Hemde ne kavga keşke o ses kaydını burda dinleyebilseniz. O kadar zor tuttum ki kendimi bu saçmalık ne diye aramamak için. Kendime yakışanı yapıp sustum. Anneme diyorki ister konuş ister konuşma benimle umrumda değil. Peki madem konuşmadık o zaman abimle konuştum dediğiniz gibi ama yine kavga etti abimle. Kardeşin benimle konuşmuyor diye şikayetler. Abim için mesaj attım yine memnun olmuyor abimle görüntülü konuşurken onunla da konuşcakmışım. Bunları yapmadım diye silmiş beni. Bundan sonra neye takıcak çok merak ediyorum.Üzgünüm ama yengenin psikolojik olarak büyük bir sıkıntısı var. Bu mahallesi karısı gibi kavga etmesinden belli zaten. İçten içe biseyleri yediremeyip sürekli bir saldırı pozisyonu içinde. Siz abinizi arayın çocuğu göstersin ve kapatın. Yengenizi yokmuş sayın. Eminim daha çok delirecek bu abinizin huzurunu dahada kaçıracak ama yapacak başkada bişey göremiyorum. Abinizin dolmamasi elden degil. Onuda anlayabilirim ama umarım annesini ve sizi silmez. Ayrıca iyi olmayada çalışmayın. Kavga etmekten uzun durun ama iyi olsun diyede uğraşmayın. Çevreye de bı aciklama yapmak zorunda değilsiniz. Herşey iyi güzel torun sağlıklı huzurlular diyin gecin
Abimle konuştum doktora gitmesi gerektğini söyledim ve anlattım. Sadece o şikayet ediyor diye haklı sanıyorsun bundan sonra anlayışım bitti bir de benden dol bakalım dedim. Haklısın diyor. Onda da hata var.Allah yardımcınız olsun. Sorun yengeniz de tamam ama abiniz de de yok mu? . Benimde abim var yengem var .yengem terbiyesizlik yapsa birde üstüne abimi doldursa hatayı abimde ararım. abiniz boş kova mı ki doluyor ? Annesine laf ettiren ezdiren abiniz. Biraz da bilerek yapıyor nasılsa eşinin sesi çıkmıyor e siz de alttan alıyorsunuz oda sizi bastırıyor . Siz abinizi alın konuşun bir de sizin tarafınızdan dolsun hepten meydanı ona bırakmayın. Karışsanızda karışmasanız da zaten sizi dahil ediyor madem sizde karışın abinizle konuşun psikolojik destek almasının gerektiğine ikna edin . Anne sonuçta ve çocuk yetiştirecek yegenlerinizin de huzurlu sağlıklı evde yaşaması için annenin mutlu sağlıklı olması lazım .
Bağırmış anneme. Söylemiyorlar da abime. En çok ona kızdım da cephe aldım çocuk bağırırken yengem gülmüş. Annem gidicem demiş yengem gitme bile dememiş. Almış abimi ağlamış annen böyle yaptı diye. Yazık anneciğim unuttum kızım küçüktür dedim geçtim yengenin ses atması daha çok üzdü dedi. Yengemede diyorum tamam hadi annem hatalı ee kardeşin ? Sen çok mu doğru yaptın ? Kabul etmiyor. Anneme saldırıyor hala. Tamam saldırdın o zaman rahat bırak bizi git tamam napıyorsan onu yap görüşme konuşma öylede rahat durmuyor ki.Öncesinde ne olursa olsun 15 yaşındaki çocuk annenize terbiyesiz diyemez. Annenize çok üzüldüm. Ben olsam abime her şeyi anlatır bir daha abimle de görüşmez, annemin de görüşmesine izin vermezdim. Değil ki çocuk görmeye gideyim. Onlara takacağım altını çatır çatır yerdim. Burada yengeden çok abi suçlu, abiniz sınırları korumalıydı. Madem kadın manyak ondan çocuk yapması da hata olmuş bazı rahatsızlıklar genetik olabiliyor, çocuğa da yazık olur o zaman.
