Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Hanımlar hep evde hareketsizdim şuan bayrama kadar epey hareketliyim ama kilo almıştım geçen hafta ve reglim başlamadı gitti..
Sinirlerim alt-üst resmen..
Bu gecikme de inanılmaz şişkinlik yaptı bende..
Kefiri yazın da içmeye başladığımda gecikmesine sebep olmuştu, sanırım yine kefir kaynaklı oldu..
Ya da havaların dengesizliğinden..
Birden kış yaşadık arkasından bahar geldi..
Ancakk inadım inat, bu bacaklar 46-47yi görmeliii!
O kadar takıp inat ettim ki anlatamam..
Eğer sporu bırakırsam da bir daha bu kadar uzun vadeli spor düşünmem sanırım, bu konudaki güvenim yitebilir o sebepten `durmak yok, spora devam!`

Canım brazil butt diye bir spor programı var, oradan karın için olan videoları indirip çalışabilirsin..
Ya da jillian`ı sevdiysen 3.level`ı uzatabilirsin.. (;
Kendine karma bir program da yapabilirsin..
Uzun tempolu bir yürüyüşün ardından bölgesel egzersizler ayarlayıp onları yapabilirsin.. (;

canım teşekkür ederim.hem çalışıyorum,hem 2 küçük çocuğum var. ancak akşam onlar uyuduktan sonar 30-40 dk egzersiz yapabiliyorum...zamanım olsa hiç üşenmem aslında.seviyorum sporu...

Hanımlar hep evde hareketsizdim şuan bayrama kadar epey hareketliyim ama kilo almıştım geçen hafta ve reglim başlamadı gitti..
Sinirlerim alt-üst resmen..
Bu gecikme de inanılmaz şişkinlik yaptı bende..
Kefiri yazın da içmeye başladığımda gecikmesine sebep olmuştu, sanırım yine kefir kaynaklı oldu..
Ya da havaların dengesizliğinden..
Birden kış yaşadık arkasından bahar geldi..
Ancakk inadım inat, bu bacaklar 46-47yi görmeliii!
O kadar takıp inat ettim ki anlatamam..
Eğer sporu bırakırsam da bir daha bu kadar uzun vadeli spor düşünmem sanırım, bu konudaki güvenim yitebilir o sebepten `durmak yok, spora devam!`

bırakma sakın canım senin kilon regl den kaynaklanmış bence .şişkinliğinde var büyük ihtimal ölçünde ondan fazla çıkmış olabilir kefiri de bırak bence onun yerine ayran iç :) stres de yapma biraz rahatlat kendini yoga yap bitki çayı iç ışıklar söndür mumları yak bende işe yarıyor gergin olduğum zamanlar :KK1: en geç bu hafta olursun bence canım

canım ben pazar akşamı itibariyle internet erişimimin olmadığı bir yere seyahate çıkıyorum bu yüzden pazartesi bildirim yapamicam.
izinli sayarsan sevinirim..:KK19:
internetin vardıda ne kadar uğradın diyeceksin:KK1: kesin ...çok mahcubum:KK17: ama kusura bakma sen ve arkadaşlarımdan özür diliyorum..bayram dönüşü telafi edicem inşallah...
beni idare edin hepiniz allaha emanet olun....erken oldu ama şimdiden hepinize hayırlı ve mutlu bayramlar...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım ben pazar akşamı itibariyle internet erişimimin olmadığı bir yere seyahate çıkıyorum bu yüzden pazartesi bildirim yapamicam.
internetin vardıda ne kadar uğradın diyeceksin:KK1: kesin ...çok mahcubum:KK17: ama kusura bakma sen ve arkadaşlarımdan özür diliyorum..bayram dönüşü telafi edicem inşallah...
beni idare edin hepiniz allaha emanet olun....erken oldu ama şimdiden hepinize hayırlı ve mutlu bayramlar...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

rakibem :) seyahatte tatlı yeme seni geçerim bak :KK1::KK1: iyi tatiller canım :KK3:

Günaydınnn kızlarr bugün çok enerji doluyum akşam spor bildirimimi yaparım neler yapacaksam akşama kadar :KK1: kendime yeni bir konu açtım zayıflama yolculuğum diye :) kafaya taktım oraya yazıyorum herşeyi ama buraya da gelcem :) hiç bu kadar hevesli olmamıştm iyi olur inşallah kendime başarılar diliyorum :KK76::KK9:

