• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemin olayları aileyi kopma noktasına getirmesi.

En iyisi. Bizim mikser ortaligi öyle karistirdi ki kardesler senelerce küs kaldi. Adam sonunda pisman oldu ama gec kaldi. Kalp krizi gecirip vefat etti. Isin garip tarafi adam vefat ettikten sonra esi "bir aile olalim" tribine girdi. Yok kalsin dedi herkes..ailemizden kimse görüsmüyor kendisiyle
Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Güçsüz olduğumu düşünmüyorum çok şükür. Ben eşimin ailesiyle sorun yaşadım çünkü alt katımdalar. Görümcem de arka sokakta. Kayınvalidemin ailemin yanında evimde laf sokmasından tutunca çalıştığım halde canıma okumasına kadar herşeyi yaşadım. Gidipte kimseye saygısızlık yapmadım çok şükür.
Onlar uzakta. 7 yıldır biriktirdiği ne olabilir? Kaynanam arıyor der ne bileyim senede 1 kaynanama gidiyorum der arayıp soru soruyor der ne olabilir?
Ben yengemin evinde ısrarla kalmak istemiyorum orası abiminde evi. Abim gelin annemleride al gel diyorsa kestirip atamam. Size buraları gezdiricem getir babamı annemi diyorsa buna ısrarla gitmek istiyorsunuz diyemezsiniz ben halayım takımı takmadım bebeği görmedim.
Yengemi baskıladığım yok eşimin ailesni tanımıyorsunuz. Köylerine giderken memletimden geçiyoruz da uğrayacağım dediğimde suratıma küfür etmişim gibi bakıyorlar. Eşime bayramda memletime gitmek istediğimi söyledim gidilir yeğenin oldu tabi annenleri de alalım dedi. Ben ne diyeceğim peki? Yengem silmiş gidemem mi ? Abimlere uğramasam da gideceğim.

Peki 7 yıldır bu zamana kadar melek gibi olan kadın neden çıldırdı? Bakin hala söyleyemiyorsunuz annenizin annesine neler söylediğini.

Kimse sizin gibi her şeye boyun eğip tamam ağam tamam paşam demek zorunda değil. Size saygısızlık yapıldıysa ve sustuysaniz bu çok şükür denilecek bir şey değil. Bu sizin probleminiz. Herkesten aynı boyunegmisligi bekleyemezsiniz.
Siz kendi aile meseleniz yüzünden esinizin ailesiyle gerilmekten korkup yengenizi hedef seçiyorsunuz. 2 zor yoldan daha kolay olanı seçmek bu. İşinize gelen yol.

Evet orası abinizin de evi ama çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın eşi sizi evinde istemese kapıya dayanıp zorla girmeye mi çalışırsınız yoksa "senin eşin de çok reröre, size gelmem dışarıda goruselim" mı dersiniz?
Olayı yenge-gelin-gorumce-kayinvalide ekseninden çıkarınca ne değişiyor?
Biri beni evinde istemiyorsa gitmem, bu kadar basit bir karar bu. O kişinin abimin karısı, arkadaşımın kocası, kayincomun eltisi falan olması fark etmez. Kendimi neden yıpratayim ki, ne gerek var buna?

Sizin eşiniz abinize göre nispeten daha mantikli bir insan diye yengenizin üzerine gidebiliyorsunuz şu an. Eşiniz abiniz gibi olsaydı, tabii ki gelecekler sen kimsin ki modunda takilsaydi ne yapardınız? Kendinize durustce cevap verin lütfen.

Söylediklerimden yengeyi sonsuz haklı gördüğüm de anlaşılmasın, siz her şeyi tam anlatmadiginiz için kadın cildirmakta ne derece haklı bilemiyorum.
Ben sadece diyorum ki ne gerek var?
Gitmek istiyorsanız gidin, hizmet, guleryuz beklemeyin, yatıya kalmayın, yegeninizi görüp dönün. Çünkü eminim "abimin evine gittik yengem 5 karış suratla oturdu" diye bir de onun fırtınasına yaşayacaksınız ailede.
Ne göreceğinizi bilerek gidin gidecekseniz.