Kanarya beni çok şaşırttınBen yengemin evinde ısrarla kalmak istemiyorum orası abiminde evi. Abim gelin annemleride al gel diyorsa kestirip atamam. Size buraları gezdiricem getir babamı annemi diyorsa buna ısrarla gitmek istiyorsunuz diyemezsiniz ben halayım takımı takmadım bebeği görmedim.
Asla muhatap olmayın. Sessizlik en iyi silahtır böyleleri için. eve de gitmeyin. Her şey İyice bozulsun mu istiyorsunuzDoğum sonrası yaşanılan gerginlik.
Merhabalar kızlar nasılsınız? Hem annelerden hemde yaşça büyük ablalarımdan fikir almaya geldim. Belki bilirsiniz abimin çocuğu oldu hatta gidemeyeceğim falan diye konu açmıştım. 10 saatlik mesafedeler. Konuyu anlamanız için detaya gireceğim aynı zamanda pek uzatmayacağım. Senede 1 gelirler...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar öncelikle ülkemizin başı sağolsun. Umarım iyisinizdir. Bu konuyu açmak istemezdim ama sizinle paylaşmak istedim. Eski konuyu ekledim becerebildim mi bilmiyorum. Abimin eşinin doğumu sonrası birtakım olaylar oldu. Uzamasın diye eski konuyu okuyabilirsniz özetlemek keresinde annemle dünürü tartışmışlar konu kapanmış gitmiş yengemin anneme kin beslemesi sevmemesi hatta obsesif takıntı haline getirip saydırarak ses kaydı atması sonucu mesafe koyduk. Şaka yapmıyorum ses kaydında saydırıp akranı gibi ahkam kesiyor. Sindirilebilir bir konu değil annemin yaptığı en fazla “kızım ev biraz soğuk sanki” demesidir. Doğumdan öncede annem arasa şikayet eder aramasa şikayet eder sürekli bi takıntı halindeydi. İdare ettik ama yeter.
Anneme yapılan saygısızlıktan ötürü yengemle arama mesafe koydum. Geçmiş olsun mesajımıda yazdım 2 defa yeğenim hasta olduğu için ama samimi davranmıyorum. Abimi arıyorum yeğenimi görüp kapatıyorum. Atılan ses kaydınada insanlık namına cevap yazmadı annem aileyiz diye. Kardeşleride anneme saygısızlık yaptığı için mesafe koydum. Bunada takmışlar beni silmişler. Kendileri bilir dedim bende sildim. Yengem hemen abime şikayet etmiş. “Kızlara mesafeli onlar burdayken mesaj bile atmamış kızları silmiş “ diye abimi doldurmuş. Yaptığı tek şey doldurmak. Neyse yine muhattap olmadım polemiğe girmedim mesafe candır diye bir de ne göreyim yengem numaramı silmiş. Kaynana görümce kötüleyen gönderileri beğenip sanki yengeme her gün laf sokup eziyet edip her gün evine gidiyormuşuz gibi de laf sokmalı durumlar atıyor. Senede 1 kere 2 3 gün görüşüyor ya da görüşmüyoruz uzaktalar zaten.
Abim durumdan çok mutsuz. Sürekli kavga ediyorlar cevap yazmıyoruz yine mutlu değil yazıyoruz yine değil anlamıyorum. Mesaj atıp problemin nedir öğrenebilirmiyim diye 3 sayfalık destan yazmış. Onu 1 kalemde silmişim. Numarayı silen o ama yaşadığı kafaya bakarmısınız. Annem narsistmiş gerçekler zoruna gitmiş terbiyesiz terbiyesiz söylemler. İyi mutlu olursun inşallh sanmıyorum biz aileyiz ve yaptığın çok yanlış dedim.
