Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Herkese merhaba :KK3:

Ben bu gün ölçülerimi alamadım, sadece bel, göbek ölçtüm..
Bi de tartıldım..
Kalanlarını da yarın alıp yazıcam..
Bu gün aldığım ölçülerimi bu gün nasılsa öyle yazıcam, geri kalanlar bacak falan 1 günde şişipte zayıflamaz herhalde :KK1:
Benim de mazeretim hiç bitmedi yaa.. Bu hafta nasıl spor yapıcam bilmiyorum..
Önce regl, sonra bayram, şimdi de grip, ateş derken hasta oldum.. Yapa bildiğim kadarıyla yapmaya çalışcam..

ne bileyim . çok şey istiyorum galiba :KK43: nasıl sporlar yapmam gerekir. günde ne kadar yapmam gerekir falan işte

ne bileyim . çok şey istiyorum galiba :KK43: nasıl sporlar yapmam gerekir. günde ne kadar yapmam gerekir falan işte

Yok tatlım çok şey istemiyorsun :)
İlk başta ben de ne yapsam, nasıl yapsam diye çok düşünüyordum ama sağolsunlar buradaki arkadaşların yardımı sayesinde karar vermem kolay oldu..

Günde ne kadar spor yapman sana kalmış. Artık ne kadar müsait olursan, ne kadar spor yapabilecek boş vaktin varsa yaparsın..
Kimi yarım saat, kimisi 1 saat bu böyle gidiyor işte..

Ne yapman konusunda da ilk sayfadaki linkler sana yardımcı olur..
Hangisi sana uygunsa seçe bilirsin..

Ama sana tavsiyem kendine bir program hazırla..
Yani 1 spor programın olsun.
Ben şimdiye kadar canım ne isterse onu yaptım..
Mesela bu gün ip atlamak istedim, atladım, yarın yürümek istedim yürüdüm ama bu bana pek etkili gelmedi..

Artık ben de program hazırlicam kendime..
Mesela haftanın kaç günü ne kadar süre yürücem, ip atlicam, kardiyo egzersizleri yapıcam..
Ne bileyim bölgesel zayıflama hareketleri falan..

Yok tatlım çok şey istemiyorsun :)
İlk başta ben de ne yapsam, nasıl yapsam diye çok düşünüyordum ama sağolsunlar buradaki arkadaşların yardımı sayesinde karar vermem kolay oldu..

Günde ne kadar spor yapman sana kalmış. Artık ne kadar müsait olursan, ne kadar spor yapabilecek boş vaktin varsa yaparsın..
Kimi yarım saat, kimisi 1 saat bu böyle gidiyor işte..

Ne yapman konusunda da ilk sayfadaki linkler sana yardımcı olur..
Hangisi sana uygunsa seçe bilirsin..

Ama sana tavsiyem kendine bir program hazırla..
Yani 1 spor programın olsun.
Ben şimdiye kadar canım ne isterse onu yaptım..
Mesela bu gün ip atlamak istedim, atladım, yarın yürümek istedim yürüdüm ama bu bana pek etkili gelmedi..

Artık ben de program hazırlicam kendime..
Mesela haftanın kaç günü ne kadar süre yürücem, ip atlicam, kardiyo egzersizleri yapıcam..
Ne bileyim bölgesel zayıflama hareketleri falan..

teşekkür ederim canım :)

Merhaba kızlar ben de bugün sporuma başladım,bir saat kardio,yarım saat bisiklet vücut çalıştırma ve yüzme hepsi 4 saat baya iyiydi. Ama aksam gelir gelmez misafirliğe gidince de kek keyfi yememe sebep oldu.kilom 60.8 boy 168 :KK33:vücut yağ kütlesi biraz yüksek su kütlem biraz düşük bunu normale indirmem gerekiyor. Yarın pilates ve zumba ya katılacağım. Umarım ilerleyen günlerde formuma kavuşacağım 55 i göreceğim :) :KK36::KK6::nazar::KK8::KK54::KK62:

Günaydın hatunlar
kilo 47.4 (+0.5)
Göğüs 77
bel 64
Göbek 68 (+1)
kalça 90
Bacak 50
Kol 24

Spor 2 saat yürüyüş sadece

kızlar bayramda beni görenler sen incelmişsin zayıflamışsın bişey mi yaptın diye sordular o kadar mutlu oldum ki
resmen daha çok gaza geldim yaa

Bu bayram hic iyi olmadi kendimi 100 kg gbi hissediyorum kocaman gobegim ve ben..bana oyle geliyo :KK1: spor yaptim mi hicc yapmadim ama cok hareketli gecti pazartesi ve sali :KK1: regl olcam biraz da onun siskinligimi var ne bilemedim.o kadar cikolata yedim ki kendime inanamadim :KK1: yuzumu sivilceler basti deliyim hem yiyorum hem dusunuyorum :KK1:

