Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Çook teşekkür ederim canım, umarım geçer, sizler de dikkat edin, epey salgın var..
Kiminle konuşsam hasta.. :2:
Enn güzeli yaa, hiç yemeyeceksin vallahi..
Nişanlım ben kilo alayım diye her görüşmemizde, her geldiğinde çikolata alıyor yaa, biliyor zaafımı..
Bu akşam da almış ama yemeyeceğim, dolaba koydum, pazartesileri kaçamak günü yapacağım, o gün yerim..
Misafirlerine bence de sütlü tatlı yap canım, hem hafif hem lezzetli oluyor, ben çok severim sütlü tatlıları.. (;
Kuplara da yapabilirsin, tek porsiyonluk çok daha şık duracaktır hem de ne kadar yediğini kontrol edebilme imkanın olacaktır.. (;
Şahsen ben sütlü tatlılara hiçç dayanamam, ucunu kaçırırım mutlaka..

Çok spor yapasım, enerjimi boşaltasım var ama terleme korkusuyla yapamıyorum hanımlaar!
Benim yerime de yapın.. :2:

Sana da geçmiş olsun tatlım
Ben daha yeni iyi oluyorum, azıcık grip kaldı o da geçer bir kaç güne inşaAllah

Bu hafta da spor yapamicam maalesef, yarın ve cuma misafirlerimiz olucak, zaten hastalık yüzünden de çok yorgun hissediyorum kendimi..
Ama çok fena gazlıyım yaa zayıflamak istiyorummm

Güzel günler spor severler!
Nasıl gidiyor hanımlar gününüz, hayatınız, sporla olan muhabbetiniz? (;
Arada muhabbet etmek için de uğrayın Ya Hû! (;

Sana da geçmiş olsun canım, bir güzel dinlenip tüm virüsü atmalısın bünyenden..
C vitamini tüketmeye özen göster.. (;
Pazartesiye hiçbir bahane kalmasın artık! (;
Tabii benim de..

Ben sanirim onumuzdeki 5 gun oryantal falan yapamiciiiim cunkum regl oldum bugun 15 gun gecikmeli olarak hic olmak istemiyordum muhuuuu muhuuu

Ben sanirim onumuzdeki 5 gun oryantal falan yapamiciiiim cunkum regl oldum bugun 15 gun gecikmeli olarak hic olmak istemiyordum muhuuuu muhuuu

Doğru, senin reglin de gecikmişti değil mi..
Geçmiş olsun canım, vücudunu dinlendir bol bol.. (;
İyice de yemek ye, gerçi ağrılı olunca insanın canı hiç istemiyor ama sen yine de yemeye özen göster kuzum.. (;
Sıcak şeyler iç, damarlarını rahatlatır.. (;

Evet Sottile cim hic gelmeyeydi iyiydi tum enerjimi aldigim kilolari alip goturuyor

Sagol canim, yatiyorum kalkiyorum, sirtimda ayri, belimde ayri polar sarili ayaklarda pofuduklar :)

Kahvaltimi iyi yaptim canim, yarimdan fazla ekmekle baya iyiydi yediklerim :)

MaşAllah canım, hem git gide de alıyorsun kilo, inşAllah devamı da gelir.. (;
Sıcak su torban varsa ayaklarının altına koy, rahatlatır-gevşetir, ben reglken inanılmaz üşürüm, ancak o paklar beni..
Ağustosun, temmuzun sıcağında battaniyeyle yatarım..

Insallah canim :) Pazartesi cok acken 46.2 iydim sanirim, sali aksam normaldim ne tok ne ac 46.8 kilo olmusum ::))) Fakat reglim en az 10 gun surdugu icin (5 gunu cok agir) tum enerjim gidiyor aldigim kilolar bu sefer gitmez insallah

Iyi fikir canim oyle yapayim daha isinamadi ayaklarim

Dedigin gibi ben de yaz ortasinda battaniye olayina girmisligim var :)

Daha da alırsın, sen kafanı sıkıntısız tut, stres yapma birşeyleri kilo alman için engelin kalmaz.. (;
Kimi insan çok stresli kaygılı yapıda olduğu için de kilo alamayabiliyor..
O sebepten kafanı boşaltmayı dene, o şekilde daha çok verim alacaksındır.. (;

Evet canim icimi okudun resmen..

Stres ve kaygi beni cok etkiliyor malesef...

Geçmiş olsun canım
bende 2 gündür giremiyorum gripten
vücudum toparlanıyor inşallah dahada iyi olucak
çalışıyorum canım muhasebeciyim ben
bende bir türlü spor programı mı değiştiremedim
şu hastalıktan kurtulayım daha çok üzerine düşücem

Selamkızlar nasılsınız,bu gruba eskiden katılmıştım gayette güzel giderken iş derdi filan derken pek odaklanamadı şimdi tekrar geldim başlıyorum,spor yapıcam yediklerime dikkat edicem tartı alarm verdi inanamıyorum
yarın başlangıç ölçülerimi bildirim herkese kolay gelsin..

Son düzenleme:
Kizlarrrrr cok fazla giremiyorum buraya biseyler yerken genelde buraya yaziyorum obez olmaya adayim ben adayyy regl henuz olmadim geciktim onu bekliyorum spor sifir.az once ayak bilek agirligi pilates minderi vee cember siparisi verdim :) agirliklarla daha iyi olcagini dusunuyorum yazarken sarmalarda gozlemelerde mideme iniyo

evet canım ya bi salgın var sanırım ona zayıf geliyosun demekki bilerek yapıyor heralde evet haftada 1 gün yeterli kaçamak için ama çoşmamak kaydıyla
evet canım kuplar iyi fikir hafif şeyler yapayım diyorum daha çok salata tarzı börek yaparım ben yemem ondan salatalardan yerim sütlü tatlı da hafif olur güzel olur ama canım yaşpasta , baklava yemekle bir muhallebi yemek bir değil şahsen

Güzel günler spor severler!
Nasıl gidiyor hanımlar gününüz, hayatınız, sporla olan muhabbetiniz? (;
Arada muhabbet etmek için de uğrayın Ya Hû! (;

sana da güzel günler canım uğruyorum da işte biraz geç oluyor genelde dersim 5 e doğru bitiyor bu sene yoğun da biraz neyse idare ediyorum yine de çok şükür birazdan spor yapacağım akşam yapamam büyük ihtimal bugün erkene alıyorum

Kimsecikler yok
Bu hafta doğru düzgün spor yapamadım gripten dolayı
Sanırım tartida daha fazla görücem artıları
ama yattığım yerden bile bacaklarımı hareket ettiriyorum sürekli
bol bol su içiyorum mandalina falan
umarım çabuk atlatırım

Gunaydin kizlar dun ruzgarda cok kaldigimdan sag tarafim tutuldu sanirim bicak saplaniyo gibi duzeldigimde olculerimi alip bildiricem..hala regl de olmadim regl olmadan sporada baslamak istemiyorum acayip siskinlik var

Hanımlaaar çook özür dilerim, netimde arıza vardı, bugün yapıldı..
Yazılanları okuyup döneceğim herkese.. (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…