Peki abim lalem ? yeğenim? Tüm kardeşleri ailesi gitti de bizi sığdıramadı. Bende istiyorum abimin evine gitmek yeğenimi sevmek. Ben saygısızlık yapmadım yüzüm var ama onun bizim yüzümüze bakıcak yüzü yok. Bayrama kadar düşüneceğim.
Bilmem ben çok farklı düşünüyorum bu konularda.

Yeğenlerimi çok severim hatta kocamın yeğenlerini de çok çok severim ama onları göremediğim için problem etmem. Hele anneleri ile aram iyi değilse yeğen hasreti olmaz içimde. Yaşıtım değil,paylaşımım belli çoluk çocuğu ne kadar özleyebilirim ki…

Abi de kendi özlüyorsa kalkıp gelir herhalde.

Çocuklar biraz müsade edermisinizz 😅😅

Tamam müsait bir zamanda yazacağım.

Mesela en son kızıma pembe sarı kıyafet giydirdim. Bir hafta sonra pembe ve sarı iğrenç kusmuk gibi dedi. Kızı ve kardeşi x mağazaya gitmiş, yeğenim sarı pantolon, pembe t-shirt beğenmiş ( benim kıyafet aldığım mağaza, kızım kıyafetini tarif etti) kardeşi de iğrenç diye almamiş. Bir de kusma efekti yaptı. Haklısın dedim kapattım konuyu. Benim kızım ölümden döndü güzelim. Kanser atlattı. Sadece dayısına nasıl olmuşum diye sordu. Dayısı beğeni ve aklı sıra onun intikamını almaya çalıştı sanırım. Bu kadar kötülük bana çok fazla geliyor. Saf kötü kalpli bir insan.

Zaten az muhatap oluyordum, iletişimi tamamen kestim. Daha ne hikayeler varda, senin konu kaynamasın yazacağım özelden. 😁

Son düzenleme:
Annemin senede 1 gittiği evde kovmaktan beter ettikleri için konuşmadım esila. İşteyim annem birden arayıp bilet al kızım yarın ya da akşam gelicem dedi. Ne oldu dedim al kızım dedi kapattı. İçimden parça koptu. Onun o üzüntüsünü içinin acısını öyle derinden hissettim ki. Gitmeden de uyardım anne kötü his var içimde gitme diye. İlk torunum kızım az kalacağım birşey demem etmem dedi. Yengemi biliyorsun sorun yaşarsan bin gel dedim.
Abim anneme bebeği yıkayıp git sen alışkınsın demiş. Annem gelmedi o yüzden konuşurken de göbeği düşsün gelicem dedi. Laf sokmuş yengem senin yüzünden düşmüyor göbek konuşuyorsun diye. cevap vermemiş annem. Odasına girmedim etmedim kucağıma aldım çektiler aldılar ses etmedim kız ameliyatlı dedi. Dolmuş 4 kişiler orda annem tek. Kımıldasam ters bakıyorlar otursam ters bakıyorlar dedi. Kaynananda kaynanan iyi kaynanana yoktur diye de laf sokmuşlar. Göbek düşmüş yengem demiş yıkanmayacak. İyi demiş annem gideyim o zaman kalmayayım çok durdum. Abim demiş kal şu gün yıkancak.
Sonra abim yokken annem kahvaltı hazırlarken dünürü gelmiş kızım dediki o gün yıkamayacam. İyi demiş annem. Sonra gelmiş senin gidiceğin günün ertesi yıkayacak bilmem ne. Annemde sinirlenmiş istemiyorsanız gideyim yeter anne kız ne isterseniz yapın dalgamı geçiyorsunuz sabah sabah noluyor demiş. Ordan küçük kız kardeş terbiyesiz noluyor be diye anneme bağırmış. Annemde ben terbiyesizlik yapmıyorum demiş.

