Yengemin olayları aileyi kopma noktasına getirmesi.

Buna rağmen yengem haksızlık yaptığı için abim gelmenizi istiyorum diyorum. Gel yeğenini sev büyüyor çok tatlı diyor
Aynısını eşin sana yaotığında olay çıkarmıştın kamarya
Beraber yemek yemek istemiyorum dediğin halde eşin gelip annem hemek yapmış demişti. Hatırla o günleri.

Tamam gelin tü kaka. Psikopat. Manyak. Lütfen şuna cevap verir misin? 10 kişi sormuş cevap vermemişsin

- annen gelinin annesine ne dedi?

Evet sevmemiştir belki de…

Seni bilmem de hangimiz kayınvalide,kayınpeder,görümce için yanıp tutuşuyoruz?

Kayınvalide ya da görümce sevmemek ayıp değil bence. Emin ol insan kendi ablasını bile sevmiyor niye görümce sevsin ki?

Ben de sormustum arka sayfalarda anlatti. Gelinin annesi bebegi sen gittikten bir gun sonra yikayacagiz demis. Oncesinde bir ne zaman yikayalim muhabbeti olup, gelin surekli karar degistirince, annesi de karar verin artik beni mi istemiyorsunuz sizin derdiniz ne diye bagirmis gelinin annesine. Gelinin kardesi de terbiyesizlik yapma gibi bir sey demis.

Ben sorunun hala surekli iki tarafa laf tasiyan abide oldugunu dusunuyorum.

Cevabını vermiştim görmemişsiniz. Dünürü dalga geçer gibi aynı şeyi 3 kere söyleyince annemde geldiğinden beri surat astıklarını laf soktuklarını istemiyorlarsa gidiceğini anne kız ne istiyorlarsa yapabileceklerini söylemiş.
Evet ben beraber yemek istemediğimi söyledim çünkü evimde ağlaya ağlaya yemek döktüm Muhtelif. Yaptığım her yemek kaynanam yüzünden yenilmedi. Eşimde aynı şekilde hatalı. Ben yaptım burda yicez dedi. İşten yorgun argın hasta gelirdim orda otururduk gitmediğimizde eşime öküz geliceksin otur diye bağırırdı kaynanam.
Görümcem de aynı abisine bağırırdı gelmiyorsun etmiyorsun diye. Pazar tek izin günüm uyumak istiyorum görümcem sabahın köründe yazardı abisine beni çağırcaksın kahvaltıya diye. Yetmez kaynanam misafir alır bizi çağırır sabahın köründe gitmedim diye laf sokardı. Yetmez akşam kafasına göre plan yapar uymamıızı beklerdi. Ben yinede kimsenin numarasını silip saydırmadım anlatabiliyor muyum? Benim görümcem evime geldiğinde misafir olarak davranır yanlış birşey yaparsa da uygun dille söylerim.
Yengemin dolması için bütün bunlar olamaz size bunu anlatmaya çalışıyorum.

Elbette Lalem ama saygılı olmamız gerekmez mi ?

Aslında laf taşımıyor yengem doldurduğu için o dolmuşlukla bize patlıyor ve onun gibi konuşuyor. İki kişi arasında sıkıntı çıkmış. Annemde ben evde kımıldasam siz rahatsız oluyorsunuz gelip laf sokuyor istemiyorsanız alır biletimi giderim demiş. Öyle yapınca da yengem abime şikayet edip kardeşini katmayıp ağlamış yanında. Anneme destek olmak zorundayım.

