morhipodan çok yaptım ben ürüne göre değişiyo.Kızlar alakasiz olacak ama birsey sorucam morhipodan alışveriş yaptim 10 gün oldu hala gelmedi daha önce trendyoldan alışveriş yapiyordum hiç böyle olmadi aranizda morhipodan alışveriş yapan oldumu
benimde iki hafta içinde 57yi görmem lazım.Kızlaaaaar misafir geldi bize yemekti caydi derken bende yedim
2 kasik pilav 3 kasik et kavurmasi yedim
caydada 3 tane hazir burgu kuru pasta yedim tuzlu pastalar hani ondan
3 tane minik kare gofretten 3 tane cekirdek 5 tane findik 3 tanede tuzlu fistik yedim (allahtan cerezi cok yemedim ha )
elmasekerim zumba disinda daha cok kalori yaktiran dans yok mu kiben mayisin 3. haftasi diyetisyene kontrole gitcem 57 -58 kilo olmam lazim ozamana kadar pazartesi slim in 6nin 2.videosuna gecicem bakalim o napacak spora abanmam lazim yemegide kismam lazim
benimde iki hafta içinde 57yi görmem lazım.
bugün hedef kalorimi aşmışım bide ben 1100 kalori falan almışım moralim bozuk. :/
hanımlaaaar dün akşam yediklerim bana 600 gr olarak yansımış yasabah kahvaltım 100 gr olarak geri dönüş yapmış bana ooof daha tartılmıcam be moralim bozuluyo
kahvaltı=1 kk peynir
3 dilim domates
2 y.zeytin
1 bardak y.çay
1 acı biber
1 tane etimek
öğle yemeği yemicem büyük ihtimal çünkü sözlümle buluşabiliriz büyük ihtimal inşallah Allahım
şimdi spor yapıcam