Olay bu. Abime annemi kötüleyip anneme bağırdıklarını onu istemiyormuş gibi davrandıklarını söylemek yerine annen sinirlendi annemi ezdi diye kötülemişler. Annem dışarda vakit geçirdi abim göndermedi. Yengemede kızmadı sarıldı öptü dünürü bi kaç laf etmiş ona kızdı ama düzeldiler. Basit bir olay karışıklıklı atışma sonrası yengem 1 hafta aonra anneme saydırdı. Yenge kardeşinde bağırmış nasıl müsade edersin diyorum o annene bağırmadı diyor. Tamam hadi geçmiş gitmiş ses atmışsın sana mesafeli olduk kırıldı annem iyi mi oldu diyorum narsist senin annen diyor. Durmuyor durulmuyor. Beni siliyor yine rahat etmiyor. Tamam annem alınmış dolmuş söylemiş annene kardeşinde anneme söylemiş tatsızlık olmuş kapanması gereken konuyu açmaman lazımdı diyorum hala annemi kötülüyor. Bu yani esila. Annemin kucağından dünürü çocuğu almış ver bana diye çekmişler. Abim görmüş tamma anne boşver demiş annem ses çıkarmadım etmedim ama kızım dayanamadım tekim diye yüklendiler diyor. Anlatmak istemiyordum anlatırken bile saçmalığından utanıyorum.

Sakin kafa ile bir daha okuyacağım şu an müsait değilim sizin taraf olmanızı gerektirecek bir durum yok su an en büyük telasin kendi planlarının bozulması gibi duruyor
Yengen salak değil tabiki birseyleri tahmin edebilir. Abinin evi ise gider onu gorursun o kdr küçük bebeği annesi ile kötü olup görmeyi hayal etme anne kuzusu o tek ihtiyacı o
Ama gidipte kavgana kavga katma - imkansız duruyor
Hizmet bekleme - imkansız duruyor ztn bunu kabul etmiyor annem yapmıştı diyorsun
Bebeği 10 dk bile görmeyi nimet say annesi alıp odaya kapanır gık diyemezsin
Kalmayı aklından bile geçirme
Senin yaşadığın problemlerin sorumlusu da ortağı da yengen değil
Hala 7 yıldır melek kadının- senin beyanin neden şeytana döndüğünü anlamadım

Sanırım anlatamıyorum. Yengemi yoksaydım yine rahat durmuyor. Anlattıklarımı düzgün okumadığınızı düşünüyorum. Evden sarılarak göndermemiş annem sarılmış yengem suratsız şekilde durmuş. Evde de konuşmamışlar annem dönmek istedi abim göndermedi olmaz öyle şey diye. Abim işteyken dışarda kaldı tek başına orda ağladı ama abime belli etmedi üzülmesin diye.
Abimin mutlu bir evliliği yok. Yengemin sinirinden ve öfkesinden abim telefon kırdı. Psikologa götürdü ama yok aynı.
Çok idare ettik iyi davrandık önceki şikayetlerini önemsemedim anneme söylenmelerini sineye çektim ama bu çok saçma. Anneme akranı gibi davranamaz saygısızlık yapamaz.
Mesafe koyduğum içinde böyle oldu. Annemin yaptığını zaten söyledim yengeme hadi aralarında geçmiş tartışma söylemiş sesi yükselmiş hata yapmış annende öyle geçmiş gitmiş sen iyi mi yaptın yenge diyorum anlamıyor.
Şu yoruma çok üzüldüm Kanaryacım…

Abin mutsuz olsa neden çocuk yapsınlar?

Toplum baskısından,ana baba korkusundan mı boşanamamıştı kendisi?

