Yengem aldatıyor 🙁

Midem kalkti.Ne seylerine düşkün insanlarmis beaa

Ne çıkarsa hep bu yengelerden çıkıyor zaten

Bana da ana kız biraz çifte standart yapıyormuşsunuz gibi geldi. Ama anladım, yengen biraz daha fena, fitne, fesat, herkesi menfaati için parmağında oynatan bir tip olduğu için ekstra bir nefretiniz var. Yoksa hepsinin yaptığı aynı b.k.

X dayın da biliyor bence her şeyi. Bu haltı yiyen sadece yengen olsa çoktan kapının önüne koymuştu ama kadın nasıl bir sinsiyse bütün köyün kuyruğunu birbirine bağlamış, kimseye kımıldanacak alan bırakmamış. Dayın gitse nereye gidecek? Kurulu düzen var, içine doğduğu alıştığı bir yer, çevre var. O yaştan sonra hayatını değiştirmek kolay değil. Hem artık şunu kabullenin, yengeni o hale dayın getirdi. Nasıl teyzeni kocası o hale getirdiyse.

Anneannen de o kadar masum gelmedi, yapmıyor ama yapılana göz yumuyor. Annenle yanınıza gelmesi için teklif iletmişsinizdir diye düşünüyorum bunca zamandır. Biraz oğulcu gördüm anneanneni.

Y dayın kocanı sevmiyormuş, ne bekliyordun? Seni dövseydi, aldatsaydı severdi. Temiz adam yaranmaz onlara.

Siz annen ile oradan uzak durun. Anneannene bir daha teklif edin, gelmezse kendi bilir. Kendi başlarını yesinler, sizi de götürmesinler yanlarında.

Yok yahu, yenge hepsinden cin, akıllı, kurnaz. Çok daha tehlikeli bir tip. O yüzden zaten bu öfke. Korkuyorlar da.

Sabah sabah uykudan gözüm açılmıyordu ama bu konu sayesinde uyku kalmadı
Böyle rezillik yok resmen allah bizleri korusun

Köyü merak ettim ben sadece
Yolumuz düserse girmeyelim
O ona o ona masallah
Karısmayın madem koca köy yancak.
Ben olsm o kisilerden de uzak dururum.Dayıymıs,yengeymis,teyzeymis.
Hepsi ar damarı catlamıs

Aynen en zekileri yenge diye kiskanmis zaaro yenge sizi yer. Ya hu bu tur bir kadin benim etrafimda da vardi.hakikaten sinir oluuo insan haklisin.isveyle cilveyle her halti yer.erkeklere sorsan en masum o melaikeeşine sorsan kanatsiz melek
Herkes asik ona ben de sinir olurdum yalan yok.ama sonra sunu farkettim ona asik plan,onunla olan erkekler de onun gibi ve ben onlar gibi degilimonlar gibi olmamaktan da memnunum.velhasoli kelam gun sonunda kazanan bu tipler de olmuyo bilin istedim.ugrasirsaniz siz de onunla beraber yuvarlanirsiniz.bu tiplere yine kendi gibiler hadlerini bildiriyo birlikte birbirlerinin ipliklerini pazara cikariyorlar.otur, seyret.uzaktan,hic karismadan.belasini bulacak ama 5 ama 10 yil gecsin bulacak.senin planladigindan da agir olur hayatin plani.

Benim de var bir tanıdığım anlattığın türden. Bak kendisinden bildiğin tiksiniyorum, normalde kimsenin kötülüğü beni sevindirmez, kimsenin mutsuzluğundan beslenecek kadar kara bir kalbim yoktur ama bu karının ayağına taş değse neşem yerine geliyor. Bazen de takdir ediyorum, zaten geldiği aile, çevre de çok farklı değil. Öyle saça böyle tarak misali. Aferin diyorum bazen, yolsun atsın bunları diyorum.

Merak etme herkes kimin ne mal olduğunu biliyor. Herkes kendi ekmeğinde, anlarsın ya.

Son düzenleme:
Yok yahu, yenge hepsinden cin, akıllı, kurnaz. Çok daha tehlikeli bir tip. O yüzden zaten bu öfke. Korkuyorlar da.
Canım konu sahibi arkadaş kendisi yazmış "Elmaemma'nin kocası benden hoşlanıyor " diye dedikodu yaymış yenge

Canım konu sahibi arkadaş kendisi yazmış "Elmaemma'nin kocası benden hoşlanıyor " diye dedikodu yaymış yenge
Gördüm. Tehlikeli kadın işte. Herkesten zeki, kurnaz. Zarar en çok bu kadından gelir. O yüzden yengeyi mimlemişler.

Gördüm. Tehlikeli kadın işte. Herkesten zeki, kurnaz. Zarar en çok bu kadından gelir. O yüzden yengeyi mimlemişler.
Kadın herkesten zeki olduğu için değil ..herkesin herkesle birlikte olduğu ahlaki dejanarasyonun doruklarda olduğu bir yerde yaşadığı için istediğini yapabiliyor.O köyde önüne gelenle birlikte olan yegane iki kadın olsa kocasıyla aşk yaşadığı elin kızı onlari ifşa ederdi..ama elin kızı da kocası bu kadinlayken kimbilir kimle aşk yasiyorsa herkes susar

Köydekiler de ağzını açınca şehirdekileri eleştirir. Büyük şehir adamı yutar, yoldan çıkarır derler. Anadolunun köylerinde böyle nice vakalar var. Köylünün edepsizligi daha beter.

Köydekiler de ağzını açınca şehirdekileri eleştirir. Büyük şehir adamı yutar, yoldan çıkarır derler. Anadolunun köylerinde böyle nice vakalar var. Köylünün edepsizligi daha beter.
Kırsaldayız hani biliyon mu, imkanlar kısıtlı diye diyordu biri, hatırlayamadım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…