Sıkmayayım sizi de yorumlar da detay veririm ben bayramda abime gitmek istiyordum hem yeğenimi görmeye hemde takımı takmaya. Annemleri de alıp gidicektim. Abim var arada komple bağı koparmak istemiyorum gerçi gelmesinler de diyebilir herşeyi beklerim artık. Annem çok üzgün kanaması geliyor bacakları tutmuyor götürmedğim doktor kalmadı kitlendi heryeri üzüntüden. Konuşmuyorum yine rahat durmuyorum konuşuyorum bu seferde kurban psikolojisine girip abimi dolduruyor. Şaşırdım ne yapacağımı. Çevremize ne söyleyeceğiz ? Anneme kalırsa belli etme ama bana kalırsa gönül rahatlığıyla psikolojisinin iyi olmadığını ve bizi düşmanı olarak gördüğünü söylemek istiyorum. Siz ne düşünürsünüz?
Keşke varsayım olsa abim söylüyor. Mesela annem diyelim eline sağlık demedi pat abim geliyor anne dememişsin. Bi bakıyorum kardeşleri silmiş beni bende siliyorum abim geliyor diyor silmeler olmuş neden sildin. Yengemin yaptıklarından dolayı mesafeli oluyorum pat abim diyor kandilleşmemişsin soğukmuşsun. Sürekli bizi şikayet ediyor. Annemi benimle vuruyor ve benim onu yakın görüp iyi melek görüp verdiğim sırla anneme laf sokuyor. Bunu duydum şok oldum. Kızla kavga etmiyorum yine yaranamıyorum ediyorum yine yaranamıyorum. Söylediğimiz konuştuğumuz herşeyi abimden duyuyoruz. Annemde bende bıktık.Aile ilişkileri kopmasın diye uğraşan sadece sizsiniz gibi geliyor. Abinizin bu konuda bir çabası var mı merak ediyorum?
Ayrıca yengenizin devamlı abinize sizi şikayet ettiğini söylüyorsunuz. Abiniz mi söylüyor bunu size yoksa sizin varsayımınız mı?
Keşke varsayım olsa abim söylüyor. Mesela annem diyelim eline sağlık demedi pat abim geliyor anne dememişsin. Bi bakıyorum kardeşleri silmiş beni bende siliyorum abim geliyor diyor silmeler olmuş neden sildin. Yengemin yaptıklarından dolayı mesafeli oluyorum pat abim diyor kandilleşmemişsin soğukmuşsun. Sürekli bizi şikayet ediyor. Annemi benimle vuruyor ve benim onu yakın görüp iyi melek görüp verdiğim sırla anneme laf sokuyor. Bunu duydum şok oldum. Kızla kavga etmiyorum yine yaranamıyorum ediyorum yine yaranamıyorum. Söylediğimiz konuştuğumuz herşeyi abimden duyuyoruz. Annemde bende bıktık.
Kanarya beni çok şaşırttın
Şu kısım korkunç
Mantalite olarak kendi kv ve görümcrnden farkın yokmuş.
Cidden inanamıyorum
Takı da takı, yeğen de yeğen
Abimin evi değil ikisinin evi
Bir süre gitmemeniz insanları kendi hslinfr bırakmanız lazım
Nesini anlamıyorsunuz?
İşte şimdi geline üzüldüm.
Bebeğinin heyecanını bile yaşayamamış kadın.
Ailem de ailem illa gelecekler diyen basiretsiz bir koca
Yüzsüzce bayramd gelmek isteyen kayınaile
Bir cinnet geçirse keşke de hepiniz hizaya gelseniz
Kavgayı kendime yakıştıramıyorum canım benim. Konuştum ama çözüm almak bi yana dursun hala annemi kötülüyor. Bundan sonra sert olacağımMerhaba Sunshine.
Ben olsam sağlam bir kavga ederim.
Ve gerçekten gidip tedavi olması gerektiğini söylerim.
Madem bir şey yapmıyorken bile yaptı oluyor yaparım madem bende söylerim ağzıma geleni böyle terbiyesizlik olamaz..
Ha sonuç alır mısın bilmiyorum.
Abine yeter artık bizim yakamızdan düşsün ne hali varsa gördün de diyebilirsin.
