazdan persian zumba yapıcam sonrada simit bölgesi için olan videoyu
ama saat 1de başlıcam
ay pazartesi en az 60.8 felan olmam lazım bu hafta noldu bana ya niye kilo aldım ki :26:
bilmem olur heralde ama salata daha iyi olur :26::26:1 dilim kepek ekmeği ile yesem sorun olur mu yoksa ekmeksiz yiyemem ben onu
ay ben niye bu zumbayı yapamıyorum. persian farklı mı canım. bi link yollayabilir misin
siz çok iyi spor yapıyosunuz ya benim hiç şansım yok
akşam:
köy ekmeği arasına 2 dilim domates 2 dilim peynir 2 dilim sucuk koyup yedim.
bide light süt içtim.
insallah canımm :)
10 dk da 100 kalori cok iyi kacta kostun ?
elmasekerim zumbanin her turu hrmen hemen ayni kaloriyi yakiyo dimi :)
Günaydın hanımlar
Sabah istemeye istemeye tartıya çıktım ama yine aynıyım 53,80
öğle yemeğinde ciğer war ekmek yedirck bana. ama yemessem de içimde kalır
Persian Zumba E02 - YouTube persian bu canım hiç ara vermiyo diğeri gibi değil ben bi bunu yapıcam zaten gün içinde çok spor yapıyorum bundan sonra simit bilgesi için olan videoyu yapıcam sonrada oryantal yapmayı düşünüyorum
kepek ekmeği ile yiyebilirsin canım ciğeri bişeycik olmaz
benimde fazla sansim yok aslinda ama vakit ayirmaya calisiyorum, isten gec ciksamda fitnesse ugramayi ihmal etmiyorum, zaten yolumun üzeri oldugu icin daha kolay oluyor benim icin :))
canim ben 8bucukda kostum tam 10 dk oldu. aslinda yürüyecektim ama saat 17'de bodypump vardi yetisecektim bende kosmaya basladim bant'da, ne yakarsam kardir diyerekten :)) normalde 2-3 dk.da tikanirdim ama dün nedense kostukca kosasim vardi vaktim olsaydi 10dk daha kosabilirdim..
aynen canim bence öyle, tabi arada oynamalar olabilir, ama hemen hemen ayni yakar bence.. ama hizi arttikca daha fazla kalori yakiliyor diye biliyorum..
sanada günaydin canimm :))
ayy kiz senin kilona gelmek icin neler vermezdim kiii masallah diyimde nazar degmesin sana
ayy kiz o videoyu nerden buldun, bu ayni bizim yaptigimiz zumbaya benziyor. bazi müzikler ve hareketler benziyor acaba hocam bu videodanmi ilham aldi güya koreografi ona ayitti
ben koşu bandında 10da koşuyorum 1-2 dk ama sonra tıkanıyorum 6,5-7de yürüyorum 1 dk sonra tekrar 10da koşuyorum
10da koşmaya alıştım aslında bende 10 dk boyunca 8,5da koşabilirim
ay bu kadınla zaman nasıl geçti hiç bilmiyorum ya iyi bari hocanızda bunun gibi yapıyosa rahatladım
kızlar ben baya incelmişim ya ben geçen yaz dombiliydim resmen 70 küsürlerdeydim fotoğrafımı bi görseniz waoooow dersiniz
haziranda felan ben resim koyucam buraya biraz daha zayıflimde hele
bide bu simiti çalıştıran abla sayesinde yine baya gitti yanlarım
oda güzel bi teknik, benim antrenörümde bazen tavsiyelerde bulunuyor bize, biraz yürü sonra tikanana kadar kos, sonra yine yürü ve ardindan kos, o sekilde yag yakimi hizlaniyormus gibi bisey dedi. ben normalde 6da yürüyorum 9da kosuyorum 2-3 dk. sonra bi 5 dk yürüyorum, bu sekilde 30dk yapiyorum, ama bu sefer zamanim yoktu diye direk kostum 10 dk boyunca.
ayyy merak ettim simdi yaa resmini.. öncesi ve sonrasi yaparsin artik haziranda
Eki Görüntüle 701754
resim gözüküyo mu bilmiyorum bu fotoğraf yazın ramazanın son günü davette çekilmişti köyde etek saklamış biraz kilolarımı ama baya kiloluydum ya boyda kısa zaten ay şu resmi görünce resmen tiksiniyorum kendimden
o zamanlar köyde fındık felan topluyoduk köy ekmeğinin içine kızartma felan koyup yerdim ya nasıl aç biriymişim
elmasekerım sende bu azimle benim kiloma inersin emin ol
ben o ışığı görüyorum sizlerde
fndkkrdm bende yeni halini 2165132135 gözle bekliyorum.
öğle yemeğim : 1 kase çorba. çok az ciger, 2 dilim karpuzz.
karnım çok kötü ağrıyo duramıyorum resmen. hiç böyle olmazdı.
önerbileceğiniz bişey var mı.. adet sanv-cısı için
75 felandım hatta varya istanbula geri dönünce yine diyet felan yapmadım hep yedim bi oturmaya büyük 3 tane krep yerdim içlerinede kahvaltılık koyardım spora başladım ekimde 67ye kadar indim ama yine yedim hiç kısmadım martta diyetisyene gidince rahatladım çünkü sözlüm artık ciddi ciddi kilo vermemi istedi ve zayıflamam içinde hep bi bahane buldu ilk zamanlar çok zorlanıyodum çok acıkıyodum felan oda bırak yapma diyet felan ben seni böylede seviyorum demişti ama ben bırakmadım bırakmıcamda önce 55i görücem sonrada 48 yada 50yi kendimden eminim
elmasekerım sende bu azimle benim kiloma inersin emin ol
ben o ışığı görüyorum sizlerde
fndkkrdm bende yeni halini 2165132135 gözle bekliyorum.
öğle yemeğim : 1 kase çorba. çok az ciger, 2 dilim karpuzz.
karnım çok kötü ağrıyo duramıyorum resmen. hiç böyle olmazdı.
önerbileceğiniz bişey var mı.. adet sancısı için