Kızlarrr cok fazla giremiyorum cok yogun geciyo gunler bayram sonuna kadar da boyle olur spor yapamicam bu hafta..olculerimi yarin alirim ama buraya giremeyebilirim haberiniz olsun :KK43:
simdiden herkes iyi bayramlarrr tatliyi cok kacirmayinn her onunuze geleni yemek zorunda degilsiniz.ayip olur diye dusunmeyin sizin sagliginiz hic biseyden onemli degil bu yaptiginiz sporlar 1 haftada bosa gider :KK66: bu bir uyaridirrrr :) bayramdan sonraki hafta olculeri cok merak ediyorum :) opuyorum hepinizii :)

Merhabalar.Acaba bende aranıza katıla bilirmiyim.ama bayramdan sonra bide beden ölçülerinizi nasıl alıyorsunuz rica etsem yardım ede bilirmisiniz?.Şimdiden teşekkürler.....:KK9:

Merhabalar.Acaba bende aranıza katıla bilirmiyim.ama bayramdan sonra bide beden ölçülerinizi nasıl alıyorsunuz rica etsem yardım ede bilirmisiniz?.Şimdiden teşekkürler.....:KK9:

hoşgeldin merhaba :) konu sahibesi Sottile ama yazmamda sakınca yoktur eminim :KK1: ölçülerini göğüs, bel , göbek, kalça, üst bacak ve üst kol olarak alıyorsun tartılıyorsun ve kilonu belirtiyorsun bir de haftalık yaptığın spor saatini hesaplıyorsun ilk sayfada yazıyor zaten ama ben yinede söylemiş olayım pazartesi günleri de bildirim günü ona göre birinci belirleniyor :KK8:

kızlar hiç kimse bildirim yapmamış bayramdan olsa gerek :KK50: üzüldüm şimdi :KK14: madem kimse yazmamış bende yazmıyorum ölçülerimi aldım bir kağıda yazdım bayram dönüşü işimize yarayacaktır heralde :KK1: neyse kızlar hepinize sevdiklerinizle harika bir bayram geçirmenizi diliyorum :KK42:

Merhaba :KK3:

Herkesin bayramını kutluyorum :)
Güzel geçirirsiniz umarım bu bayramı :)​

Ben bu gün bi türlü ölçülerimi alamadım :KK43:
Ama tartıldım :) Yarın hepsini yazarım..

Sottile acaba bu hafta izinli mi olsak ? :KK17:
Ben zaten geçen hafta da regl yüzünden spor yapamadım... Zor bi regl dönemi geçirdim...
Bu hafta da bayram, misafir, git-gel, pasta, börek derken ne diyet kalıcak ne de spora vakit :KK1:

Bu hafta bildirimimize tatil veriyoruz arkadaşlar, bayram dolayısı ile herkesin yoğun olduğunu düşünüyorum, ben bile ölçülüp tartılamadım.. :KK17:
Bayram dönüşü yani gelecek pazartesi herkes ölçülerini yazsın ama.. (;
Ne kadar kaçamak yapmışız bir görelim.. :-)

Herkesi ayrı ayrı cevaplayacağım, yoğunluğum bitti çok şükür, sporumuzla topiğimizle rahat rahat ilgilenebilirim artık.. (;

Bu arada bilgilendirmeyi herkes yapabilir, hiçbir kısıtlama yoktur hanımlar, yeni gelenleri bilgilendirmeniz çok hoş ve benim açımdan tabii ki hiçbir sakıncası yok.. :-)
Hepimiz topiğin sahibeleri sayılırız, herkes bilgisini püf noktasını dilediği gibi paylaşabilir.. (;
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiler.. (;

Şimdilik bu kadar yazabiliyorum, yarın tek tek cevaplayacağım..

Herkese hayırlı bayramlar!! :81: :KK71:

sottile aynı kaderi paylŞıyoruz arkadaşım 5 gün önce olmam gerekiyordu duygusal olarak bünyem hazır ama gelen giden yok :)
bacakların 46 olmasın ince oluyor öyle çok:KK43: benim nerdeyse 46 ıydı galiba... sevmiyorum sıskalar

Canım çok şükür oldum-bitmek üzere ama dünyaları devirdim yedim resmen.. :-)
Zerre dikkat etmedim vallahi.. :-)
Pazartesi günü süper bir programla döneceğim inşAllah.. (;
Tartımı da ablamlara kaptırdım, yeni tartı alacağım yarın kendime.. :KK31:
Bacakları inceltebildiğim kadar incelteceğim canım, üst tarafım çok ince, orantılayacağım biraz..
Kilo alsam da üste gitmiyor, alt taraf iyice büyüyor sonra üste geçiyor..
Aynı hesap yani..
O sebepten alt tarafı sıkılaştırabildiğim kadar sıkılaştıracağım nasipse.. :KK51:

canım teşekkür ederim.hem çalışıyorum,hem 2 küçük çocuğum var. ancak akşam onlar uyuduktan sonar 30-40 dk egzersiz yapabiliyorum...zamanım olsa hiç üşenmem aslında.seviyorum sporu...