Ben direkt kendine söylerdim sanırım yeter bizden uzak dur kendi kendine carla seni engelliyorum derdim.
Ve gerçekten böyle bir insanla görüşmem abimde başının çaresine bakacak bir zahmet.
Size tavsiyem tüm olanlardan abinizin haberi olabileceği ihtimaline karşı abiniz Annenizi sizin dediginiz gibi ezilmesine izin veriyorsa i abinin de evinde işiniz yok.Hic bir gelin kv hiç bir şey yapmadan ona saydiran mesajlar atamaz.kendi abimden bilirim.Gelin öyle bir şey yapsa gelinin ailesi bir daha o eve atak başlamaz .Dedem o ki bir tek anasını suçu yokken ezdiren abinin evine gitmeyin.Annemi savunduğum için sildi beni zaten. Abimle konuştum annemi ezdirmem abi yengeme saygılı olucak haddini bilsin dedim. Mesafemi de koyarım karışamazsın öyle davranıyorsa bedelini öder dedim. Annemle onun arasındaki duruma karışmayacakmışım. Annemin rahat ağzına tüküremedi o yüzden yapıyor.
Yanlış düşünüyorsunuz. Yengem haksız olduğu için abim istiyor. Babam 1 kere bile gitmedi bende öyle. Annemde öyle. Buna rağmen yengem haksızlık yaptığı için abim gelmenizi istiyorum diyorum. Gel yeğenini sev büyüyor çok tatlı diyor. Sanki her gün gidiyormuşuz gibi davranmanız üzüyor beni. Kavga mı edicem gidip ? Eziyet mi yapacağız ? Yeğenimi göreceğim. Ağzımdan çıktı bi kere. Biz yüzsüz değiliz. Gitmeyeceğimde zaten. Gitmedik diye de şikayet edicek. Mutlu olmuyor kadın anlamıyormusunuz ?Kanarya beni çok şaşırttın
Şu kısım korkunç
Mantalite olarak kendi kv ve görümcrnden farkın yokmuş.
Cidden inanamıyorum
Takı da takı, yeğen de yeğen
Abimin evi değil ikisinin evi
Bir süre gitmemeniz insanları kendi hslinfr bırakmanız lazım
Nesini anlamıyorsunuz?
İşte şimdi geline üzüldüm.
Bebeğinin heyecanını bile yaşayamamış kadın.
Ailem de ailem illa gelecekler diyen basiretsiz bir koca
Yüzsüzce bayramd gelmek isteyen kayınaile
Bir cinnet geçirse keşke de hepiniz hizaya gelseniz
Bayramda eşimin ailesi burda değilki ben normalde de gitmesem onlarla vakit geçirmeyeceğim. Tatile giderim. Abime gidecek başka zamanım yok. Tatilim iznim yok. Kurbanda eşimin memleketindeyiz. Değer vermiyormuşuz. Bayramlaşmaya abime 2 saat gitmenin nesi kötü ? Peşime ben mi taktım kayınpederi ? Mecburdum. 2 saat uğradım ya 2 saat. İlk defa gittim abimin evine. Onda da 2 saat. Keşke gitmeseydim. Hizmetçi gibi görülseydi annem hasta hasta temizlik yapmazdı o evde. Ben anneme kıyamıyorum yaptırmıyorum yengemin evini temizlemeye gitti. Söyledikleriniz kırıcı.Olay ne yeğen ne Takı ne abi
Olay bayramda tamamen eşinin ailesi ile vakit geçirmemek arabayi doldurmak.
Bana da yazmış ztn gitmesem eşimin tarafı vs..
Kız gözünü açmış bence, asıl bu sefer sağlam kavga çıkarır kovulurlar
Kayinpederini aldı gitti annem ağırladı dedi o evde hizmetçi kadar değer vermiyorlar yahu o ne demek
Abinin kalin dediğini sanmıyorum en fazla eve gelin demiştir o şehirde ev varmış.
Olayları bu kadar döndürüp dolaştırıp kendine yapılanı kat kat karşıya yapmak bilmiyorum..
