Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

ay kıız insan sıkılıyo ama bi yerde :KK1::KK1:
senin işyerin evine uzaksa yürüyerek gidip gelsene :)

ay ne güzel istediğin saatte kalk istediğin saatte uyu ohhh :KK36::KK36:
bi izin günüm var onda da sabahın köründe uyanıyorum :KK52::KK52:

evdekilere jest yapıp kahvaltıyı hazırlayıp kaçıyorum sonra.:KK1::KK1:

yürüyerek 25 30 dk ama yürümek istemiyorum ewe kadar bide tek olunca canım sıkılıyo.
he yanımda biri olursa yürürüm :KK1:

ay ne güzel istediğin saatte kalk istediğin saatte uyu ohhh :KK36::KK36:
bi izin günüm var onda da sabahın köründe uyanıyorum :KK52::KK52:

evdekilere jest yapıp kahvaltıyı hazırlayıp kaçıyorum sonra.:KK1::KK1:

yürüyerek 25 30 dk ama yürümek istemiyorum ewe kadar bide tek olunca canım sıkılıyo.
he yanımda biri olursa yürürüm :KK1:

yok kız 8-8.30 arası uyanıp kahvaltı yapıyorum uyumuyorum :KK1:

yarın 1 mayıs dinlenirsin spor yaparsın bol bol :KK1:

öyle şey mi olur canım verirler :KK47:

Yok tatlım bu benim 2. 1 mayısım olacak.
ne 23 nisanı, ne 19 mayısı, ne 30 ağustos hiç bir bayramı yok.:KK47::KK47:

iş arıyorum bende. çağrı merkezisnden çağırdılar bugün. gidip gitmemekte kararsızım. arkadaşlarım tavsiye etmiyor. senin bilgin var mı bu konuda :26::26:

benim yengem yapmıştıda çekilmez o iş demişti çok zormuş ya bencede boşver . Sana sövenler mi dersin ne ararsan varmış onlarda :KK53:

bende 2 yıllık bi bölüm okumak istiyorum ama düz lise öğrencisiyim açıktan tabi benim açıkta bu son senem erken bitiriyorum yani 4 dğilde 3 senede bitirmiş olucam temmuzda liseyi seneyede full ders belki dershaneye felan gidicem. bide benim mat geo hiç yok sözelci sayılırım dershaneye gidersem orda öğrendiğim kadarıyla yapıcam mat geo. sence hangi 2 yıllık bölümü okumalıyım ?
4 yıllık istemiyorum çünkü evlenicem 2 yılşlık iyi bi bölüm okumak istiyorum sen ne önerirsin ?

bende 2 yıllık bi bölüm okumak istiyorum ama düz lise öğrencisiyim açıktan tabi benim açıkta bu son senem erken bitiriyorum yani 4 dğilde 3 senede bitirmiş olucam temmuzda liseyi seneyede full ders belki dershaneye felan gidicem. bide benim mat geo hiç yok sözelci sayılırım dershaneye gidersem orda öğrendiğim kadarıyla yapıcam mat geo. sence hangi 2 yıllık bölümü okumalıyım ?
4 yıllık istemiyorum çünkü evlenicem 2 yılşlık iyi bi bölüm okumak istiyorum sen ne önerirsin ?

canım bende 2 yıllık okudum hemde hiç sevmediğim bi bölümü. ve haala da sevmem.
bana göre değil diyorum.ben meslek çıkışlı olduğum için direk geçiş yapmıştım. bende de yok mat geo.

önce bi hedef belirle kendine sonra da çalış çabala
. :KK34:
seneye dershaneye gidicem diyosun baştan sıkı tutarsın işi istediğin yere de yerleşirsin inşallah.:KK16:

benm ki evlenince çalışmama izin vermiycek şimdiden öyle söylüyo. gerçi benmde pek niyetim yok çalışmaya :KK23:

benim öküzde açıktan oku diyo da ben onu ikna ettim gibi o zaman tıbbi görüntüleme oku hastane hem iyi diyo da beni alırlar mı ki yüksek bi puan alsam alırlar mı onlarda meslek lisesi öncelikli ama.
radyoloji bide o acaba çok seçen var mıdır ki ?

benim öküzde açıktan oku diyo da ben onu ikna ettim gibi o zaman tıbbi görüntüleme oku hastane hem iyi diyo da beni alırlar mı ki yüksek bi puan alsam alırlar mı onlarda meslek lisesi öncelikli ama.
radyoloji bide o acaba çok seçen var mıdır ki ?

