• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni başladım :)

canım güle güle kullan 2. sıradaki nervesim ve bornozunu çok begendim allah mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip eder inşallah

güle güle kullan canım çok güzel hepsi de. biz de haziran ya da temmuz 2012 gibi düşünüyoruz. daha geçenlerde yemek takımı, kaşık çatal takımı ve tencere setini aldım. ama erken mi aldım diye düşünürken senin çeyizleri görünce rahatladım maşallah baya bişeyin var canım bir sene olmasına rağmen. hayırlı olsunnnnn :nazar:

güle güle kullan canım çok güzel hepsi de. biz de haziran ya da temmuz 2012 gibi düşünüyoruz. daha geçenlerde yemek takımı, kaşık çatal takımı ve tencere setini aldım. ama erken mi aldım diye düşünürken senin çeyizleri görünce rahatladım maşallah baya bişeyin var canım bir sene olmasına rağmen. hayırlı olsunnnnn :nazar:

yaa ben bu sene mezun oldum, eylülde mastera başlıcam hayırlısıyla..
şimdiye kadar aldıklarımı kendi biriktirdiğim paralarla aldım sene içinde..
bundan sonra alacaklarımı da aynı şekilde alıcam..
bu yazda nişan olaylarıyla ilgilenicem, eylül gibi anca dönerim bu sahalara :61:
bi yandan okul olunca ister istemez daha yavaş ilerliyo..
yavaş yavaş ve kendim aldığım için hazirana kadar anca tamamlanacak,
zaten herşeyimi bayağı bi incelemeden sonra alıyorum,
o yüzden biraz erken başladım miracle_ :61:

canım güle güle kullan 2. sıradaki nervesim ve bornozunu çok begendim allah mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip eder inşallah

evet benimde çok hoşuma gitmişti, ilk aldığım nevresimim o..
hatta annem bunu ben kullanayım sen başka al dedi ama vermedim :61:

cnm bende 2. sıradaki nevresimini sorucam yatak örtüsü sanmıstm ilk başta, göründğü kdr güzelmi bi de nasıl tanesini 60a aldn mrk ettm:79:

Back
X