çoook geçmiş olsun canım ter at bol bol iyileşirsin inşallah :2: bende tatlıyı cozutmuşum sanırım 3 gndür hiç bozmadım diyete çok iyi gidiyorum canımdün spor yapamadım sınavım vardı ama bugünkü bildirimimi birazdan yazacam canım
fondü müüüübenimde hayır diyemediğim şey şu tatlılar ama 3 gündür yemiyorummm daha da gözüm görmesin yemek istemiyorum ama cumartesi misafirim var onunla az da olsa yemem lazım ama çok az sütlü tatlı yapıcam kalorisi çok olmasın diye ne dersin canım
Çok spor yapasım, enerjimi boşaltasım var ama terleme korkusuyla yapamıyorum hanımlaar!
Benim yerime de yapın.. :2:
Sana da geçmiş olsun tatlım
Ben daha yeni iyi oluyorum, azıcık grip kaldı o da geçer bir kaç güne inşaAllah
Bu hafta da spor yapamicam maalesef, yarın ve cuma misafirlerimiz olucak, zaten hastalık yüzünden de çok yorgun hissediyorum kendimi..
Ama çok fena gazlıyım yaa zayıflamak istiyorummm
Ben sanirim onumuzdeki 5 gun oryantal falan yapamiciiiim cunkum regl oldum bugun 15 gun gecikmeli olarak hic olmak istemiyordum muhuuuu muhuuu
Doğru, senin reglin de gecikmişti değil mi..
Geçmiş olsun canım, vücudunu dinlendir bol bol.. (;
İyice de yemek ye, gerçi ağrılı olunca insanın canı hiç istemiyor ama sen yine de yemeye özen göster kuzum.. (;
Sıcak şeyler iç, damarlarını rahatlatır.. (;
Evet Sottile cim hic gelmeyeydi iyiydi tum enerjimi aldigim kilolari alip goturuyor
Sagol canim, yatiyorum kalkiyorum, sirtimda ayri, belimde ayri polar sarili ayaklarda pofuduklar :)
Kahvaltimi iyi yaptim canim, yarimdan fazla ekmekle baya iyiydi yediklerim :)
MaşAllah canım, hem git gide de alıyorsun kilo, inşAllah devamı da gelir.. (;
Sıcak su torban varsa ayaklarının altına koy, rahatlatır-gevşetir, ben reglken inanılmaz üşürüm, ancak o paklar beni..
Ağustosun, temmuzun sıcağında battaniyeyle yatarım..
Insallah canim :) Pazartesi cok acken 46.2 iydim sanirim, sali aksam normaldim ne tok ne ac 46.8 kilo olmusum ::))) Fakat reglim en az 10 gun surdugu icin (5 gunu cok agir) tum enerjim gidiyor aldigim kilolar bu sefer gitmez insallah
Iyi fikir canim oyle yapayim daha isinamadi ayaklarim
Dedigin gibi ben de yaz ortasinda battaniye olayina girmisligim var :)
Daha da alırsın, sen kafanı sıkıntısız tut, stres yapma birşeyleri kilo alman için engelin kalmaz.. (;
Kimi insan çok stresli kaygılı yapıda olduğu için de kilo alamayabiliyor..
O sebepten kafanı boşaltmayı dene, o şekilde daha çok verim alacaksındır.. (;
Demek ki vücudun toparlanıyor canım, harikasın..
Ben de haftada 3 gün yarımşar saat cardio yapmayı planlıyorum..
Cardio yapmadığım günlerde de 1 saat yürüyüş düşünüyorum..
Egzersizlerimi artı olarak yapacağım tabii..
Hep evde ve hareketsiz olduğum için çok sıkıntılıyım, biraz hareket lazım bana..
Çalışıyordun di mi sen canım?
Ne iş yapıyordun?
Çook teşekkür ederim canım, umarım geçer, sizler de dikkat edin, epey salgın var..
Kiminle konuşsam hasta.. :2:
Enn güzeli yaa, hiç yemeyeceksin vallahi..
Nişanlım ben kilo alayım diye her görüşmemizde, her geldiğinde çikolata alıyor yaa, biliyor zaafımı..
Bu akşam da almış ama yemeyeceğim, dolaba koydum, pazartesileri kaçamak günü yapacağım, o gün yerim..
Misafirlerine bence de sütlü tatlı yap canım, hem hafif hem lezzetli oluyor, ben çok severim sütlü tatlıları.. (;
Kuplara da yapabilirsin, tek porsiyonluk çok daha şık duracaktır hem de ne kadar yediğini kontrol edebilme imkanın olacaktır.. (;
Şahsen ben sütlü tatlılara hiçç dayanamam, ucunu kaçırırım mutlaka..
Güzel günler spor severler!
Nasıl gidiyor hanımlar gününüz, hayatınız, sporla olan muhabbetiniz? (;
Arada muhabbet etmek için de uğrayın Ya Hû! (;