- Konu Sahibi EstetikEditor
kızlar 3 yengeçten birini silin.. bnmkini saldım gitti..
hani bahsettim ya önceki gün arkadaşımla görmümüştüm yeni evli falan diye...
laf lafı açtım isim vermeden benim yengeçten bahsettim fotoğraf olayını ve benim kapısına dayandığımı anlattım...
bana dediği şu oldu. dilek ne yaptı da sen bu terbiyesizliğini affettin?...
hiç birşey!
bu saf dilek yutmaya uğraştı durdu...
bu bencillikleri zaten canımıı yakmıştı birde bugün beni delirtti.. sen gel işyerinde benim yan odama kadar gel bana bir selam vermeden çek git!!!
neymiş bir an evvel gitmek istemiş.. 1dk slm hal hatır çok mu zordu dedim ve patladım!!!
iş çıkışı elime aldım teli resim olayı işte arkadaşın eşiyle samimiyeti onun ilgisiz tavırları bencillikleri ne varsa tek tek saydım!!!
finalde de benim gibi güçlü bir insanı bile isyan ettirdin farkında mısın?
bu mevzuyu kapatıp dünya ahret kardeşim ol daha iyi benimde kafam bir rahat eder bu ne yaa yazdım yolladım![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ses yok hala dünya ahret kardeşim oldu herhalde...![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
isterse şu dk alsın silsin beni hayatından zerre üzülmem..
kılıçın dediği gibi " zaten kendi ayaklarınızın üzerinde duran güçlü kadınlarız, akılcı ve sağlam olmayan bir ilişkiye ihtiyacınız yok" ..
yani böyle sürekli benim alttan alayım o bencillik etsin dursun ben ille biri olsun diye acı çekeyim...
gerek yok...
KotuKediSerafettin dediği gibi;
"Çünkü yalnız ve kendi başımıza iken de mutlu olmanın yollarını bilmiyoruz,önce kendimizi sevemiyoruz, ki, illa biri bizi sevsin değer versin, yoksa değersizmişiz gibi hissediyoruz.
Oysa ki yalnız başımıza idare edebilmeyi öğrenebilmiş olsak zaten kapımızda sıraya girerler. Başarmak için evvela bunu denememiz lazım bence, gerisi zaten gelir"
hani bahsettim ya önceki gün arkadaşımla görmümüştüm yeni evli falan diye...
laf lafı açtım isim vermeden benim yengeçten bahsettim fotoğraf olayını ve benim kapısına dayandığımı anlattım...
bana dediği şu oldu. dilek ne yaptı da sen bu terbiyesizliğini affettin?...
hiç birşey!
bu saf dilek yutmaya uğraştı durdu...
bu bencillikleri zaten canımıı yakmıştı birde bugün beni delirtti.. sen gel işyerinde benim yan odama kadar gel bana bir selam vermeden çek git!!!
neymiş bir an evvel gitmek istemiş.. 1dk slm hal hatır çok mu zordu dedim ve patladım!!!
iş çıkışı elime aldım teli resim olayı işte arkadaşın eşiyle samimiyeti onun ilgisiz tavırları bencillikleri ne varsa tek tek saydım!!!
finalde de benim gibi güçlü bir insanı bile isyan ettirdin farkında mısın?
bu mevzuyu kapatıp dünya ahret kardeşim ol daha iyi benimde kafam bir rahat eder bu ne yaa yazdım yolladım
ses yok hala dünya ahret kardeşim oldu herhalde...
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
isterse şu dk alsın silsin beni hayatından zerre üzülmem..
kılıçın dediği gibi " zaten kendi ayaklarınızın üzerinde duran güçlü kadınlarız, akılcı ve sağlam olmayan bir ilişkiye ihtiyacınız yok" ..
yani böyle sürekli benim alttan alayım o bencillik etsin dursun ben ille biri olsun diye acı çekeyim...
gerek yok...
KotuKediSerafettin dediği gibi;
"Çünkü yalnız ve kendi başımıza iken de mutlu olmanın yollarını bilmiyoruz,önce kendimizi sevemiyoruz, ki, illa biri bizi sevsin değer versin, yoksa değersizmişiz gibi hissediyoruz.
Oysa ki yalnız başımıza idare edebilmeyi öğrenebilmiş olsak zaten kapımızda sıraya girerler. Başarmak için evvela bunu denememiz lazım bence, gerisi zaten gelir"