Merhaba :KK3:

Çok özür diliyorum geç yazdığım için :KK17:

Kilo - 53.9
Göğüs - 89
Bel - 73
Göbek - 85
Kalça - 93
Üst kol - 26
Üst bacak - 54

Tartıya göre kilo almamışım ama kendimi şişmişim gibi hissediyorum.. :KK1:
Hem kardeşim de öyle dedi.. Görüntü olarak çok çabuk değişiyorsun, belki kilo almadın ama almışsın gibi görünüyorsun.. deyince tabii moral bozuldu :KK19:

Hanımlar kusuruma bakmayın, gribim ve ağır geçiriyorum, hastalıktan hiçbir şey yapamıyorum, buraya da giremedim..
Siz de dikkat edin, bu seneki grip yıkıyor insanı cidden.. :2:

Herkese merhaba :KK3:

Ben bu gün ölçülerimi alamadım, sadece bel, göbek ölçtüm..
Bi de tartıldım..
Kalanlarını da yarın alıp yazıcam..
Bu gün aldığım ölçülerimi bu gün nasılsa öyle yazıcam, geri kalanlar bacak falan 1 günde şişipte zayıflamaz herhalde :KK1:
Benim de mazeretim hiç bitmedi yaa.. Bu hafta nasıl spor yapıcam bilmiyorum..
Önce regl, sonra bayram, şimdi de grip, ateş derken hasta oldum.. Yapa bildiğim kadarıyla yapmaya çalışcam..

Benim de bu haftamın 2 günü boşa gitti resmen canım yaa..
Hastalandım vs..
Buraya bile uğrayamadım..
Bu seneki grip virüsleri çok kuvvetli cidden..
Öyle bi tıkadılar ki beni, mahvettiler.. :2:
Sana da çook geçmiş olsun, hastayken yorma kendini, vücudun iyice dinlensin önce.. (;

Şikayetçi olduğun yerler nereler canım?
Vücut için genel bir çalışma yapıp arkasına bölgesellerini ekleyebilirsin.. (;
Misal 1 saat tempolu yürüyüp sorun kalçadaysa kalça egzersizleri yapabilirsin.. (;
Günde 1 saat filan spor yapman yeterli olur, haftada min.4 günle birlikte güzel sonuçlar alabilirsin.. (;

Merhaba kızlar ben de bugün sporuma başladım,bir saat kardio,yarım saat bisiklet vücut çalıştırma ve yüzme hepsi 4 saat baya iyiydi. Ama aksam gelir gelmez misafirliğe gidince de kek keyfi yememe sebep oldu.kilom 60.8 boy 168 :KK33:vücut yağ kütlesi biraz yüksek su kütlem biraz düşük bunu normale indirmem gerekiyor. Yarın pilates ve zumba ya katılacağım. Umarım ilerleyen günlerde formuma kavuşacağım 55 i göreceğim :) :KK36::KK6::nazar::KK8::KK54::KK62:

Muhteşem bir spor günü olmuş senin için canım.. (;
Spora mı gidiyorsun, ne güzel geniş imkanlara sahipsin, sporun hakkını vermelisin.. (;
Benim de yüzmeye gitme imkanım olsa keşke yakın bir yerlerde olsa da.. :KK31:

Günaydın hatunlar
kilo 47.4 (+0.5)
Göğüs 77
bel 64
Göbek 68 (+1)
kalça 90
Bacak 50
Kol 24

Spor 2 saat yürüyüş sadece

kızlar bayramda beni görenler sen incelmişsin zayıflamışsın bişey mi yaptın diye sordular o kadar mutlu oldum ki
resmen daha çok gaza geldim yaa

Demek ki vücudun toparlanıyor canım, harikasın..
Ben de haftada 3 gün yarımşar saat cardio yapmayı planlıyorum..
Cardio yapmadığım günlerde de 1 saat yürüyüş düşünüyorum..
Egzersizlerimi artı olarak yapacağım tabii..
Hep evde ve hareketsiz olduğum için çok sıkıntılıyım, biraz hareket lazım bana.. :KK31:
Çalışıyordun di mi sen canım?
Ne iş yapıyordun?