Hanımefendi insanlar bir şekilde idare ediyorlar ki 7 senedir evliler, çocuk yapmışlar, abiniz de eşini alttan alıyor. İdare ediyorlar yani, salın lütfen insanları.
Bebek de bebek taki da taki diye tutturmanin sebebini de hiç anlamadım, bebek yani alt tarafı görseniz ne olacak nasıl bir paylaşımınız var ki? O kadar bebek merakı olan kendisi yapsın.
Kadın lohusa iken evde bir sürü insan olmuşlar mıydı? İlk torun, görmesem olmaz da kadının da ilk çocuğu hiç bir şey anlamamış anneniz yüzünden. Haklıdır haksızdır başka konu ama anneniz kadının huzurunu kaçırmış. Süt gelmiyor mu ev soğuk değil mi diyip diyip insanları çileden cikarip sonra ben ne yaptım ki diyemez kimse. Almış boyunun ölçüsünü dönmüş işte. Yapmayın artık.
Kadın sizi sildiyse, istemiyorsa daha hala abim çağırdı abimin evi gitmeyeyim mi diyemezsiniz. Kadın sizi istemiyor istemiyor. Gidemezsiniz. Abiniz inanılmaz biri gerçekten bu kadar beceriksiz basiretsiz nasıl olunur anlamadım ya.
Kadını silin aramayın. Bebek büyüyünce Abiniz arada getirir ziyarete. Huzur kaçırmayın artık. Çok komik oluyor bu saçma istekleriniz.
Bütün derdiniz zorunuz biz ortada yokuz ortam onun ailesine kalmış. 10 kere yazmışsınız bunu, iyi niyetli değilsiniz. Aileyi dagitacaksiniz. Yapmayın artık ya.
Hele bir yerde de lohusa Kadın için abim herkese kızmış yengeme bir şey dememiş demişsiniz. Lohusa kadına ne desin istiyorsunuz? Kadın onun çocuğunu doğurmuş ya ne istiyorsunuz?

Annemde ben evde kımıldasam siz rahatsız oluyorsunuz gelip laf sokuyor istemiyorsanız alır biletimi giderim demiş.
Şu kısım bana senin anlattığın gibi gelmiyor. Yani hadi gelin vesveseli manyak. Gelinin annesi ve kardeşide mi manyak ki tek suçu olmayan annenize laf sokup dursunlar? Durduk yere? Anneniz hiçbir şey yapmamışken?

Şu kısım bana senin anlattığın gibi gelmiyor. Yani hadi gelin vesveseli manyak. Gelinin annesi ve kardeşide mi manyak ki tek suçu olmayan annenize laf sokup dursunlar? Durduk yere? Anneniz hiçbir şey yapmamışken?
Bilemiyorum 4 kişi bir olup annem konusunda birbirlerini doldurduklarını düşünüyorum açıkcası. Yakın zamanda yengemin ailesi gelinle tartışmış. Kız yeni doğum yaptı. O yüzden biraz huzursuzlar demişti annem.

yengemin tedavi olmasını istiyorum. Gelin diye kayırıyorsunuz. Bende ilk başlarda böyle düşünürdüm yengem için ama kendisne birşey yapmadığım halde beni silmesi kabul edilemez. Yengemin annesi de gelini arayıp herkesin içinde sütün geliyormu emiyor mu diye sormuş annem kaynana diye mi kötü oluyor ? Çok garip cidden. Evdeki kalabalık yengemin ailesindendi bizden değil. Kendi huzurlarını kendileri kaçırıyorlar.
Geçen sene annem yengeme oğlum napıyor diye sordu diye yengem annemi şikayet etti bana. Huzurları kaçmasın diye memlekete gidip gitmedi de abimide çağırmadı. Yengem yine rahatsız olmuş. Neymiş annem abime kırılamazmış. 600 km yol giden annem 2 hafta kaldı da abim uğramadı yanına tek kelime etmedi annem. Annemi şikayet edince söylemek durumunda kaldım abimin gelmesini çok bekledi ondan sormuştur belki dedim. Anneme dünyanın lafını saydırdı. Gelmeseymiş bize sormuşta mı gelmiş ne işi varmış bizi neden beklemiş kendi gelseymiş ayy neler neler. Yine de saygımı bozmadım. Gidip abime yalan söyleyip kardeşin bana yazıp annenle aranızdaki durum için beni suçladı demiş. Abim kızdı bana. Ekran atınca da yengemden özür diletti.
Durur mu yengem üzerinden günler geçmiş abimle yine kavga etmiş. Noldu abi özür diledi kabul ettim özrünü kapandı noluyor diyorum zehir etti bana iznimi diyor. Kimse bişey yapmasada takıyor anlıyor musunuz?