Bende de babam daha
Babam aramıyor sormuyor abimleri. Kafam rahat uğraşamam onlarla diyor. Annem kaygılarından kötü olmamak için üzülüyor ne diyeyim.
Beterdi. Konuştu barıstı rahatladi sozde ama hala saćma sapan davraniyirlar. En son bakin evlerine ailem 3 yıl oldu gitmedi. Onlar geldiginde de yengem ailem onlara kendi evlerinde yatak odası yapmistı o odadan çikmadı. Abartmıyorum annem kapısına yemek bırakti. 2 çocugu var üstelik çocuklara annem bakmış. Niye çıkmadı derseniz bu salaklar yine biz bişanacaz diye tutturmuşlar yengemin babası ee o zaman mallar nasıl olacak evi arabayi sen al kizım falan demiş. Bunlar babami aradı babam da ver mali bişan madem oglum demiş . Yenge hanım tum bu savmaliklar içinde abimle barişti kendi ailesiyle can ciger ama benim anne babama küsmüş. Deli yani cidden. Manyak insan ćok. Ama bu kafa nasıl bir kafa anlamıyorum cidden. Normal insan beyni değil yani

Bende de babam daha

Beterdi. Konuştu barıstı rahatladi sozde ama hala saćma sapan davraniyirlar. En son bakin evlerine ailem 3 yıl oldu gitmedi. Onlar geldiginde de yengem ailem onlara kendi evlerinde yatak odası yapmistı o odadan çikmadı. Abartmıyorum annem kapısına yemek bırakti. 2 çocugu var üstelik çocuklara annem bakmış. Niye çıkmadı derseniz bu salaklar yine biz bişanacaz diye tutturmuşlar yengemin babası ee o zaman mallar nasıl olacak evi arabayi sen al kizım falan demiş. Bunlar babami aradı babam da ver mali bişan madem oglum demiş . Yenge hanım tum bu savmaliklar içinde abimle barişti kendi ailesiyle can ciger ama benim anne babama küsmüş. Deli yani cidden. Manyak insan ćok. Ama bu kafa nasıl bir kafa anlamıyorum cidden. Normal insan beyni değil yani
3 yildir gitmeme nedenleri de istemiyormus annemleri. 10 yil oldu evleneli toplasaniz 10 gun kalmadilar cunku herzaman net olarak istemedi. Tabi hata heep abimin hep ama

Kızlar öncelikle ülkemizin başı sağolsun. Umarım iyisinizdir. Bu konuyu açmak istemezdim ama sizinle paylaşmak istedim. Eski konuyu ekledim becerebildim mi bilmiyorum. Abimin eşinin doğumu sonrası birtakım olaylar oldu. Uzamasın diye eski konuyu okuyabilirsniz özetlemek keresinde annemle dünürü tartışmışlar konu kapanmış gitmiş yengemin anneme kin beslemesi sevmemesi hatta obsesif takıntı haline getirip saydırarak ses kaydı atması sonucu mesafe koyduk. Şaka yapmıyorum ses kaydında saydırıp akranı gibi ahkam kesiyor. Sindirilebilir bir konu değil annemin yaptığı en fazla “kızım ev biraz soğuk sanki” demesidir. Doğumdan öncede annem arasa şikayet eder aramasa şikayet eder sürekli bi takıntı halindeydi. İdare ettik ama yeter.

