Günaydın hanımlar
Alkali suyumu birkaç gündür içiyorum
içimi gayet güzel ayrıca benim mide yanmalarım oluyordu azalttı onlarıda
Dün rest yaptım iş yerinde stresli bir gün geçirdiğim için
Ve programım da değişiklik yapmak istiyorum biraz sıkılmaya başladım artık
O kadar yürüyorum ama değişiklik yok( kolay olmadığını biliyorum o yüzden de pes etmiyorum
Teşekkür ederim canım, hafifledi ağrım.. (;
Yan yatıp yaptığım egzersizlerde batma olduğu için bugün yapamadım spor, yarın devam edeceğim nasipse.. (;
Kuzum bu arada çok güzel incelmişsin, bravo cidden.. (;
Teşekkür ederim kedicik, uğra topiğimize olur mu.. :13:
Sen neler yaptın, ne durumdasın? (;
Bende sonunda bir değişim oldu ama + olarak.. :/
Pes etmek yok, yapacağız canım!
Suyun ne gibi faydalarını görüyorsun mesela, belirgin farklılıklar var mı? (;
Dün ben de spor yapamadım, kaburgamdaki ağrı egzersiz sırasında biraz artıyor, etim değince oluyor sanırım.. :/
Yeni bir program yaptım YİNE..
Sıkıldıysan aralara değişik egzersizler koymalısın canım, çok zor geliyor sonra o programa devam etmek..
Tamamdır canım, işlerini hallettikten sonra, kilo ve ölçü bildirimini yaparsın.. (;
Diyet listeni de sporunun eşliğinde uygularsın, çok daha teşvik edici olacak ve daha güzel netice almanı sağlayacaktır.. (;
kızlar bugün spor yapamayacağım reglimin ilk günündeyim enerjim yok pek
Bende akşam üstü regl oldum
Sadece yürüyüş yapıcam pztye kadar o yüzden
Bende akşam üstü regl oldum
Sadece yürüyüş yapıcam pztye kadar o yüzden
dün yarım saat yürüdüm bende ama yoğunluk çok bugün de spor yapabilir miyim bilmiyorum akşama doğru karar vereceğim
kızlar ben jıllıan level 2 / 8 I bugün yapıcam.3.level bitince hangi egzersizi yapayım. göbek,mide var.alt kaın çok sarkık.özellikle bu bölgeleri düzleştirmek istiyorum ama nasıl bir program uygulamalıyım.yardımcı olursanız sevinirim.
Hanımlar yaa, resmen 1 haftadır reglim başlamadı..
Çookk gıcık bir durumdayım.. :/
Hiç rahat hissetmiyorum.. :/
Hanımlar hep evde hareketsizdim şuan bayrama kadar epey hareketliyim ama kilo almıştım geçen hafta ve reglim başlamadı gitti..
Sinirlerim alt-üst resmen..
Bu gecikme de inanılmaz şişkinlik yaptı bende..
Kefiri yazın da içmeye başladığımda gecikmesine sebep olmuştu, sanırım yine kefir kaynaklı oldu..
Ya da havaların dengesizliğinden..
Birden kış yaşadık arkasından bahar geldi..
Ancakk inadım inat, bu bacaklar 46-47yi görmeliii!
O kadar takıp inat ettim ki anlatamam..
Eğer sporu bırakırsam da bir daha bu kadar uzun vadeli spor düşünmem sanırım, bu konudaki güvenim yitebilir o sebepten `durmak yok, ;