Epey yoğunsun ama maşAllahın var canım, sakın bırakma sporu, ne güzel hayatında bir yer ayırabilmişsin bırak böyle gitsin.. (;
Farklı farklı egzersizler var, ilk sayfada da birsürü egzersizimiz var, oradan da kendine bir program yapabilirsin.. (;
Birkaç videoyu harmanlayıp kendi programını oluşturabilirsin, yeter ki spor yapmayı iste.. (;

bırakma sakın canım senin kilon regl den kaynaklanmış bence .şişkinliğinde var büyük ihtimal ölçünde ondan fazla çıkmış olabilir kefiri de bırak bence onun yerine ayran iç :) stres de yapma biraz rahatlat kendini yoga yap bitki çayı iç ışıklar söndür mumları yak bende işe yarıyor gergin olduğum zamanlar :KK1: en geç bu hafta olursun bence canım

Kilo reglden kaynaklanıyor bile olsa öyle bir yedim ki iki haftadır falan bildiğin kilo oldu.. :-)
Pazartesi itibari ile yepyeni bir program ve yepyeni kararlarla yoluma devam edeceğim nasipse.. :KK51:
Kefir çok sağlıklı bir içecek canım, alışkanlık haline getirdim hergün mutlaka tüketiyorum.. (;
Üstelik kendim mayalıyorum, çok daha güvenilir oluyor.. (;

Bu hafta hepimiz izinliydik canım.. :-)
Umarım süper bir tatil geçirmişsindir, bomba gibi dön aramıza.. :13:

Günaydınnn kızlarr bugün çok enerji doluyum akşam spor bildirimimi yaparım neler yapacaksam akşama kadar :KK1: kendime yeni bir konu açtım zayıflama yolculuğum diye :) kafaya taktım oraya yazıyorum herşeyi ama buraya da gelcem :) hiç bu kadar hevesli olmamıştm iyi olur inşallah kendime başarılar diliyorum :KK76::KK9:

Topiğimizi bırakma, birlikten kuvvet doğar kuzum.. (;
Hayırlı olsun bu arada topiğin.. (;
Günlük tutman açısından iyi olur ama bizleri de ihmal etme.. :13:

ben de katılabilir miyim aranıza ???

Elbette katılabilirsin canım, geç yazdığım için kusuruma bakma, çookk yoğundum.. :-)
Hemen ölçülerini vs yaz ve sayfamıza bildir, listeye ekleyelim.. (;
Kurallarımızı unutma olur mu.. :-)
Umarım memnun kalırsın bizlerden ve istediğin fitliğe ulaşabilmen için vesile olabiliriz.. (;

Kızlarrr cok fazla giremiyorum cok yogun geciyo gunler bayram sonuna kadar da boyle olur spor yapamicam bu hafta..olculerimi yarin alirim ama buraya giremeyebilirim haberiniz olsun :KK43:
simdiden herkes iyi bayramlarrr tatliyi cok kacirmayinn her onunuze geleni yemek zorunda degilsiniz.ayip olur diye dusunmeyin sizin sagliginiz hic biseyden onemli degil bu yaptiginiz sporlar 1 haftada bosa gider :KK66: bu bir uyaridirrrr :) bayramdan sonraki hafta olculeri cok merak ediyorum :) opuyorum hepinizii :)

Vallahi canım öyle yedim öyle yedim kii anlatamammm.. :18:
Pazartesi itibari ile süper sıkı bir programa başlayacağım nasipse.. :KK51:

Canım elbette katılabilirsin, hoşgeldin aramıza.. (;
Mezura yardımı ile göğüs-bel-göbek-kalça-üst bacak- üst kol ölçülerini alabilirsin.. (;
Bel en ince yerden, göbek, göbek deliği çevresinden, kalça-üst kol-üst bacak ise en geniş yerlerinden ölçü alınmalı.. (;
Ölçülerini bize bildir ekleyelim listeye canım.. (;

Merhaba :KK3:

Herkesin bayramını kutluyorum :)
Güzel geçirirsiniz umarım bu bayramı :)​

Ben bu gün bi türlü ölçülerimi alamadım :KK43:
Ama tartıldım :) Yarın hepsini yazarım..

