Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

Günaydınn kızlaaaar :)
kahvaltim: 1 kk peynir
3 y.zeytin
yarim domates
1 tane aci biber
1 tane kıtır ekmek

betrayalcim ölculerimi yazarim tabi ama yemegi daha yeni yedim spordan sonra midem bosalibca yazarim simdi dogru bi olcu alamam cunku :)

birde bi insanin gunluk almasi kalori 1000nin uzerisidir asagisi zararlidir :)

Günaydın kizlar :)
Gece bisey yemedim ve uyudum hemen
Sabah cok mutlu uyandim hafifledigimn farkina vardim :)

Olculerim:
Göğüs : 82
Bel: 61
Popo: 92

Birde Tartildim 54
Gerci pazartesi degisir yine kaciracagim için :-D

sporumu yaptım bugün uyandığımda bacaklarım baya bi ağrıyodu ama yinede yaptım videoyu üstüne de bacaklarımı açmak için rahatlamam için kaan ile Germe Egzersizleri - Stretching - YouTube bunu yaptım rahatladım vallahi ya

ay bacaklarımın ağrısı geçsin bugün spora gidicem ya

kızlar bu arada ben cumartesi ölçülerimi ölçmüştüm ya belim 79muş pardon

9 subeli bi marketin merkezinde muhasebe bilgi islem canim :) gelirkn kepek ekmegi aldim 2 3 dilim ustune peynir surerek yedim ohh missss :-D:-D

Bugun hafif beslenicem :)

Günaydın kizlar kac gündür sehir disindan missfirim vardi diye duzgun giremedim nete kusura bakmayin bugünkü kahvaltim yarim simit le gecistirdim cok sıkı tutmam lazim kızlar mayisin ortasinda eşimle başbaşa tatile gidecez o zamana kadar 8 9 kilo vermem lazım ebru sallinin 21gunde yaglarinizdan kurtulun dvd sini alip onla baslamak istiyorum spora sizce nasil olur bana acil fikir verin kizlar

saskıncım biz burda kızlarla slim in 6 yapıyoruz sende yap dicemde mayısa ne kaldı şunun şurasında senin için plates iyi olur sanırım :)

öğle = 1 tane balık ve bol salaata yicem

bana sorarsanız hepiniz çok iyi besleniyosunuz.
fndkkrdu miğden boşalınca ölçül tabi bende öyle yapıcam.
sabah:
2 grissini 1 bardak light süt
öğle: bir kase şehriye çorbası yarım domates.
spor olarakta okulda koşturmaca diyelim
okuldan gelince yapıcam sporumu.

kızlar bide şey yapalım her hafta kendimize bi hedef belirleyelim:
mesela benim hedefim pazartesi günü 59ları görmek ve eğer görürsem kendime ödül vericem

oda 1 tane lahmacun oluyo. çok özledim çooookk.

öğle yemeğinde nohut, şehriye çorbası , cacık ve pilav var

pilav hariç yemeyi düşünüyorum

bu arada kimse yazmamış ki ölçülerini

bende 61i görmek istiyorum yani 900 gr vermek istiyorum . betrayalcim benim ölçülerim cumartesiyle aynı canım

öğle yemeğimi yedim bugün toplamda 464.0885 kalori aldım .

akşam yemeğime karar vermedim daha ama büyük ihtimal hafif şeyler olur

Son düzenleme:
ben okuldan gelince yazıcam ölçülerimi
kızlar sizde bir hedef ve ödül belirleyin kendinize.

ayyy kizlar dün menümü yazamadim, eve gelir gelmez uyumussum, yani spor yapamadim (carsida 1 saat yürümekten haric) ama hic kacamak yapmadim..

simdiye kadar yediklerim
Kahvalti
Ilk önce bi bardak su
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt

Ara
bir acuk kadar yesil erik

Ögle
Tavuk sote, salata

Bugün spor salonuna gidecem, ilk 20-30 dk. kosup sonra BodyPump yapicaz (grup halinde aletlerle calisiyoruz hoca esliginde).
Eve geldigimde jillian'in metabolizma hizlandirici bi video var onu yapmayi planiyorum.

kızlar bide şey yapalım her hafta kendimize bi hedef belirleyelim:
mesela benim hedefim pazartesi günü 59ları görmek ve eğer görürsem kendime ödül vericem

oda 1 tane lahmacun oluyo. çok özledim çooookk.

cok iyi akil etmissin canim benim bu haftaki hedefim 64lere inmek, ve ödülümde tatli olsun (hangisi olucagini tam karar veremedim)

bende bugün spora gidicem 20 dk koşu bandında vakit geçirmek istiyorum göğüs çalışırım mekik çekerim bide ip atlarım

bana odul yok yasak cunku az once 1 lkmada 500 kalori aldim ! kucuk parca tel kadayif yiyim dedim yedim kalorisine bi baktim 500 ! simdi spora gidiyorum aksama zaten yiyebilcegim bi yemek yok corba icicem sadece 965 kalori aldim bugun toplamda corba icrim ogunleri bitiririm .

Son düzenleme:
[QUOTE=fndkkrdu;30040750]bana odul yok yasak cunku az once 1 lkmada 500 kalori aldim ! kucuk parca tel kadayif yiyim dedim yedim kalorisine bi baktim 500 ! simdi spora gidiyorum aksama zaten yiyebilcegim bi yemek yok corba icicem sadece 965 kalori aldim bugun toplamda corba icrim ogunleri bitiririm .[/QUOTE]

ohhh maaşallahhh yarasınnn

ohh tatlı ben olsam şeker pare seçerdim heralde.

oo maşallah enfes gözüküyor yaa ama bu tabağın hepsini bitirme azar azar olsun

tatlım hemen kendine ceza verme olur arada sporla yakarsın. eğer bir ödül seçersen o ödüle ulaşmak için daha çok motive olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…