Oyyyyyy bn daha kahvalti yapmadim. Ise gidiiorum hafif bseyler atistiririmm :)
kızlar bide şey yapalım her hafta kendimize bi hedef belirleyelim:
mesela benim hedefim pazartesi günü 59ları görmek ve eğer görürsem kendime ödül vericem
oda 1 tane lahmacun oluyo. çok özledim çooookk.
ohh tatlı ben olsam şeker pare seçerdim heralde.ayyy kizlar dün menümü yazamadim, eve gelir gelmez uyumussum, yani spor yapamadim (carsida 1 saat yürümekten haric) ama hic kacamak yapmadim..
simdiye kadar yediklerim
Kahvalti
Ilk önce bi bardak su
Tam tahilli k-flakes, yagsiz süt
Ara
bir acuk kadar yesil erik
Ögle
Tavuk sote, salata
Bugün spor salonuna gidecem, ilk 20-30 dk. kosup sonra BodyPump yapicaz (grup halinde aletlerle calisiyoruz hoca esliginde).
Eve geldigimde jillian'in metabolizma hizlandirici bi video var onu yapmayi planiyorum.
cok iyi akil etmissin canim benim bu haftaki hedefim 64lere inmek, ve ödülümde tatli olsun (hangisi olucagini tam karar veremedim)
oo maşallah enfes gözüküyor yaa ama bu tabağın hepsini bitirme azar azar olsun
tatlım hemen kendine ceza verme olur arada sporla yakarsın. eğer bir ödül seçersen o ödüle ulaşmak için daha çok motive olursun.bana odul yok yasak cunku az once 1 lkmada 500 kalori aldim ! kucuk parca tel kadayif yiyim dedim yedim kalorisine bi baktim 500 ! simdi spora gidiyorum aksama zaten yiyebilcegim bi yemek yok corba icicem sadece 965 kalori aldim bugun toplamda corba icrim ogunleri bitiririm .