Yeni bir baslangic icin bugün basla!

boy => 158
kilo => 53
göğüs => 85
bel => 72
kalça => 96
arkadaşlar çok zayıf bir bayandım ve birden 8 kilo falan aldım hiç bi kıyafetime giremiyorum. Bölgesel bi kilo alımı oldu malasef basen ve kalça aldı başını gitti. 8 kilounu hepsi de oralara gitti sanki herkes yanıma gelip kilo aldığımı söylüyor psikolojim alt üst oldu. böyle oldukça iştahım daha da açılıyor ve yemeden içmeden alamıyorum kendimi. her an bişeyler yiyorum. lütfen yardımcı olun bana . napabilirim ben ???

Topik sakinlerimiz nerelerdesiniz??
Sizin tatiller bitmedi mi hâlâ Ya Hû!

tatilim şuandan itibaren bitti canım malesef bana hiç yaramadı bu bayram kilo aldım
yarın yeni bir programa başlıyorum yok canım sizi ihmal etmem hep burdayım zaten yazdım ama pek bir ilgi almadı konum kimse bişey yazmazsa kalacak evde tuttuğum günlüğümle devam edeceğim

yardımlarınızı bekliyorum (

Topiğimize hoşgeldin öncelikle canım.. (;
Öncelikle karamsarlığı, sıkıntıyı at üzerinden, bu topikte bu ikisine yer yok! (;
Sorunlarını birlikte hallederiz, aldığın kiloları sağlıklı bir şekilde verirsin, hatta sıkılaşarak vereceğin için birkaç kilo vermen bile yetebilir.. (;
Ben gün içinde çok fazla şey atıştırıyorum, epey cozuttum ama yarın itibari ile çok sağlıklı beslenme programıma başlayacağım nasipse..
Sen de bana eşlik edebilirsin.. (;
Canan Karatay`ın birkaç önerisini değerlendireceğim bu süreçte, sana da tavsiye ederim..
Tamamen doyana kadar yiyorsun ve gün içinde acıkmıyorsun..
Böylece 4-5 saat sonra leptin hormonu salgılanarak aldığın fazlalıkları kolayca ve aç kalmadan vermiş oluyorsun, üstelik geri almamak üzere.. (;
Ben bu işe diyet olarak bakmıyorum, beslenme programı inanılmaz sağlıklı..
Benim de sağlık takıntım vardır biraz..
Netten kitabını indirdim, örnek menülerine göz gezdirdim ve biraz okudum, gayet mantıklı görünüyor..
Netten kitabı temin edip sen de bu şekilde bir beslenme düşünebilirsin ve tabii ki beslenme kadar eş paya sahip olan sporu da unutmamak gerek.. (;
ilk sayfamızda birçok videomuz var canım, istediğini yapabilirsin..
Bölgesel yerler de bulunuyor..
Bu arada ölçülerin eksik, diğer ölçülerini de tamamlarsan listeye ekleyeceğim canım ve burada hep birlikte fit olacağız inşAllah..

Aynen canım, 5o olmadıysam iyidir..
İnanılmaz yedim ve coştum tahmin edilebilir gibi değil..
Ama saltanatım bitti, yarın süper bir beslenme ile yoluma devam edeceğim hem de kas kütlemi arttırarak..
Sen nereye yazınca huzur buluyorsan oraya yaz canım, hiçbir şey yıldırmasın seni, önemli olan nerede teşvik olduğun.. (;

Güzel günler herkese!
Bayramın kara listesini kimse yazmamış henüz, ben başlayayım.. :18:

Kilo: 47,8 (+0,6) tartı değişikliği de yaptım
Bel: 58
Göbek: 64
Kalça: 93
Üst Bacak: 53
Üst Kol: 24

Toplam spor: Yok

Ölçülerde bir değişim yok..
Bugün itibari ile süper-sıkı bir programdayım nasipse, hem de sağlıklı beslenerek..
Hadi hanımlar nerede bildirimler..

