peki benim anlamadığım eşin sana psikolojik destek al diyebilecek neler yapıyorsun.
Hep eşinden ve annesinden bahsetmişsin,sende hiç hata yok mu be kuzum...
bebeğimiz yok kızlar bu yönden bi problem yok en azından..
benim doktora gitmem konusunda da ben gidicem demiştim daha önce, gerek yok buna demişti ama gitmeliyim haklısınız, yoksa düşündükçe boğuluyorum, nefes alamıyorum..
hakikaten kaldıramıyorum artık , mutsuzum demek çok acı, hiçbişeyden zevk almamak, öylesine yaşamak, çırpınıp durmak ama dönüp bakınca aynı yerde saydığını görmek çok çok acı..
sardunyacım teşekkür ederim annem için dileklerin için.amin..
kulitta dedim ya ben alttan alır, gider konuşurum hiç sorun değil, gurur yapmam asla. ama ben adım attıkça kerameti kendinden biliyo, ben nerde hata yaptım diye düşünmüyo..ben gittim bugünü kurtardık, 2 gün sonra yine aynı şeyi yaşıcam, anayacak mı hatasını aslaaaa...bir ömür böyle nasıl geçer, geçse de ben aynı kalabilir miyim?
yok hiç şiddet görmedim şimdiye kadar..
ha ben ne yaptım sorusuna gelince ben çok sinrili birisiydim, çok alıngandım, dım diyorum son 1 yıl içinde körelttim bu huylarımı, çünkü kendime zarar veriyodum, onu da üzüyodum istemeden...küçük şeylerden alınır, onun gönlümü almasını beklerdim.o da benim surat asmamdan nefret eder, bu kadar..
az önce konuşmak için geldi hiçbişey olmamış gibi ben çok sıkıldım, gel salona diyor.ben muhabbet etmek için geldiysen konuşmıcam deyince o zaman odaları değiştirelim bari diyor yaa, sanki karşımda bi çocuk var..
sonra konuştuk biraz, hakaret etmekte haklıymış, ben hevesini kursağında bırakırsam bana hakaret etme hakkı doğuyormuş ona!!ben de sen bu fikirdeysen böyle kalsın, en azından bu şekilde kimse beni aşağılamıyo, kırmıyo dedim..gitti..
durum böyleyse kusura bakma sorun sende...
konuşma yollarını tıkayan sensin be canım....
demek ki kocanda 1 yılın birikimi var da hakaret etmeye başlamış, sonuçta o da insan sinirlerini bozmuşsundur...gerçi hakarete de şiddete her şekilde karşıyım...ama seninle de konuşulmuyor öyle anladım.
huylarını körelttiğini sanıyorsun ama pek körelmemiş gibi....
üstelik geçirdiğiniz süre eşini hayli yıpratmış olmalı....
alıngan ve küsen insanlar çok ama çok yorucu yıptatıcı olurlar
canım benim, bence terapiste beraber gidin ama ikna edemiyorsan tek başına sen git, derim acizane.
Şenizcanımımsın tatlım ne güzel ve doğru şeyler yazmışsın ama kişilik bozukluğu varsa eğer tedavi olmadan asla düzelmez.....
dediklerin normal insanlar için çok doğru ve sağlıklı olanlar...
işte bu sebepden eşinin psikolojik yapısını çözmeye çalışıyorum...
bu hikaye bana çok tanıdık geldi, bir yakınımı anlatıyor sanki
kişilik bozukluğu varsa ne yaparsan yap hep haklı odur, olur olmaz şeylerden nem kapar, küser, durup duruken surat asar, bencildir, sürekli hakaret eder, yanlızca kendisine değil 7 sülalesini de katar hakaret ve küfürlere, şiddet uygular.
şiddeti bu yüzden özellikle sordum...şiddet varsa bu adam da kesin kişilik bozukluğu var.
bebeğimiz yok kızlar bu yönden bi problem yok en azından..
benim doktora gitmem konusunda da ben gidicem demiştim daha önce, gerek yok buna demişti ama gitmeliyim haklısınız, yoksa düşündükçe boğuluyorum, nefes alamıyorum..
hakikaten kaldıramıyorum artık , mutsuzum demek çok acı, hiçbişeyden zevk almamak, öylesine yaşamak, çırpınıp durmak ama dönüp bakınca aynı yerde saydığını görmek çok çok acı..
sardunyacım teşekkür ederim annem için dileklerin için.amin..
kulitta dedim ya ben alttan alır, gider konuşurum hiç sorun değil, gurur yapmam asla. ama ben adım attıkça kerameti kendinden biliyo, ben nerde hata yaptım diye düşünmüyo..ben gittim bugünü kurtardık, 2 gün sonra yine aynı şeyi yaşıcam, anayacak mı hatasını aslaaaa...bir ömür böyle nasıl geçer, geçse de ben aynı kalabilir miyim?
Bnde bu yöntemi evliliğimin 3.yılında keşfetmiştimhihoyyytyaşınız daha çok genç büyüklerimiz neler çekmiş sende çek demiyorum..Benim yaptığım bişey var eğer eşimle herhangi bir konuda konuşup anlaşamıyorsak susup sessiz kalmayı tercih ediyorum ve hiç konuşmuyorum yorum yapmıyorum yokmuşum gibi davranıp onuda yok sayarak yaşıyorum...muhatap olmuyorum..en etkili adam etme yöntemidir... deneyin kızlar
yaşınız daha çok genç büyüklerimiz neler çekmiş sende çek demiyorum..Benim yaptığım bişey var eğer eşimle herhangi bir konuda konuşup anlaşamıyorsak susup sessiz kalmayı tercih ediyorum ve hiç konuşmuyorum yorum yapmıyorum yokmuşum gibi davranıp onuda yok sayarak yaşıyorum...muhatap olmuyorum..en etkili adam etme yöntemidir... deneyin kızlar
canım benim, gene de eşinle beraber uzmana gitmenizi tavsiye ediyorum, olmadı sen tek başına gitmelisin derim.
madem kocanı seviyorsun ve evliliğini kurtarmak istiyorsun bunu yapmak zorundasın.
kimse "yoğurdum ekşi" demez, senin daha doğrusu herkezin kendisine tam olarak obektif olabilmesi imkansızdır. belki de kendin de göremediğin ya da sorun kabul etmediğin çok şey vardır, bunu bir tek uzman çözebilir.
mutluluklar dilerimŞeniza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?