Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

betrayalcim bende acamiyodum indirdim sana indirdigim sitenin adresini pcye gecince veririm :)
muzeyyen bende tartildim hala 61m
bende pazartesi hepsini birden veriyoo heralde kilolar
Daha ogle yemegi yemedim yenicem simdi salatalik varsa onu yicem yoksa meyveli yogurt yicem :)

kızlar ben bugün bayağı doldurdum miğdeyi ama 200gr almışım sadece
çünkü bayağı gezdim dolaştım yaktım heralde.
kızlarla buluştuk bi çilekli soda içtim
bir tane külah dondurma yedim.
saat 18:30 gibi 2 lahmacun bi ayran bide salata yedim.
sonrada bi cornetto yedim.

Afiyet olsun şekerim yarin biraz dikkat edersen telafi edersin bende sabahtan beri bir kase yogurt icine kayisi dograyip yedim birazdan çiğ kofte yapicam onu yiyecem

kizlarrr bugün yazamadim, isim coktu giremedim..
dün evde sporumu yapmistim, ilk önce deli gibi 30 dk. dans ettim (zumba yapmak istemedim kendi zumbami yaptim diyebilirim), sonra simitlerim icin videoyu yaptim (suan yanlarim nasil agriyooo), ardindan 10 dk. karin ve 10 dk bacak kalca calistirdim.

bugüne gelince, yediklerim sunlar:

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
5 ince dilim ananas

Ögle
firinda balik, yanina biraz sos
2 kitir ekmek

Ara
1 armut´

Aksam yemegi olarak bugün fitnessdan yine gec gelecegimi bildigim icin yogurt icine cilek ve müsli koyarak yedim
Fitnessde 30 dk hizli tempoda yürüdüm, ardindan BodyPump yaptik gruplan (yaklasik 600 kalori yakmissimdir toplam orda)
Yolda kendime bi protein bar (gofret) almistim onu yiyeyim dedim yarisi düsmesinmi neyse öbür yarisini yedim artik, eve geldigimde bi cay bardagi kadar süt ictim.. haa bu arada squatimida yaptim bugün 70 yapacaktim. popom hala agriyo ama sanki biri digerinden daha cok agriyor.

kizlar benden bu kadarmi bilemem, daha yapasim var evde ama bakalim. eger biseyler yaparsam yarin söylerim..
hayirli aksamlar hepinizeee

Kızlar alakasiz olacak ama birsey sorucam morhipodan alışveriş yaptim 10 gün oldu hala gelmedi daha önce trendyoldan alışveriş yapiyordum hiç böyle olmadi aranizda morhipodan alışveriş yapan oldumu

Kızlar alakasiz olacak ama birsey sorucam morhipodan alışveriş yaptim 10 gün oldu hala gelmedi daha önce trendyoldan alışveriş yapiyordum hiç böyle olmadi aranizda morhipodan alışveriş yapan oldumu
morhipodan çok yaptım ben ürüne göre değişiyo.
depoda ürün varsa 3 güne geliyo ama yoksa bir hafta depoya gelme süresi
1 hafta falansa gönderme süresi oluyo.
bide kızlar moralim çok bozuk yarın yazılım var ona çalışıyorum.
çok fena stres yaptım stres yaptıkça ağzıma birşeyler tıkmak istiyorum.
şuana kadar tıkmadım ama umarım bugünü atlatırım.

Kızlaaaaar misafir geldi bize yemekti caydi derken bende yedim
2 kasik pilav 3 kasik et kavurmasi yedim
caydada 3 tane hazir burgu kuru pasta yedim tuzlu pastalar hani ondan
3 tane minik kare gofretten 3 tane cekirdek 5 tane findik 3 tanede tuzlu fistik yedim (allahtan cerezi cok yemedim ha )
elmasekerim zumba disinda daha cok kalori yaktiran dans yok mu ki ben mayisin 3. haftasi diyetisyene kontrole gitcem 57 -58 kilo olmam lazim ozamana kadar pazartesi slim in 6nin 2.videosuna gecicem bakalim o napacak spora abanmam lazim yemegide kismam lazim

ay bugünü atlatayım yarın sınavdan sonra bol bol spor yapıcam.
zaten cuma günü beden dersi olucak bayağı bi terliycem heralde.
sonraki hafta yazılıda yok çok rahat olucam o 1 haftada.
daha çok dikkat edip daha çok spor yapıcam.
yarın sebze yemeği var oh miiss.

benimde iki hafta içinde 57yi görmem lazım.
bugün hedef kalorimi aşmışım bide ben 1100 kalori falan almışım moralim bozuk. :/

hanımlaaaar dün akşam yediklerim bana 600 gr olarak yansımış ya sabah kahvaltım 100 gr olarak geri dönüş yapmış bana ooof daha tartılmıcam be moralim bozuluyo

kahvaltı=1 kk peynir
3 dilim domates
2 y.zeytin
1 bardak y.çay
1 acı biber
1 tane etimek

öğle yemeği yemicem büyük ihtimal çünkü sözlümle buluşabiliriz büyük ihtimal inşallah Allahım
şimdi spor yapıcam

spor= start it up
3 dk ece'nin oryantal dersi sonra kendi başıma 4 dk dans 5 dk da latin dansı buldum youtubedan onu yaptım
baya terledim ya öğleden sonrada simit bölgesi ve squat bide zumba yapıcam

Günaydın kızlar

dün hiç bişey yapmadım yedim yedim durdum. ohhh.
sabahta tartıldım ki ne göryim o kadar yememe rağmen 200gr gitmiş.
böylelikle anladım ki fazla kasmaya gerek yokmuş :125:

sabah 1 dilim kepek ekmeği 2 zeytin 1,5 kk peynir 1 bardak açık çay. şimdi yeşilçay içicem sonrada öğle yemeği

inşallah buluşabilirsin canım

dün akşama göre bende 400gr azım bugün çok mutlu oldum.
sabah birşey yiyemedim yine. :/
öğle: bir kaşık sebze yemeği yarım dilim köy ekmeği+salata.
3 saat sonra falan yazılıda olucam. çok stres yaptım ondan sonra bol bol spor yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…