Sottile acaba bu hafta izinli mi olsak ? :KK17:
Ben zaten geçen hafta da regl yüzünden spor yapamadım... Zor bi regl dönemi geçirdim...
Bu hafta da bayram, misafir, git-gel, pasta, börek derken ne diyet kalıcak ne de spora vakit :KK1:

Hepimiz izin yaptık canım, kara bilançoyu hiççç merak etmiyorum esasen.. :18:
Nasıl ölçülerle geri döneceğim acep.. :-)
Bu arada senin de bayramın mübarek olsun canımm.. (;

Herkese hayırlı bayramlar
pazartesi bildirimde görüşürüz

Sana da hayırlı bayramlar canım, pazartesi görüşmek üzere.. :-)

Canım çok şükür oldum-bitmek üzere ama dünyaları devirdim yedim resmen.. :-)
Zerre dikkat etmedim vallahi.. :-)
Pazartesi günü süper bir programla döneceğim inşAllah.. (;
Tartımı da ablamlara kaptırdım, yeni tartı alacağım yarın kendime.. :KK31:
Bacakları inceltebildiğim kadar incelteceğim canım, üst tarafım çok ince, orantılayacağım biraz..
Kilo alsam da üste gitmiyor, alt taraf iyice büyüyor sonra üste geçiyor..
Aynı hesap yani..
O sebepten alt tarafı sıkılaştırabildiğim kadar sıkılaştıracağım nasipse.. :KK51:

Ne guzel canim, ben daha olmadim darisi diger aya sanirim , sislik ve herhangi bir belirti de yok zaten :)

Anladim canim, ben her taraftan genislemek istiyorum :KK49:
pazartesi kac cikicak bakalim olculer, kavurma, tatli, makarna yemekten oldum :KK52:

Ne guzel canim, ben daha olmadim darisi diger aya sanirim , sislik ve herhangi bir belirti de yok zaten :)

Anladim canim, ben her taraftan genislemek istiyorum :KK49:
pazartesi kac cikicak bakalim olculer, kavurma, tatli, makarna yemekten oldum :KK52:

Reglin düzensiz mi oluyor canım?

İstediğin kadar genişleyebilirsin umarım.. :-)
Kavurma-tatlı ben de epey yedim açıkçası.. :KK17:
Pazartesi bildiriminde çok uçuk birşey görmem umarım, depresyona girerim vallahi.. :-)

Reglin düzensiz mi oluyor canım?

İstediğin kadar genişleyebilirsin umarım.. :-)
Kavurma-tatlı ben de epey yedim açıkçası.. :KK17:
Pazartesi bildiriminde çok uçuk birşey görmem umarım, depresyona girerim vallahi.. :-)

Yok canim ilk kez boyle oldu mevsim degisiminden sanirim.. Ama en az 10 gun suruyor..

Amin amin insallah :KK52:

Canim yetmemis gibi demin aksam yemeginde neredeyse bir ekmekle beraber yedim kavurmayi, simdi de misir patlaticam:KK35:

tatli komasina giricektim bir de... dun kasinmaya basladim bacaklarim kabardi, Allah tan bitmisti kalburabasti :KK31:

Yok yok gormezsin zaten sislik de gitmistir, ama benim gobek ucusa gecmis olabilir, bi de kalca :KK17:

Eski halimden eser yok simdiiiiii :KK14: 1 haftadir hic biseye dikkat etmiyorum pilav ekmek sarma tatli cikolata.50 kg oldysam sasirmam. :KK43:

Eski halimden eser yok simdiiiiii :KK14: 1 haftadir hic biseye dikkat etmiyorum pilav ekmek sarma tatli cikolata.50 kg oldysam sasirmam. :KK43:

Ben de aynıyım canım, inanılmaz coştum anlatamam..
Tartımı da aldım bugün..
Tok karna tartılmayı gözüm kesmedi vallahi.. :18:
Aç karna pazartesi tartılacağım artık..
Sonuçlardan korkuyorummm.. :18:

Hergüne çok hareketli bir video koyacağım, evde inanılmaz hareketsizim çünkü..
Hareketli video yerine leslie ile 5 mile de yürüyebilirim hergün..
Egzersizlerimi de sonrasında yaparım..

X