- Konu Sahibi siyahgelinlik
-
bence normal. siz yengenizin yerinde olsaydınız aynı şeyleri hissederdiniz. bütçe ortak olduğu zaman harcamalar her zaman sıkıntı olur. en iyisi bütçelerin ayrılması
Babam 18 sene önce kurdu o iş yerini, annem dahil herkes orda çalışıyor, herkesin emeği büyük. 3 sene önce ailemize dahil olmuş ,üstelik çalışmayan bir bireyin harcamalarımıza bu kadar burnunu sokmasını ben anlayamıyorum, belki de evli olmadığım için anlayamıyorum bilmiyorum. Biraz da onun tarafından bakabilmek için açtım bu konuyu
Eklemek istediğim birşey daha var, yengemin ehliyeti bile yok henüz, abimin arabası var bir kez bile heves edip öğrenmeye çalıştığına şahit olmadım..
çalışmıyor ama evde çalışıyor. çocuğa bakıyor, abinizle ilgilenior. eminim üst kata çıkıp hizmet yapmasıda bekleniyordur. bu açıdan bakarsak sizde şirkete fazla emek vermemişiniz. okumuşsunuz, aynı şehirde bile kalmamışsınız. 3 yıl da olsa abinizin eşi, abinizin olan herşey onu aynı zamanda.
Ben tıp fakültesi 5. sınıf öğrencisiyim, lisenin ilk 2 senesini yatılı olarak şehirdışında okudum. inanın ,ders çalışmaktan hiç vaktim kalmadı ticaret ile ilgilenmeye
Babam 18 sene önce kurdu o iş yerini, annem dahil herkes orda çalışıyor, herkesin emeği büyük. 3 sene önce ailemize dahil olmuş ,üstelik çalışmayan bir bireyin harcamalarımıza bu kadar burnunu sokmasını ben anlayamıyorum, belki de evli olmadığım için anlayamıyorum bilmiyorum. Biraz da onun tarafından bakabilmek için açtım bu konuyu
Eklemek istediğim birşey daha var, yengemin ehliyeti bile yok henüz, abimin arabası var bir kez bile heves edip öğrenmeye çalıştığına şahit olmadım..
Tatlim ister 3 sene olsun ister 30 sene olsun, o kadin abinin esi, bir ömür paylasmak icin evlenmis gelin gelmis size, ayrica birde cocuklari var, dis kapinin dis mandali degil.
Altinlarini vermese, babanin is yerine katkisi olmasaydi bile ona öyle davranilmasi cok yanlis. Tabiiki ozaman hircinlasir.
Farzetki o yengen degil, öz ablan, inanki sen ondan önce üzülürdün onun halini.
Tamam belki kiskanc bir yapisi vardir, herseyden benimde olsum isteyebilir, insanlik hali, karakter meselesi. Ama bu tarz seyler onu kötü insan yapmaz, bosanmalari icinde bir sebep degildir.
Yazik günah, biraz empati yap ve sakin kinama onun yanlis hareketleri bile olsa hep iyiliginide gör.
Hatasiz kul olmaz, dört dörtlük yengeyi sen nerden bulacaksin, her insanin kusurlari olur.
Sende dört dörtlük degilsin sonucta, abinde degil, ailende degil, birbirinize daha cok ilgi, alaka ve sevgi göstermeniz gerekiyor diye düsünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?