Canım yüksek bi puan yaparsan istediğin bölüme rahatlıkla girebilirsin. peki evlendikten sonra mı okuyacaksın onu anlamadım :26:

evet canım evliyken okucam :)
bende yapmadım daha ya gücüm yok sıkılıyorum bunaldım iyice evde :KK5:

Kizlarrrr bugün 300 gram daha hafiflememin gururuyla geciyor günüm:KK76::KK76::KK76: hepiniz iyisinizdir insallah..

Menümü yazayim simdi

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
4 dilim ananas

Ögle
1 parca somon, domates soslu
2 ince dilim cavdar ekmegi

Ara
1 armut

bugün ayiptir söylemesi popom nasil agriyooooo :KK9::KK52: ya dün fitnessda yaptigim bisey yüzünden, yada kac gündür yaptigim squatin agrisi bu:44::44: bugün fitnessde zumba dersi var ona katilayim mi katilmayimmi diye düsünüyorum acikcasi.. uzun zamandir gitmiyorum, belki giderim.. hem kosmaktanda biraz sikilmistim, biraz degisiklik olur :KK51:

bu arada cok merak ettim yaa yaslariniz kac sizin? tabi söylemek istemiyorsaniz söylemenize gerek yok ama merak ettim simdi, yaslarimiz birbirine yakin gibime geldi.. ben bu arada 22 yasindayim.

Kizlarrrr bugün 300 gram daha hafiflememin gururuyla geciyor günüm:KK76::KK76::KK76: hepiniz iyisinizdir insallah..

Menümü yazayim simdi

Kahvalti
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
4 dilim ananas

Ögle
1 parca somon, domates soslu
2 ince dilim cavdar ekmegi

Ara
1 armut

bugün ayiptir söylemesi popom nasil agriyooooo :KK9::KK52: ya dün fitnessda yaptigim bisey yüzünden, yada kac gündür yaptigim squatin agrisi bu:44::44: bugün fitnessde zumba dersi var ona katilayim mi katilmayimmi diye düsünüyorum acikcasi.. uzun zamandir gitmiyorum, belki giderim.. hem kosmaktanda biraz sikilmistim, biraz degisiklik olur :KK51:

bu arada cok merak ettim yaa yaslariniz kac sizin? tabi söylemek istemiyorsaniz söylemenize gerek yok ama merak ettim simdi, yaslarimiz birbirine yakin gibime geldi.. ben bu arada 22 yasindayim.

oyyyyyyyyyyy senin bu öğle menülerin beni baştan çıkarıyoo:KK52:

squats hareketinden olabilir canım ben ilk hafta hareket edemiyodum zor oturup kalkıyodum ayaklarım öne doğru gidiyodu hele üst bacak kısmımı hissetmiyodum bile.
benimde simit bölgem acıyo. dün fndkkrdm bi link atmıştı 11 dk lık ondan sonra yamuldum gibi bişey :26:

bu arada bende 21 yaşındayım :KK34:

oyyyyyyyyyyy senin bu öğle menülerin beni baştan çıkarıyoo:KK52:

squats hareketinden olabilir canım ben ilk hafta hareket edemiyodum zor oturup kalkıyodum ayaklarım öne doğru gidiyodu hele üst bacak kısmımı hissetmiyodum bile.
benimde simit bölgem acıyo. dün fndkkrdm bi link atmıştı 11 dk lık ondan sonra yamuldum gibi bişey :26:

bu arada bende 21 yaşındayım :KK34:

kesin ondan ozaman canim, bende cok agri yok ama elledigimde hissedebiliyorum agridigini.
o simit bölge icin olani bende yapmayi düsünüyorum bugün, o ablayi özledim :KK52: benimkilerde agrimisti baya yaa bide kötü bi bölge ne yapsan deviniyor devindikce agriyor :KK50:

kesin ondan ozaman canim, bende cok agri yok ama elledigimde hissedebiliyorum agridigini.
o simit bölge icin olani bende yapmayi düsünüyorum bugün, o ablayi özledim :KK52: benimkilerde agrimisti baya yaa bide kötü bi bölge ne yapsan deviniyor devindikce agriyor :KK50:

Aynen canım akşam hiçbirşey yoktu. öğleden sonra hissetmeye baladım. bide devamlı dik oturuyorum o da sıkıntı oldu şimdi.
yamulucam birazdan :KK1::KK1:

sen bırakma sakın canım geçiyo sonra ben gerçi jiiliana başlayınca squatsı bıraktım gibi çünkü onda da vardı buna benzer bi hareket.

10 gün yaptım galiba. ve etkisini görmeye başlamıştım.:KK8:

yeniden başlıyım en iyisi. zumba bana gelmez. hantal oldum çıktım.:KK43::KK43:

X