Topik sakinlerimiz nerelerdesiniz??
Sizin tatiller bitmedi mi hâlâ Ya Hû!
boy => 158
kilo => 53
göğüs => 85
bel => 72
kalça => 96
arkadaşlar çok zayıf bir bayandım ve birden 8 kilo falan aldımhiç bi kıyafetime giremiyorum. Bölgesel bi kilo alımı oldu malasef basen ve kalça aldı başını gitti. 8 kilounu hepsi de oralara gitti sanki herkes yanıma gelip kilo aldığımı söylüyor psikolojim alt üst oldu. böyle oldukça iştahım daha da açılıyor ve yemeden içmeden alamıyorum kendimi. her an bişeyler yiyorum. lütfen yardımcı olun bana . napabilirim ben ???
yardımlarınızı bekliyorum(
tatilim şuandan itibaren bitti canım malesef bana hiç yaramadı bu bayram kilo aldım
yarın yeni bir programa başlıyorum yok canım sizi ihmal etmem hep burdayım zaten yazdım ama pek bir ilgi almadı konum kimse bişey yazmazsa kalacak evde tuttuğum günlüğümle devam edeceğim
Ben de aranızdayım spora başlıyorum yarım ölçümümü yazarım 💜💚
Gunaydin kizlar dun baya yuzdum biraz kalori yakmisimdir az once tartildim 46.8 50 olmadigima sevineyim mi uzuleyim mi bu kiloya bilemedim.tartida bi ara 47 oldu sonra dustu oh be dedim 200 gramin kafini yapiyorum suansimdi sandvicimi yerken buraya yaziyorum o 200 de alinmis oldu olculerimi almadim.bu hafta bana izin verin sporumu yapicam hemde cok yogun bi sekilde eger olculerimde bi fazlalik gorursem ben bi daha spora baslayamam
Aynen canım, 5o olmadıysam iyidir..
İnanılmaz yedim ve coştum tahmin edilebilir gibi değil..
Ama saltanatım bitti, yarın süper bir beslenme ile yoluma devam edeceğim hem de kas kütlemi arttırarak..
Sen nereye yazınca huzur buluyorsan oraya yaz canım, hiçbir şey yıldırmasın seni, önemli olan nerede teşvik olduğun.. (;
selam kızlar bende geldim sottile canım ölçülerim aynı yazmaya erindim şuanda tekrardan zahmet olmazsa :) sen bakar mısın bi değişim yok tabi kızlar yeni kilom 71.5toplam spor falan o da yok , bravoo bana
tam tamına 1.500 gram almışımmmşoka girdim sabah moralim bozuldu hemmen diyete başladım şuan iyi gibiyim
bugünkü sporumu da yazayım aradan çıkmış olsun
45 dakika pilates 15 dakika zumba 1 saate tamamladım :44:
merhaba kızlar
geçen hafta hiç spor yapamadım bugün hemen başladım ölçülerimi yazayım
göbek=74,5
bel=70
kalça=88
göğüs=90
kol=26
bacak=47
kilo=51,8
biraz da inceldim sanki
Hoşgeldin canım.. (;
Kalça ve bacak ölçülerin hedef ölçülerim yaa..
Boyun kaç canım? :2:
teşekkür ederim :) boyum 162
Aynı boydayız..
Süper duruyordur bacakların.. (;
Üst tarafı da güzel bir şekilde fit yaparsan harika olursun, tabii bacaklara yine de kas lazım, hafif bir fitlikle çok çok iyi durursun..
Darısı banaaa..