bu yengeçler yeminlen manyak!!!
bunlardan kurtuluş yokmu!!!
geçen pazar yüz yüze gelince öyle aşık öyle romantik davrandı ki dayanamadım barıştık
pzt akşamı eh.. salı gecesi çağrı attımda beyefendiyi uyuyacakken rahatsız ettim diye numaramı engelledi... dün sabahta kalkmış hala bana düşüncesizsizsin, bencilsin uyucaktım ben diye saydırıyor...
düşündüm taşındım sakinleşip şu mesajı attım...
""Benim psikologla görüşmelerimde öğrendiğim en güzel şey, rabbimizin insanlara bir rol verip hayatımıza soktuğu ve amacının bize birşeyler öğretmek, farkettirmek ve sınamak olduğu.. bu yüzden bencil düşüncesiz diye insanları yargılama, kişilere olaylara takılma.. maalesef senin takıldığını gördüm halbuki onlar sadece rolünü oynuyor o kadar lutfen kendini üzme bi daha..
Ben senden bile o kadar çok ders çıkarttım ki..
Bana öğrettiğin en acı duygu, ben aramasam bana bir kerecik nasılsın naptın bugün diye halimi hatırımı sormayan bir insanın babam değilde ben kendim ölseydim kim bilir kaç gün sonra nasıl öğreneceği gerçeği..
Açıkça ilgini istiyorum dediğim insanı 2 kez üst üste aradım diye "uff git, başka oyuncak bul kendine..." diyerek, beni oyuncak arayacak kadar şımarık gören insana yazık ki kendimi hiç anlatamadığım..
İlk cümle böyle olduktan sonra devamındaki yazılanların bir kıymetini olmadığı..
Yani ilk kelimeni önemini..
Aslında ikimizde ilgiye muhtaç beklentileri yüksek insanlarız.. Aslında karşılıklı merhametimiz çok ama buna karşılık olarak çaba emek değer hoşgörü yok hep banacılık, sinir eziyet öfke hakaret had safhada. en kötüsü de hala ilk günlerdeki izlenimler ön yargılarin devam etmesi ..
Bundan sonra hayatıma girecek insan her ne olursa olsun yetim başı okşadığının bilincinde olacak ve beni uzerken bir daha dusunecek.. birde bir bayanla nasil konusulacagini bilen , -hadi defol git- demeyecek kibar ve narin bir adam olacak...
Bunlar sana hakaret değil.. Senin, hayatimdaki rolün ile "kirmizi çizgilerimi" oluşturdum.. Sende aynı şekilde benim için birşeyler düşünmüşsündür..
Bir zamanlar çok güzel bir arkadaşlığımız vardı hani benimle görünmekten utanmadığın günler.. O günlere dönemesek de ilerde başka bir şube müdürlüğünde karşılaştığımızda Allahın selamını verecek kadar saygımız kalsın diye hayatından çıkıyorum.
Dün sabah facebook, line, işyerindeki com, telefon numaran, smslerin, herşeyini sildim yada engelledim. Whatsapp son dakikada gelen mesai arkadaşım yüzünden unutmuştum, demek ki oda söylenecek sözler bitmediğindenmiş..
Bu mesajı okuduğunda beni burdan engellemeni rica ediyorum.. Ama ilk engellemeyi sana birakirsam bana güvenmediğin için duygu sömürüsü yaptığımı düşüneceksin.. O yüzden haydi bismillah engelliyorum :)""
Adama beni engelle dedim hala duruyor! yeminlen bumerang gibi kovuyorsun gene geliyor...
İnsan da az bir gurur olur bu kadar laftan sonra utanıp engeller...
Bu hala bir umut diye beni bekletiyor..
Yeminlen ruh hastası bunlar!
Ama bende de hata var! ordan burdan engellemek değil mesele beynimden de engellemem lazım..
bunu da yaptığımda tam olacak işte!..