Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Bende 28 yasindayim senin anlattiklarinda kendimi gordum canim17 yasinda evlendim benimde esim benden 10 yas buyuk esimin anneside kucukken vefat etti babasi tekrardan evlendi evlendigi kadın esim ve kardeslerini istemedi o şekilde evlendik ama sana tavsiyem iyi dusun cunku simdi verdigin kararlardan sonra pisman olabilirsin kendim ayni seyleri yasadigim icin söylüyorum abla olarak soyluyorum sakin beni yanlis anlama canim

Sana kesinlikle katiliyorum canim evliliği bir kacis olarak gormemek laxim yoksa sonu büyük bir hayal kırıklığı olabilir

sözlümle 2 saat konuştu her yönüyle bana dediki daha çok gençsin ya ilerde evlenince benden soğursan o zaman nolucak ben sana ayak uyduramıcam belkide dedi bende o zaman ben sana ayak uydururum dedim bla bla bla
ciddi ciddi konuştuk bu konuları ve bende içimden gelenleri paylaştım tamam daha körpeyim felan ama ben bu yola baş koyarken senide maddi durumunuda yaşınıda herşeyi göze aldım ben seni böyle kabul ettim ki seninle evlenmek zorunda değilim ki snei sevmesem ilerde böyle bişey yapacağımı düşünmüş olsam neden senle evlenmek için çabalim ki gider kendimden 2-3 yaş büyük biriyle olurum ne diye dul gezim ki sonradan dedim. ki öylede ben bunların hepsini düşündüm onun kişiliğini herşeyini biliyorum mutlu olucağımıza inanıyorum ben.
onada epeyi anlattım bunları daha sonra konu kapandı geçmişten felan bahsettik :)
yaklaşık 2 saat konuştuk
umarım herşey çok güzel olur aramızdaki limonilik gider insan görüşemeyince delleniyo huzursuz oluyo cidden kafayı yiyo ya

biliyo musunuz ben herşeyden önce onun için zayıflıyorum gelinliği felan boşverdim benim kilolarımdan çok şiikayetçi ama yinede öyle belirtmiyo bana ben anlıyorum ama o zap zayıf filinta gibi çocuk şişko birini napsın ki
insan sevince herşeyi yapıyo .. Ben onu bi kaçış olarak değil mutluluk huzur olarak görüyorum...

canım umarım çok mutlu olursun hiç pişman olmazsın.
Ben 16 yaşındayım aramızda 1 yaş var ama ben evlenmekten çok korkuyorum mesela.
Hatta hiç istemiyorum. Ama çok sevdiğim birisi de var. Hatta hayatımda aşık olduğum ilk insan sanırım.
Çünkü ilk defa yaşıyorum aşk denen şeyi anlayabiliyorum.
Annem evlenmemi istiyor liseyi bitirince. Ama ben üniverditede okumak istiyorum.
Evlenmek istemiyorum da. Çok garip birşey.

kızlar mezuniyetim için bir kombin yaptım. mezuniyette bunları giymek istiyorum.
o yüzden zayıflamam lazım. zaten daha 2 sene var ama 2 senede en az 48 olmam lazım.

saskincim 50 ile basla sonra arttirirsin :)
betrayalcim anneni dinleme oku cidden tamam ben mutluyum evleeyide istiyorum ama bunlar olunca herseyin kisitlaniyo. rahat gezip tozamiyosun hep bi ayak bagin olur yani universitene git cok guzel. o ortam bwni goturmustu ablam eglencelerine cok guzel cidden ama evlenirsen bunlar olmıcak :) en iyisini dusunuyosun :)

bu arada kombin guzelmis :)

Son düzenleme:
dün geceki açlığımdan ötürü sabah bildiğin camış gibi yedim
kahvaltı= yarım domates
3 dilim salatalık
1 biber
3 tane kızarmış ekmek (gözüm doymuyo ki )
1 kk peynir
1 yumurta

öğle yemeği yemicem saat 3-4 gibi meyveli yoğurt yerim o tok tutar zaten akşamda bakarız artık

az yediklerim erisin spora başlıcam ay ama bu sefer önce start it upı yapıcam zumbayı yaptıktan sonra ölüyorum

ay bende dün gece açlıktan öldüm ağlıycaktım resmen.
ama sabah hiç bişe yemememe rağmen aç hissetmiyorum.
Kahvaltı için bizimkileri bekliyorum.

sporumuda yaptım

spor= satrt it up
simit bölgesi için olan video
75 tane squats

zumba yapmadım daha bugün yapmıcam çünkü herkes evde rahat olamam
ama sanki zumba yapmışım gibi terledim ya
ay start it up bitsede diğer videoya geçsem çok merak ediyorum 2 haftadır bu ablayı yapmama rağmen sıkılmadım sonuçları güzel oluyo ya ondan heralde

ay allahım nasıl terledim hala terliyorum şu tiffany ablanın videolarına bakim güzel bişeyler varsa sizede söylerim (simit bölgesini çalıştıran abla )

canım ya ben bu simit bölgesi için olanı açamıyorum yaşımı doğrulamam gerekiyomuş.

bu arada kahvaltım:
bir kaşık menemen.
yarım dilim köy ekmeği
2 tane acı soslu yeşil zeytin(acı metabolizmayı hızlandırıyomuş)
2 dilim salatalık.
şekersiz çay.
akşam yemeği büyük ihtimal şöyle olacak
1 tane acılı lahmacun
1 bardak ayran+ salata.

Günaydın güzel topiğimin güzel hatunlarıııı

gece hiç bişey yemedim. öldüm kahrımdan.
aç aç uyudum. işkence gibiydi.
saat 10 da 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir 3 zeytin 1 dilim domates.

şuan çok açımmm
ben sabah dayanamayıp tartıldım hemde tuvalete gitmeden önce.
kendimi hafif hissetmediğim halde 54,00 şaşırdım kaldım öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…