yüreğinin götürdüğü yere git derim ben sana.. evlilik bir kalemle silinmez bunu biliyorum ayrıl demek kolay hayata tekrar başlamaya cesaretin var ve eşine nefrtin dayanılmaz boyutlarda ise arkana bakmadan çık git o kapıdan ama küçücük bir uudun varsa hala ve içinde bitirmediğin bir parça sevgin kal ve savaş canım ben olsam savaşırdım.. ayrıca erkekler çocuk gibidir ona sen öğret herşeyi sabırla kızmadan üzülmeden elinden geleni ondan esirgeme ... sonuçta eninde sonunda kaybedende kazananda sen olacaksın hakkında hayırlısı inşallah
madem yeni bir başlangıç yapmaya karar verdiniz, eşini ikna edeceksin , diyeceksin ki "birbirimizi seviyor ve kaybetmek istemiyorsak profesyonel yardım almak zorundayız"
bunu daha önce dedim eşime, dediği senin tedaviye ihtiyacın var, sen git, nasılsa söyleyecekleri hep sana olacak dedi. bu duruma yanaşacağını hiç sanmıyorum, keşke ikna edebilsem keşke...
bunu daha önce dedim eşime, dediği senin tedaviye ihtiyacın var, sen git, nasılsa söyleyecekleri hep sana olacak dedi. bu duruma yanaşacağını hiç sanmıyorum, keşke ikna edebilsem keşke...
çok iyi bir fikira.s.Canım ozaman en azından kendin için bir psikologa git neler yapman gerektiği hakkında bilgilen şutarafagitti
Böylece belki eşinizi de ikna etmenin yolunu bulursunuz :çok üzgünüm:
Bebeğin yoktur inşallah, sorun düzelene kadar bebek yapmayın derim ben , genelde evlililiği düzeltecegine inanılır ama öyle olmaz ..Olan size ve bebeginize olur ...!
insan nasıl sevdigine hakaret ederki canım yanıseni inciltmeye mi calısıyor yoksa bunalıma mı itmeye önce kendine danıssın bunu bana kalırsa
peki hiç şiddet uyguladımı canım?kasıtlı yaptığını sanmıyorum ama bilinçaltında bişeyler var kesin bunu yapmaya yönelik. bir keresinde söylemiştim sen benim psikolojimi bozmaya çalışıyosun diye, gülmüştü bana. ama hakikaten bi dönem gelmişti evet ben çok kötüyüm, o haklı demeye başlamıştım..
bundan öncesinde bana ''beni tekrar aşık et'' kendine bile demişti. ertesi gün sinirle söylediğini söyledi, seviyorum dedi. ama söz ağızdan bir kere çıkar..seviyor mu beni ?? an gelir ewet çok seviyo derim, çoook an gelir hayır zerresi kalmamış diyorum..
hakikaten ne yapacağımı bilmiyorum sardunya zakkumun dediği gibi devam edersek sinir hastası olmam içten bile değil...
ondan nefret etmiyorum hiç, seviyorum çok seviyorum onu ailemi, işimi atarak geldim ben ona.. ama çok acıtıyo bu laflar, bu davranışlar..tek bunlar değil..ya sanki evimizde bi üstünlük yarışı varmış gibi davranıyo, sürekli kim haklı kim haksızı oynuyoruz, doğru olanı bulmalıyız dedikçe ben o inatlaşmaya gidiyo..en küçük tartışmada en kötü ben oluyorum, sanki karşısında düşmanı varmış gibi davranıyo..
seviyorum, yuvamı dağıtmak istemiyorum ama yoruldum 1 yıldır aynı şeyleri yaşamaktan, tek başıma çabalamaktan..onu olgunlaştırmaya çalışırken ben yaşlanıyorum..
Tatlım karşıdan bakınca incir çekirdeğini doldurmayan nedenler yüzünden bir sürü sıkıntı yaşanıyor. Boşandıktan sonra geriye dönüp baktığında ne kadar da önemsiz konuları büyüterek tatsızlıklara sebep olunduğunu anlayabiliyor insan ama işi işten geçmiş oluyor. Ben de evde olanları kendi ailesine anlatmasına ve gidilecek ve gelecekler için bana danışması için çok kez direnip huzursuzluk yarattım. Şimdi kendime soruyorum değermiydi diye. Kocaman bir HAYIIIIIIIR. Ailesi ile olan ilişkisinden bana ne idi. Benim hakkımda kim ne düşünmek istiyorsa düşünse idi Ben kim hakkında ne düşünmek istiyorsam düşünebiliyordum ama başkalarının benim hakkımda yorumlar yapması yasaktı. Ufak tefek konulara takılıp huzursuzluk çıkarma alışkanlığı bir süre sonra önemli konulardaki tavrımızın da önemsenmemesine sebep oluyor.
Eşlerein en büyük eksiği-birbirlerinin söylediklerine ve yaptıklarına karşı - Peki hayatım--Haklısın Canım-Doğru söylüyorsun aşkım-Sen böyle uygun gördüysen neden olmasın.
gibi destekleyici olmamaları. Çoğu evlilikte eşler hep karşı cephelerde durarak - iktidar savaşı veriyorlar.
Sen de şimdi eşinin karşısına geçip-Hayatım düşündüm de ortada bu duruma gelmemizi gerektirecek bir sebep yok aslında-Gitme konusundaki planlarına karşı koymak yerine katkıda bulunmam gerekirken niye böyle davrandığımı bilmiyorum.
Dün olanları unutup uygun gördüğün zaman nasıl gidebilirizi planlıyalım diyebilirsin canım.
Bunlar benim aklıma gelenler. Sen çok daha yapıcı ve sıcak yaklaşımlar üretebilirsin.
Güzellikler sizinle olsun.
Karşımızdakine HAKLISIN diyerek ilişkiyi ne kadar güzelleştirebildiğimizi
görme şansını verelim kendimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?