O manyağa bildiği dilden konuşacaksınız. Öyle sinip oturmaktan anlamaz bu modeller. Abiniz eşinin önünü alacak. Hoşlanmıyosa sizinle görüşmücek. Hanım hem görüşmek istemiyo hem ilgi istiyo deli mi ne.

Evet öyle yaptı. Yemin ediyorum tek kelime etmedim. Benimle ilgili laf sokmuş anneme. Benim derdimle ilgili. Benim onu sevip sayıp verdiğim sırla ilgili düşmanca laf sokmuş. İçim almadı konuşmak. Bu seferde konuşmuyorum diye laf söyledi. Ne yapacağımı şaşırdım.

Hanımefendi siz kimsiniz de kadının tedavi olmasını istiyorsunuz? Sizin kadın üstünde nasıl bir söz hakkınız var? Birisi benim tedavi olmamı istediğini söylese evini başına yıkarım ne münasebet. O kadar beğenmeyen bir daha konuşmasın benimle derim. Siz de konuşmayın zaten.
Ayrıca kadın demek ki annesinin dediğinden rahatsız olmuyor başkası söyleyince oluyor. Keyfinin kahyası mısınız? Kadının evi kadının hayatı. İstediğini evinde ister istemediğini istemez. Bunu anlamamak zor olmamalı. Herkes es ailesi diye istemediği kişilerle görüşmek zorunda değil sizin gibi.
Ya hepsini silip bir daha konuşmayacaksiniz ya da abinize vana bir daha eşinle ilgili haber verme, ben sadece arada bir seninle konuşmak istiyorum diyeceksiniz ve bundan sonra sadece abinizle götüreceksiniz.
Buraya yazdınız ne olsun istiyorsunuz anlamadım, herkes size haklısınız dese kalkıp kadının evine mi gideceksiniz? Öyle dertleşme mi istediniz tam anlayamadım.
Ben söyleyeyim belli ki enerjiler tutmamış, abiniz hiç işini bilmiyor ordan oraya laf taşıyor, anneniz zaten kaç kere okudum aşırı sorunlu bir insan, siz aşırı takıntılı, gelin bencil. Olmamış yani bir ilişki başında beri. Zorlamayın artık. Ortada bir çocuk var yeter ki o mutlu olsun diyip bu ilişkiyi bitireceksiniz.

Elbette Lalem ama saygılı olmamız gerekmez mi ?
Elbette saygılı olmak iyidir de herkes bir değil işte.

Çok üzgünüm ama seni ve anneyi sevmiyor ve istemiyor. Bu saygısızlıkları da işte bu yüzden.

Hâla “illa gidecem, abimin evi,yeğenimi görecem,orada yatarım,tuvaleti kullanırım,yastığa başımı koyarım” diyorsan kapı orada canım benim…

Bu zamana kadar neden peki bize farklı davrandı ? Annemden para isterken sorun yoktu. Babamdan ev isterken ev alırsanız evi üstümüze yapıcaksınız derken bizimle görüşmek istiyordu ? Söylediklerinize katılmıyorum. Görüşmeme kararı aldım zaten farkındaysanız onda da kavga edip yine şikayet etti.

Yok Lalem gitmeyeceğim. Memleketimi görür gezer annemle mezarlık akrabalık ziyareti yapar abimle dışarda görüşürüz. Dışarda görüştük gitmedik diye de kavga edicek.