Gunaydin kizlar dun baya yuzdum biraz kalori yakmisimdir az once tartildim 46.8 50 olmadigima sevineyim mi uzuleyim mi bu kiloya bilemedim.tartida bi ara 47 oldu sonra dustu oh be dedim 200 gramin kafini yapiyorum suan simdi sandvicimi yerken buraya yaziyorum o 200 de alinmis oldu olculerimi almadim.bu hafta bana izin verin sporumu yapicam hemde cok yogun bi sekilde eger olculerimde bi fazlalik gorursem ben bi daha spora baslayamam

Kilo:46.2 (ama cok acim, tam ac degilken tartiliyordum hep )

Gogus:80
Bel: 66
Gobek: 71
Kalca: 90.5
Ust bacak: 47.5
Ust kol: 23

Dert etmemelisin bu kadar canım, ben cm olarak arttım bile önceki hafta.. );
Benim de tepemin atası geliyor bazen ama sporu bırakınca hepten yağa bağlanacağı fikri cereyan ediyor bu kez..
E bu durumda da sporu bırakmak yürek ister.. (;
Ben de kalori takibimi sıfırladım ve bugün yeniden başladım..
Güzel olacak herşey, yeter ki dozunu ayarlamayı bilelim.. (;

burda iyiyim canım sizler varsınız sohbet falan iyi yani
bende baya bir çoşmuşum ölçümler yazılmışsa hemen utancımı yazcam:26:

selam kızlar bende geldim sottile canım ölçülerim aynı yazmaya erindim şuanda tekrardan zahmet olmazsa :) sen bakar mısın bi değişim yok tabi kızlar yeni kilom 71.5 toplam spor falan o da yok , bravoo bana
tam tamına 1.500 gram almışımmm şoka girdim sabah moralim bozuldu hemmen diyete başladım şuan iyi gibiyim
bugünkü sporumu da yazayım aradan çıkmış olsun

45 dakika pilates 15 dakika zumba 1 saate tamamladım :44:

merhaba kızlar
geçen hafta hiç spor yapamadım bugün hemen başladım ölçülerimi yazayım
göbek=74,5
bel=70
kalça=88
göğüs=90
kol=26
bacak=47
kilo=51,8
biraz da inceldim sanki

Ben de çok fena almışım canım yaa..
Kendimi durdurmasam iyice alıp başımı gideceğim demek ki..
Benim bu kadar sıkıntı etmemin sebebi evde çok hareketsizim devamlı evdeyim ve efor harcadığım birşey yok..
Yediğim yarıyor haliyle..
Bir de devamlı ara öğün yapıp ne bulduysam yiyince hepten cozutmuş oldum..
Sen de yemene dikkat et canım, akşam 19.oo`dan sonra birşey yememeye çalış..
Bugünki sporun gayet güzel olmuş.. (;
Cardio yapmaya karar verdim hergün, artı olarak da normal egzersizlerimi yapacağım.. (;
Bir de grip oldum yaa, dökülüyorum resmenn.. :2:

merhaba kızlar
geçen hafta hiç spor yapamadım bugün hemen başladım ölçülerimi yazayım
göbek=74,5
bel=70
kalça=88
göğüs=90
kol=26
bacak=47
kilo=51,8
biraz da inceldim sanki

Hoşgeldin canım.. (;
Kalça ve bacak ölçülerin hedef ölçülerim yaa..
Boyun kaç canım? :2:

teşekkür ederim :) boyum 162

Aynı boydayız..
Süper duruyordur bacakların.. (;
Üst tarafı da güzel bir şekilde fit yaparsan harika olursun, tabii bacaklara yine de kas lazım, hafif bir fitlikle çok çok iyi durursun..
Darısı banaaa..

Son düzenleme:

Aynı boydayız..
Süper duruyordur bacakların.. (;
Üst tarafı da güzel bir şekilde fit yaparsan harika olursun, tabii bacaklara yine de kas lazım, hafif bir fitlikle çok çok iyi durursun..
Darısı banaaa..

üst taraf incelse gerisi kolay umarım yakın zamanda hepimiz hedeflerimize ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…