Anneme yapılan saygısızlıktan ötürü yengemle arama mesafe koydum. Geçmiş olsun mesajımıda yazdım 2 defa yeğenim hasta olduğu için ama samimi davranmıyorum. Abimi arıyorum yeğenimi görüp kapatıyorum. Atılan ses kaydınada insanlık namına cevap yazmadı annem aileyiz diye. Kardeşleride anneme saygısızlık yaptığı için mesafe koydum. Bunada takmışlar beni silmişler. Kendileri bilir dedim bende sildim. Yengem hemen abime şikayet etmiş. “Kızlara mesafeli onlar burdayken mesaj bile atmamış kızları silmiş “ diye abimi doldurmuş. Yaptığı tek şey doldurmak. Neyse yine muhattap olmadım polemiğe girmedim mesafe candır diye bir de ne göreyim yengem numaramı silmiş. Kaynana görümce kötüleyen gönderileri beğenip sanki yengeme her gün laf sokup eziyet edip her gün evine gidiyormuşuz gibi de laf sokmalı durumlar atıyor. Senede 1 kere 2 3 gün görüşüyor ya da görüşmüyoruz uzaktalar zaten.
Abim durumdan çok mutsuz. Sürekli kavga ediyorlar cevap yazmıyoruz yine mutlu değil yazıyoruz yine değil anlamıyorum. Mesaj atıp problemin nedir öğrenebilirmiyim diye 3 sayfalık destan yazmış. Onu 1 kalemde silmişim. Numarayı silen o ama yaşadığı kafaya bakarmısınız. Annem narsistmiş gerçekler zoruna gitmiş terbiyesiz terbiyesiz söylemler. İyi mutlu olursun inşallh sanmıyorum biz aileyiz ve yaptığın çok yanlış dedim.
Sıkmayayım sizi de yorumlar da detay veririm ben bayramda abime gitmek istiyordum hem yeğenimi görmeye hemde takımı takmaya. Annemleri de alıp gidicektim. Abim var arada komple bağı koparmak istemiyorum gerçi gelmesinler de diyebilir herşeyi beklerim artık. Annem çok üzgün kanaması geliyor bacakları tutmuyor götürmedğim doktor kalmadı kitlendi heryeri üzüntüden. Konuşmuyorum yine rahat durmuyorum konuşuyorum bu seferde kurban psikolojisine girip abimi dolduruyor. Şaşırdım ne yapacağımı. Çevremize ne söyleyeceğiz ? Anneme kalırsa belli etme ama bana kalırsa gönül rahatlığıyla psikolojisinin iyi olmadığını ve bizi düşmanı olarak gördüğünü söylemek istiyorum. Siz ne düşünürsünüz?
Üzgünüm ama yengenin psikolojik olarak büyük bir sıkıntısı var. Bu mahallesi karısı gibi kavga etmesinden belli zaten. İçten içe biseyleri yediremeyip sürekli bir saldırı pozisyonu içinde. Siz abinizi arayın çocuğu göstersin ve kapatın. Yengenizi yokmuş sayın. Eminim daha çok delirecek bu abinizin huzurunu dahada kaçıracak ama yapacak başkada bişey göremiyorum. Abinizin dolmamasi elden degil. Onuda anlayabilirim ama umarım annesini ve sizi silmez. Ayrıca iyi olmayada çalışmayın. Kavga etmekten uzun durun ama iyi olsun diyede uğraşmayın. Çevreye de bı aciklama yapmak zorunda değilsiniz. Herşey iyi güzel torun sağlıklı huzurlular diyin gecin

Kızlar öncelikle ülkemizin başı sağolsun. Umarım iyisinizdir. Bu konuyu açmak istemezdim ama sizinle paylaşmak istedim. Eski konuyu ekledim becerebildim mi bilmiyorum. Abimin eşinin doğumu sonrası birtakım olaylar oldu. Uzamasın diye eski konuyu okuyabilirsniz özetlemek keresinde annemle dünürü tartışmışlar konu kapanmış gitmiş yengemin anneme kin beslemesi sevmemesi hatta obsesif takıntı haline getirip saydırarak ses kaydı atması sonucu mesafe koyduk. Şaka yapmıyorum ses kaydında saydırıp akranı gibi ahkam kesiyor. Sindirilebilir bir konu değil annemin yaptığı en fazla “kızım ev biraz soğuk sanki” demesidir. Doğumdan öncede annem arasa şikayet eder aramasa şikayet eder sürekli bi takıntı halindeydi. İdare ettik ama yeter.