Malesef. Hastaneye hediyesine kadar gönderdim. Mutluluğumuza ortak olmadı diye saydırdı bana. Abimede şikayet etmiş.Bu yenge, doğumu için yanına gidemiyorum diye üzüldüğünüz yenge mi?
Bende aynı şeyi düşündüm bizde de var böyle bir gelin... sırf ilk erkek torunu doğurdu diye kendini bi şey sanan( ailemde hiç kimsenin umrunda değil cinsiyet, gelin hanmn kendi tarafnda önemliymiş) mesafe koyuyoruz yine rahat durmuyor ama en azndan biz rahatz artk.bu konuyu benmi yazdim yahubizimkiler kaynanam gorumcem aramiyor diye bosandi en sonunda yigenimi goremiyoruz bile
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.Bende aynı şeyi düşündüm bizde de var böyle bir gelin... sırf ilk erkek torunu doğurdu diye kendini bi şey sanan( ailemde hiç kimsenin umrunda değil cinsiyet, gelin hanmn kendi tarafnda önemliymiş) mesafe koyuyoruz yine rahat durmuyor ama en azndan biz rahatz artk.
Abinizin tavrı belli neden anlamıyorsunuz.Anbenize ve size neden yapmadınız diyene kadar karısına sen yanlış anlamışsındır aslında annem kardeim öyle demek istememiştir deyip size yansitmasaymis.Bir süre kabuhuhuza çekilin gelin ve abinizden uzaklaşınKeşke varsayım olsa abim söylüyor. Mesela annem diyelim eline sağlık demedi pat abim geliyor anne dememişsin. Bi bakıyorum kardeşleri silmiş beni bende siliyorum abim geliyor diyor silmeler olmuş neden sildin. Yengemin yaptıklarından dolayı mesafeli oluyorum pat abim diyor kandilleşmemişsin soğukmuşsun. Sürekli bizi şikayet ediyor. Annemi benimle vuruyor ve benim onu yakın görüp iyi melek görüp verdiğim sırla anneme laf sokuyor. Bunu duydum şok oldum. Kızla kavga etmiyorum yine yaranamıyorum ediyorum yine yaranamıyorum. Söylediğimiz konuştuğumuz herşeyi abimden duyuyoruz. Annemde bende bıktık.
Konuştuk anlamıyormuş. Yanlış yaptı ayıp etmiş uzatıyor dedi. Uzamasın abi annemden özür dilesin annemde dilesin kapansın konu dedim. Kandildir o dur budur arasın konuşsun bende gerekeni yaparım kızgınım dedim. Yengemde tık yok annemi kötüleyip duruyormuş kavga ediyormuş dinlemiyormuş. Ortada ki durum çok saçma abim o yüzden birşey söylemiyor. Etmeyin abi kavga bak birşey söylemiyoruz yengeme karışmıyoruz ne istiyor diyorum haklısın diyor. Psikologa gitti ama işe yaramadı.Abinizin tavrı belli neden anlamıyorsunuz.Anbenize ve size neden yapmadınız diyene kadar karısına sen yanlış anlamışsındır aslında annem kardeim öyle demek istememiştir deyip size yansitmasaymis.Bir süre kabuhuhuza çekilin gelin ve abinizden uzaklaşın
Bayramda eşimin ailesi burda değilki ben normalde de gitmesem onlarla vakit geçirmeyeceğim. Tatile giderim. Abime gidecek başka zamanım yok. Tatilim iznim yok. Kurbanda eşimin memleketindeyiz. Değer vermiyormuşuz. Bayramlaşmaya abime 2 saat gitmenin nesi kötü ? Peşime ben mi taktım kayınpederi ? Mecburdum. 2 saat uğradım ya 2 saat. İlk defa gittim abimin evine. Onda da 2 saat. Keşke gitmeseydim. Hizmetçi gibi görülseydi annem hasta hasta temizlik yapmazdı o evde. Ben anneme kıyamıyorum yaptırmıyorum yengemin evini temizlemeye gitti. Söyledikleriniz kırıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?