bende 17yimbu yaşta neden evlilik derseniz anlatayım benim sözlüm benim ilk aşkım elini ilk tuttuğum ilk aşık olduğum erkek aramızda yaş farkı var tabi ama yan yana geldiğimizde ben ondan daha büyük duruyorum
benimkinin öz annesi vefat edince bunun babası başkasıyla evlendi bu mal kadında benimkini evlendirmeye çalışıyo pislik
ben bir kurtardım iki kurtardım buda aynen öyle . En sonunda bu iş böyle olmıcak dedim ben aileme söyledim ben birini sveiyorum felan diye ( zaten ailemde bi babamla aram iyi annemin bana öyle annelik yaptığı felan yok ayrımcılık hat safada) karşı çıktılar felan sonra kabullendiler tamam dediler lise bitsin evlenirsiniz tek şart üniversite okuncak dendi bana bizde kabul ettik.
ben 18 me girdikten bi kaç ay sonra evlenmeyi düşünüyoruz işte hayırlısıyla. O lise mezunu lise mezunu felan ama senden benden bilgilidir üniversite oku kazanırsın sende bu zeka varklen diyorum cık kabul etmiyo belki evlenince dışardan okurum diyo ama nerdeee
18de evlilik olur mu bilmiyorum ama ben bu adamı istiyorum hem yanımda olsun istiyorum elinde büyüdüm desem yeri bana kendi ailemden çok o sahip çıktı yeri geldi bana analık babalık abilik yaptı iyi günümde kötü günümde yaşıma hiç bakmadan benim yanımda oldu ee tabi benimki en başta tek taraflıyken şimdi büyük bi aşka dönüştü bu sefer iki taraflı birlikte herşeyin üstesinden geldik.
ben hiç çocuk olamadım taki onu tanıyıncaya kadar ben çocukluğumu bile onla yaşadım Allah nasip ederse inşallah evlenicez
canimm yaa ne güzel yazmissin duygulandim gercekten bunlari okuyuncabende bizim yasadiklarimiz aklima geldi.. esimde bende ayri ayri cok seyler yasadik.. benimde annem ve babam ayri, bizde cok seyler yasadik ama kardes arasinda en cok darbeyi ben yedim cünkü 2 arada kalan tek cocuk bendim, bi yandan annem sikistirirdi öbür yandan babam kizardi filan iste.. babam ayrilir ayrilmaz kendisinden 21-22 yasindan kücük biriyle evlendi, bize hic haber vermeden türkiyede evlendi (danimarkada yasiyorum bu arada). suan evine bile almiyor bizleri kadin istemiyor diye, cocuguda oldu zaten.. ama dürüstce söylemiyo iste. zaten bizde istemiyoruz, annemiz bu yasa kadar bakti, hep anamiza dua eder dururuz, Allahim sükürler olsunki o hep yanimizdaydi.
esim desen onun babasi benimkinden beterdi, cocuklarini büyüyene kadar degil büyüdükten sonrada döverdi, görümcem anlatir hala, kafasini ayagi ile ezerdi, kemerini cikartip sirtina sirtina vururdu.. benim esimede cok cektirtti ama o hep Allah korkusu diye ana baba ahi almamak icin susuyordu. suan onun annesi babasida ayrilar ve bilin bakalim ne oldu. babasi ondan gec bi kadinla evlendi ve kadin hamileyani esimle ayni kaderi yasadim kizlar ve suan inaniyorumki sans eseri birbirimizi bulmadik, kader birbirimizi bulusturdu ve okadar mutluyumki Allahima bin kere sükürler olsun iyi yasamissim bunlari, yoksa ödülüme nasil kavusacaktim, o benim herseyim
inanki fndkkrducum önemli olan biolojik yas degil, o yasanmisligin getirdigi olgunluk önemli. eger kendinizi hazir hissediyorsaniz evlenin zaten ama evlenmeyi kacamak olarak algilarsaniz mutsuz olursunuz. biz ilk önce kacamak olarak algiladik, cünkü aslinda 1 sene sonra dügünümüz olucakken 1 sene geriye aldik, esimin pskolijisi yerinde degildi cünki. bende kiyamadim, günün 20 saatini babasina para getirmek icin calisiyordu (hem meslegini yapti, hem babasinin dükkaninda calisti).