Anneme yapılan saygısızlıktan ötürü yengemle arama mesafe koydum. Geçmiş olsun mesajımıda yazdım 2 defa yeğenim hasta olduğu için ama samimi davranmıyorum. Abimi arıyorum yeğenimi görüp kapatıyorum. Atılan ses kaydınada insanlık namına cevap yazmadı annem aileyiz diye. Kardeşleride anneme saygısızlık yaptığı için mesafe koydum. Bunada takmışlar beni silmişler. Kendileri bilir dedim bende sildim. Yengem hemen abime şikayet etmiş. “Kızlara mesafeli onlar burdayken mesaj bile atmamış kızları silmiş “ diye abimi doldurmuş. Yaptığı tek şey doldurmak. Neyse yine muhattap olmadım polemiğe girmedim mesafe candır diye bir de ne göreyim yengem numaramı silmiş. Kaynana görümce kötüleyen gönderileri beğenip sanki yengeme her gün laf sokup eziyet edip her gün evine gidiyormuşuz gibi de laf sokmalı durumlar atıyor. Senede 1 kere 2 3 gün görüşüyor ya da görüşmüyoruz uzaktalar zaten.
Abim durumdan çok mutsuz. Sürekli kavga ediyorlar cevap yazmıyoruz yine mutlu değil yazıyoruz yine değil anlamıyorum. Mesaj atıp problemin nedir öğrenebilirmiyim diye 3 sayfalık destan yazmış. Onu 1 kalemde silmişim. Numarayı silen o ama yaşadığı kafaya bakarmısınız. Annem narsistmiş gerçekler zoruna gitmiş terbiyesiz terbiyesiz söylemler. İyi mutlu olursun inşallh sanmıyorum biz aileyiz ve yaptığın çok yanlış dedim.
Sıkmayayım sizi de yorumlar da detay veririm ben bayramda abime gitmek istiyordum hem yeğenimi görmeye hemde takımı takmaya. Annemleri de alıp gidicektim. Abim var arada komple bağı koparmak istemiyorum gerçi gelmesinler de diyebilir herşeyi beklerim artık. Annem çok üzgün kanaması geliyor bacakları tutmuyor götürmedğim doktor kalmadı kitlendi heryeri üzüntüden. Konuşmuyorum yine rahat durmuyorum konuşuyorum bu seferde kurban psikolojisine girip abimi dolduruyor. Şaşırdım ne yapacağımı. Çevremize ne söyleyeceğiz ? Anneme kalırsa belli etme ama bana kalırsa gönül rahatlığıyla psikolojisinin iyi olmadığını ve bizi düşmanı olarak gördüğünü söylemek istiyorum. Siz ne düşünürsünüz?
Allah yardımcınız olsun. Sorun yengeniz de tamam ama abiniz de de yok mu? . Benimde abim var yengem var .yengem terbiyesizlik yapsa birde üstüne abimi doldursa hatayı abimde ararım. abiniz boş kova mı ki doluyor ? Annesine laf ettiren ezdiren abiniz. Biraz da bilerek yapıyor nasılsa eşinin sesi çıkmıyor e siz de alttan alıyorsunuz oda sizi bastırıyor . Siz abinizi alın konuşun bir de sizin tarafınızdan dolsun hepten meydanı ona bırakmayın. Karışsanızda karışmasanız da zaten sizi dahil ediyor madem sizde karışın abinizle konuşun psikolojik destek almasının gerektiğine ikna edin . Anne sonuçta ve çocuk yetiştirecek yegenlerinizin de huzurlu sağlıklı evde yaşaması için annenin mutlu sağlıklı olması lazım .

Öncesinde ne olursa olsun 15 yaşındaki çocuk annenize terbiyesiz diyemez. Annenize çok üzüldüm. Ben olsam abime her şeyi anlatır bir daha abimle de görüşmez, annemin de görüşmesine izin vermezdim. Değil ki çocuk görmeye gideyim. Onlara takacağım altını çatır çatır yerdim. Burada yengeden çok abi suçlu, abiniz sınırları korumalıydı. Madem kadın manyak ondan çocuk yapması da hata olmuş bazı rahatsızlıklar genetik olabiliyor, çocuğa da yazık olur o zaman.

Aile ilişkileri kopmasın diye uğraşan sadece sizsiniz gibi geliyor. Abinizin bu konuda bir çabası var mı merak ediyorum?:kahve:
Ayrıca yengenizin devamlı abinize sizi şikayet ettiğini söylüyorsunuz. Abiniz mi söylüyor bunu size yoksa sizin varsayımınız mı?

