Yengem aldatıyor 🙁

Aşkı memnu vol 3888801111129
X dayı adnan
Y dayı behlül
Yenge bihter
Teyze firdevs
Yok yok diziden beter bizim arka mahalle herkes tren yapmış hani marjinal bizdik

Sizin aileyi ve köyün bu olayını Müge Anlı çözer.

Hiiiiç bulaşma derim. Mümkünse annende gitmesin köye.
3 maymunu oynayın. Görmeyin duymayın bilmeyin.

X dayın da karısının ne mal olduğunu biliyordur. Emin ol. Dayının da açığı olduğu için ses etmiyordur yada işine geliyordur.

Azla yetinmek mi? Hehe. Bizim köylerde kızların kendisiyle evlenmek isteyen adamlardan şartları şehre taşınmak oluyor.

Bune ya dızılerı gecmıs bırakın ne hallerı varsa gorsunler annanenlık bı durum yok x dayın aldatılıyorsa kendı sucu bı yanda ne demısler baskasının namusuna bakan kendı namusunu koruyamaz. Yanlız o koyden bırıne corona bulassa tum koy sıra sıra dokulur. Annenızde su konuda haksız yengenın yaptıgını soylemek ıstıyor ama kendı kız kardesınınkını gızlı tutmak ıstıyor annende gunaha gırıyor adaletsızlık yapıyor kım olursa olsun bırının yaptıgı ortaya dokulsun ıstıyorsa dıgerınıde ısteyecek. Bıldıgım kadarıyla bunu bılıp ortpas edende gunaha gırıyor

Uzak durun.bu hikayede en az uzulmesi gerekrn sizssiniz emin olun bi gun patlar.siz etrafta olmayin.o gun gerekirse masumlara destek olursunuz.

Evet bal gibi biliyorlar. Biz şey sanıyoruz kadın yaparsa erkek anında vurur, vurmazsa kapının önüne koyar. Büyük yanılgı. İhaneti affeden, örten, susan çok erkek var.

Her anasi babasu ölen b.k çukuruna düşmüyor kusura bakmayın da. Sulaleniz bastan bozuk belki de yengeyi teyzen ayarttı dayin kadınla birlikte olmuş bunca şerefsizlik yapan var tek derdin yengen olmuş hepsi book Allah ıslah etsin

hepsinden uzak durun. annenizle de sürekli bu olayları konuşmayın, hatta kendi aranızda bile artık konuşmayın, atın silin beyninizden. olan olmuş, artık hiçbirşeyi değiştiremezsiniz. kabullenin ve yolunuza bakın. anneannenizi de anneniz yanına almaya çalışmış ama gelmemiş, tamam artık onun için de üzülmeyi bırakın. onun da zamanında kulağına bişeyler gelmiştir. herkes gibi o da susuyordur. zaten dayınızın da bilmemesine imkan yok. bu kadar küçük bir yerde mutlaka bütün köyün bildiğini o da biliyordur. insanlar başka çareleri yoksa, bazen kabullenip susmayı tercih eder. tıynet meselesi, herkes farklı.
ben olsam hiç karışmam, bunca rezillikten utanmamışlar, bu saatten sonra da utanmazlar. hep bir sebepleri vardır. vakti zamanında benzer bir olaya şahit olmuştum ve küçük yerlerde herşeyin daha rezilce geliştiğine kanaat gelmiştim. istisnalar kaideleri bozmaz ama genelde sıcak iklimi olan yerler, bilmiyorum belki de tesadüftür ama bende böyle bir intiba oluşmuştu.
karışmayın, annenizle de bu durumu artık irdelemeyin. değiştiremediğinden kurtul denir ya, kendinizi kurtarın.

Sen kadina hirs yapmissin ama bu sana zarar.uzak dur o belasini bulur bu kadar pislik ortaya cikar

Bu nerenin köyü böyle? Olur ya bilmeden içinden falan geçeriz başımıza bir hal gelmesin, olaylar zincirinin bir boğumu da biz olmayalım
Siz kendinize boşa dert etmişsiniz.
Özür dileyerek soruyorum, dayınız gerizekalı mı? Emin olun her şeyi biliyordur. Bu tarz çiftler çok fazla. Bütün köyün bildiğini dayınız nasıl bilmesin? Yalnız diğer kardeşle ilişki, teyzenin yıllarca çarpık ilişkiler yaşaması falan... bilemiyorum çok abartılı buldum ama olmaz diye bir şey yok artık neler neler duyuyoruz.

muge anlıda nerdeyse hergun ızledıgımız olaylar aslında anormal gelse bıle sasırmadım cunku sanılandan fazla var boyle carpık ılıskıler maalesef

sıze sunu soylemek ıstıyorum emın olun tüm köy bılıyordur kımın neyın ne oldugunu...

Canım her adamda her kadında eşini hisseder aldatıyor mu bilir yengen bir sıçrar iki sıçrar üçüncü de yakalanır dayına merak etme
Sizden çıkmasın işin içine bir mlüm girerse kaldıramazsınız
Söylediğim şey etik olmayabilir ama bence doğru olan annen susmuşken bunu söylemek sana kalmadı bence

Midem bulandı.
Sadece neden yenge suçlu gibi davranıyorsunuz. O köyün hepsi suçlu ve herkes kimin ne mal olduğunu biliyordur emin olun
Çünkü yenge konu sahibinin eşinin kendisinden hoşlandığını söylemiş .. Yoksa dayısı zaten geçmişte karısını aldatmış,teyze den ucan kaçan kurtulamıyor ..bunlar hep dede oldugunde psikolojik buhrandan yaptıkları şeyler ! ...ama o yenge yok mu ah o yenge ?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…