Bu bayram hic iyi olmadi kendimi 100 kg gbi hissediyorum kocaman gobegim ve ben..bana oyle geliyo :KK1: spor yaptim mi hicc yapmadim ama cok hareketli gecti pazartesi ve sali :KK1: regl olcam biraz da onun siskinligimi var ne bilemedim.o kadar cikolata yedim ki kendime inanamadim :KK1: yuzumu sivilceler basti deliyim hem yiyorum hem dusunuyorum :KK1:

Çikolata ben de yapsam dayanamam yerim canım yaa.. :-)
Asla hayır diyemiyorum şu çikolataya..
Geçen Kahve Dünyası`na gittik nişanlımla, fondü yemek gibi bir hata yaptım, epeydir yemiyordum ve maalesef içimdeki çikolata canavarını resmen dürttüm.. :18:
Çikolataya bir insan doymaz mı, resmen doymuyorum ya Hû! :18:

Çok spor yapasım, enerjimi boşaltasım var ama terleme korkusuyla yapamıyorum hanımlaar!
Benim yerime de yapın.. :2:

Ben de çok fena almışım canım yaa..
Kendimi durdurmasam iyice alıp başımı gideceğim demek ki..
Benim bu kadar sıkıntı etmemin sebebi evde çok hareketsizim devamlı evdeyim ve efor harcadığım birşey yok..
Yediğim yarıyor haliyle..
Bir de devamlı ara öğün yapıp ne bulduysam yiyince hepten cozutmuş oldum..
Sen de yemene dikkat et canım, akşam 19.oo`dan sonra birşey yememeye çalış..
Bugünki sporun gayet güzel olmuş.. (;
Cardio yapmaya karar verdim hergün, artı olarak da normal egzersizlerimi yapacağım.. (;
Bir de grip oldum yaa, dökülüyorum resmenn.. :2:

çoook geçmiş olsun canım ter at bol bol iyileşirsin inşallah :2: bende tatlıyı cozutmuşum sanırım 3 gndür hiç bozmadım diyete çok iyi gidiyorum canım :nazar: dün spor yapamadım sınavım vardı ama bugünkü bildirimimi birazdan yazacam canım

al benden de o kadar göbeğimdeee kocamaannnn dev gibiiii bir yağ tabakası var aklım nerdeymiş de bu kadar birikmişşşş bilmiyorummm offf sıkıntı bastı :KK14:

Hanımlar kusuruma bakmayın, gribim ve ağır geçiriyorum, hastalıktan hiçbir şey yapamıyorum, buraya da giremedim..
Siz de dikkat edin, bu seneki grip yıkıyor insanı cidden.. :2:

çoook geçmiş olsun canım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah antibiyotik kullanma bol bol c vitamini al dinlen yataktan çıkma üstüne de battaniye ohh :KK1:

Benim de bu haftamın 2 günü boşa gitti resmen canım yaa..
Hastalandım vs..
Buraya bile uğrayamadım..
Bu seneki grip virüsleri çok kuvvetli cidden..
Öyle bi tıkadılar ki beni, mahvettiler.. :2:
Sana da çook geçmiş olsun, hastayken yorma kendini, vücudun iyice dinlensin önce.. (;

Şikayetçi olduğun yerler nereler canım?
Vücut için genel bir çalışma yapıp arkasına bölgesellerini ekleyebilirsin.. (;
Misal 1 saat tempolu yürüyüp sorun kalçadaysa kalça egzersizleri yapabilirsin.. (;
Günde 1 saat filan spor yapman yeterli olur, haftada min.4 günle birlikte güzel sonuçlar alabilirsin.. (;

Muhteşem bir spor günü olmuş senin için canım.. (;
Spora mı gidiyorsun, ne güzel geniş imkanlara sahipsin, sporun hakkını vermelisin.. (;
Benim de yüzmeye gitme imkanım olsa keşke yakın bir yerlerde olsa da.. :KK31:

Demek ki vücudun toparlanıyor canım, harikasın..
Ben de haftada 3 gün yarımşar saat cardio yapmayı planlıyorum..
Cardio yapmadığım günlerde de 1 saat yürüyüş düşünüyorum..
Egzersizlerimi artı olarak yapacağım tabii..
Hep evde ve hareketsiz olduğum için çok sıkıntılıyım, biraz hareket lazım bana.. :KK31:
Çalışıyordun di mi sen canım?
Ne iş yapıyordun?

Çikolata ben de yapsam dayanamam yerim canım yaa.. :-)
Asla hayır diyemiyorum şu çikolataya..
Geçen Kahve Dünyası`na gittik nişanlımla, fondü yemek gibi bir hata yaptım, epeydir yemiyordum ve maalesef içimdeki çikolata canavarını resmen dürttüm.. :18:
Çikolataya bir insan doymaz mı, resmen doymuyorum ya Hû! :18:

fondü müüüü :KK52::KK52::KK52: benimde hayır diyemediğim şey şu tatlılar ama 3 gündür yemiyorummm daha da gözüm görmesin yemek istemiyorum ama cumartesi misafirim var onunla az da olsa yemem lazım ama çok az sütlü tatlı yapıcam kalorisi çok olmasın diye ne dersin canım :KK51:

X