cok yazdim yaaa icimi döktüm resmenuzun zamandir bu konulari konusmayinca icimde kalmis demek, kusuruma bakmayin kizlar
canım umarım çok mutlu olursun hiç pişman olmazsın.sözlümle 2 saat konuştu her yönüyle bana dediki daha çok gençsin ya ilerde evlenince benden soğursan o zaman nolucak ben sana ayak uyduramıcam belkide dedi bende o zaman ben sana ayak uydururum dedim bla bla bla
ciddi ciddi konuştuk bu konuları ve bende içimden gelenleri paylaştım tamam daha körpeyim felan ama ben bu yola baş koyarken senide maddi durumunuda yaşınıda herşeyi göze aldım ben seni böyle kabul ettim ki seninle evlenmek zorunda değilim ki snei sevmesem ilerde böyle bişey yapacağımı düşünmüş olsam neden senle evlenmek için çabalim ki gider kendimden 2-3 yaş büyük biriyle olurum ne diye dul gezim ki sonradan dedim. ki öylede ben bunların hepsini düşündüm onun kişiliğini herşeyini biliyorum mutlu olucağımıza inanıyorum ben.
onada epeyi anlattım bunları daha sonra konu kapandı geçmişten felan bahsettik :)
yaklaşık 2 saat konuştuk
umarım herşey çok güzel olur aramızdaki limonilik gider insan görüşemeyince delleniyo huzursuz oluyo cidden kafayı yiyo ya
biliyo musunuz ben herşeyden önce onun için zayıflıyorum gelinliği felan boşverdim benim kilolarımdan çok şiikayetçi ama yinede öyle belirtmiyo bana ben anlıyorum ama o zap zayıf filinta gibi çocuk şişko birini napsın ki
insan sevince herşeyi yapıyo .. Ben onu bi kaçış olarak değil mutluluk huzur olarak görüyorum...
Eki Görüntüle 699754
kızlar mezuniyetim için bir kombin yaptım. mezuniyette bunları giymek istiyorum.
o yüzden zayıflamam lazım. zaten daha 2 sene var ama 2 senede en az 48 olmam lazım.
Ayyy bn uyumadımmm
yicek bişeyler arıyorum
ay bende dün gece açlıktan öldüm ağlıycaktım resmen.dün geceki açlığımdan ötürü sabah bildiğin camış gibi yedim
kahvaltı= yarım domates
3 dilim salatalık
1 biber
3 tane kızarmış ekmek (gözüm doymuyo ki)
1 kk peynir
1 yumurta
öğle yemeği yemicem saat 3-4 gibi meyveli yoğurt yerim o tok tutar zaten akşamda bakarız artık
az yediklerim erisin spora başlıcamay ama bu sefer önce start it upı yapıcam zumbayı yaptıktan sonra ölüyorum
ay bende dün gece açlıktan öldüm ağlıycaktım resmen.
ama sabah hiç bişe yemememe rağmen aç hissetmiyorum.
Kahvaltı için bizimkileri bekliyorum.
canım ya ben bu simit bölgesi için olanı açamıyorum yaşımı doğrulamam gerekiyomuş.sporumuda yaptım
spor= satrt it up
simit bölgesi için olan video
75 tane squats
zumba yapmadım daha bugün yapmıcam çünkü herkes evde rahat olamam
ama sanki zumba yapmışım gibi terledim ya
ay start it up bitsede diğer videoya geçsem çok merak ediyorum2 haftadır bu ablayı yapmama rağmen sıkılmadım sonuçları güzel oluyo ya ondan heralde
ay allahım nasıl terledim hala terliyorumşu tiffany ablanın videolarına bakim güzel bişeyler varsa sizede söylerim (simit bölgesini çalıştıran abla )
canım ya ben bu simit bölgesi için olanı açamıyorum yaşımı doğrulamam gerekiyomuş.