Ya kadın öyle davranmış böyle davranmış neyi konuşuyorsunuz şu an? Bunu neden konuşuyorsunuz size ne faydası var bunun? Kadın bencil demek ki para isterken istiyor ama evinde görmek, hayatına almak istemiyor. Siz de ona göre davranacaksınız. Başka şansınız var mı zaten.
Görüşmeme kararı aldım ondan da memnun değil diyorsunuz. Bunu abinizden mı duyuyorsunuz? Abi ben bunu duymak bilmek istemiyorum diyeceksiniz. Bu kadar basit. Sizin başkaları üstünde bir söz hakkınız yok, kendinizle ilgili var sadece. Kadın onu yapmasın Bunu yapmasın diyemezsiniz. Kadın Bunu mu yapıyor, ben de bir daha görmek duymak bilmek istemiyorum diyeceksiniz. Anneniz de öyle yapacak. Ama yok sizin anneniz assssla bırakmak bu işi. İlla kopma noktasına da getirir yüzde yüz eminim.

Ben diğer konuyu hatırlıyorum
Çok tek taraflı anlatıyorsunuz
Anneniz olduğu için haklı olarak üzülüyor korumak istiyorsunuz
Ama ben tekrar söylüyorum annenizin asla ama asla suçsuz, masum olduğunu düşünmüyorum.
Bilerek yada bilmeyerek mutlaka yapmıştır birşeyler kadın birgünde bu hale gelmez
Psikolojik sorunları varsada herşeyi daha farklı da algılabilir
Annenizin ona iyi niyetle söylediği birşeyi ters yada farklı algılayabilir. Ve tabiki eşine yani abinize anlatacak, gelip bana anlatacak değil içine atacak hiç değil, abiniz çocuk gibi laf taşıyorsa arada bence bunun suçlusu yenge değil
Sizin konularınız farkındamsınız ama hep siz hariç herkes kötü ve sorunlu. Kv deniz, görümceniz, yengeniz, yengenizin annesi…
Tekrar söylüyorum annenize hak verdiğim tek konu 15 yaşında kızın ona yaptığı saygısızlıktır. O kızın ağzının payını verdiniz inşallah? Yada abiniz?
Böyle bir durumda hala gidip kalıcam demeniz ise
abesle iştikal ediyor.
Kor bir aleve biraz daha benzin dökmek gibi, hepten ipler kopsun istiyorsunuz resmen.
Ama sizin derdiniz yeğen değil bence, sizin derdiniz tamamen eşinizin ailesi aranızdaki sorunu öğrenmemesi, nekadar mükemmel aile bağlarınız olduğunu onlara göstermek çabası.
Derdi yeğen olan çünkü doğdunda 1 günde olsa gider dönerdi çoktan ozamanda söylemiştim bunu size. Sizin derdiniz yengemin ailesi kalıyorsa ben ve ailemde gider kalırız kimsede birşey diyemez kafası.
Aksini iddaa edeceksiniz tabii ama durum bu

Son düzenleme:
Su konuda butun yorumları okudum kadın daha logusa binmeye çaliyorsunuz tepesine anneniz gitmis ortalik karistirmaya çalışmış almış ağzının payını.insanlar 7 yıllık evli yengenizde o kadar sorunlu olsa abiniz boşanırdı bugüne kadar.bence sizleri delirten abiniz sizi değil karısını çocuğunu tercih etmis .sizin gibi eşi mecbur bırakmamış bazı durumlara görüşmelere falan.halada yok abimin evi giderim kalirim onun ailesi gidiyor kafasındasınız.ille huzursuzluk çıksın istiyorsunuz.başkasının evinde huzursuzluk peşinde koşanın kendi evinde ailesinde yoktur huzur derdide budur

Katılıyorum
Hep herkes kötü, manyak, psikopat
Birtek konu sahibi ve ailesi mükemmel
Görümcesi için yazdıklarını hatırlıyorum ben,
Şimdide yıllardır çok iyi olan yenge aslında ruh hastasıydıda aile idare etti
Ayrıca annesi gelinin annesine az öteye kay dese bile gelin olay çıkarır. Kim olsa çıkarır. Haklı yada haksız bende anneme hele kendi evimde benim yanımda yapılan en ufak bir imayı bile asla kabul etmem ortalığı ayağı kaldırırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…