Merhaba Sunshine.
Ben olsam sağlam bir kavga ederim.
Ve gerçekten gidip tedavi olması gerektiğini söylerim.
Madem bir şey yapmıyorken bile yaptı oluyor yaparım madem bende söylerim ağzıma geleni böyle terbiyesizlik olamaz..
Ha sonuç alır mısın bilmiyorum.
Abine yeter artık bizim yakamızdan düşsün ne hali varsa gördün de diyebilirsin.
Ben direkt kendine söylerdim sanırım yeter bizden uzak dur kendi kendine carla seni engelliyorum derdim.
Ve gerçekten böyle bir insanla görüşmem abimde başının çaresine bakacak bir zahmet.

Tamam müsait bir zamanda yazacağım.

Mesela en son kızıma pembe sarı kıyafet giydirdim. Bir hafta sonra pembe ve sarı iğrenç kusmuk gibi dedi. Kızı ve kardeşi x mağazaya gitmiş, yeğenim sarı pantolon, pembe t-shirt beğenmiş ( benim kıyafet aldığım mağaza, kızım kıyafetini tarif etti) kardeşi de iğrenç diye almamiş. Bir de kusma efekti yaptı. Haklısın dedim kapattım konuyu. Benim kızım ölümden döndü güzelim. Kanser atlattı. Sadece dayısına nasıl olmuşum diye sordu. Dayısı beğeni ve aklı sıra onun intikamını almaya çalıştı sanırım. Bu kadar kötülük bana çok fazla geliyor. Saf kötü kalpli bir insan.

Zaten az muhatap oluyordum, iletişimi tamamen kestim. Daha ne hikayeler varda, senin konu kaynamasın yazacağım özelden. 😁
Kızınıza çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın birdaha. Kötülük ve fesatlık başka açıklaması olamaz. Allah vicdanlarını versin ne diyeyim. Anlat bana özelden belki yengemle akraba çıkarlar😀

Sakin kafa ile bir daha okuyacağım şu an müsait değilim sizin taraf olmanızı gerektirecek bir durum yok su an en büyük telasin kendi planlarının bozulması gibi duruyor
Yengen salak değil tabiki birseyleri tahmin edebilir. Abinin evi ise gider onu gorursun o kdr küçük bebeği annesi ile kötü olup görmeyi hayal etme anne kuzusu o tek ihtiyacı o
Ama gidipte kavgana kavga katma - imkansız duruyor
Hizmet bekleme - imkansız duruyor ztn bunu kabul etmiyor annem yapmıştı diyorsun
Bebeği 10 dk bile görmeyi nimet say annesi alıp odaya kapanır gık diyemezsin
Kalmayı aklından bile geçirme
Senin yaşadığın problemlerin sorumlusu da ortağı da yengen değil
Hala 7 yıldır melek kadının- senin beyanin neden şeytana döndüğünü anlamadım
Demekki saklıyormuş kendini. Gün yüzüne şimdi çıkardı.

Şu yoruma çok üzüldüm Kanaryacım…

Abin mutsuz olsa neden çocuk yapsınlar?

Toplum baskısından,ana baba korkusundan mı boşanamamıştı kendisi?
Bilemem ben abimin özeline girip hiç sormadım. Yengemin sorunları olduğunu bilirdik elimizden geleni yapar idare ederdik. Annem uyarırdı yakın akrabaları dikkat edin iyi değil psikolojisi diye. En son olan saygısızlığını kabul edemiyorum numara siliyorsa zaten bu zamana kadar yaptığı iki yüzlülüktür bizi sevmemiştir istememiştir.

3 yildir gitmeme nedenleri de istemiyormus annemleri. 10 yil oldu evleneli toplasaniz 10 gun kalmadilar cunku herzaman net olarak istemedi. Tabi hata heep abimin hep ama
Kendileri bilir herkes kendi evliğinden sorumludur. Yengem sevmeyebilir istemeyebilir bunuda anlarım ama bunları yapıp bizden hala ilgi beklemesini anlamıyorum. Tamam bak olaylar yaşanmış iki tarafta hatalar yapmış koydum mesafemi tek kelime etmedim bebek var diye neymiş resim paylaşmış neden cevap yazmamışım durumuna. Vallahi çıldıracam.

Back