Yok kuzu yok, bunlara bu lazım 1.5 sene o benim canıma okudu gelip giderek resmen üzüntümden yemek yiyemez hale geldim psikolojim bozuldu ki ben haklı bir sebepten terk etmiştim onu ama kıyamamıştım sonra yinede yaptığı buydu... Onca çektiğim acıya rğmen ben ona ikinci bir şans verdim bu yüzden ipini çekmekte hiç bir sakınca yok, ya katlanacak ya gidecek...
Xxxxx
Yazık mazık değil, elimde imkan varken sizin yerinize sanki izinkilerden hırsımı alır gibi alıyorum işte, gün dayanışma günü ahahahaha
Xxxx
Bir nebze de olsa gözünün açılması için yardımım olduysa ne mutlu, kişiler farklı olaylar benzer, dengesizlikleri, korkaklıkları benzer o yüzden benden feyz al, ben bunu yola getirdiysem sizde getirirsiniz.
Xxxxxxx
Bu arada kızlar ortak noktanızdan yola çıkarak ve özür dileyerek bir şey dile getirmek istiyorum. Boşanma çok normal bir durum, binbir iyi niyetle evlenirsin olmaz hayallerin yıkılır ayrılırsın çok doğal ama... Bu beyler bu boşanma meselesini size karşı kullanıyor siz farkında değilsiniz. Bizim Türk insanlarının kafasında yerleşik pis bir düşünce var, bir kadın boşandıysa kimbilir ne sebepten boşandı bak kocasını çekip çevirememiş düşüncesi var. Bu sığ beyinliler kendilerini mükemmel gördükleri için başka bir erkeğin bir kadını üzüp hırpalayabileceklerini düşünmez, öyle de olsa kadının görevi bunları kabullenmektir der. Evet çok çirkin, evet bu düşünce onların ne kadar gelişmemiş olduğunu gösteriyor ama bakın size davranışlarına? Birde maalesef boşanmış olmanızdan yararlanarak nasılsa boşanmış bir kadın, genç kız gibi naz yapamaz bana ve madem ki evliliğinde zor günler yaşamış ben bunları tuzağa düşürürüm her istediğimi yaptırırım bana hayır diyemez diyorlar. Şimdi biraz daha derin düşünün, bu düşünce sizi kızdırabilir, üzebilir veya yok canım o asla bunu yapmaz bunu düşünmez deyin ama sonuç bu.
Jane bak senin utanmaz sana çok yakın arkadaşız demiş, oh ne ala! İki sevgilinin yaşayabileceği her şeyi yaşayıp arkadaşız demek neyin nesi? Sen eğer hiç evlenmemiş olsaydın yaşın 18-20 olsaydı bu adam bu şekilde davranmaya cesaret edemezdi, ne yazık ki onun düşüncesine göre sen belli yaşa gelmiş, kendi ayakları üzerinde durabilen, bir erkeğe muhtaç olmayacak bir kadınsın. Senin ona duygusal bir yükün yok, eğer yaşın küçük olsaydı başıma kalır evlenmek zorunda kalırım vs diye korkardı. Annesini vs ortaya koymasının sebebi de bu annesinin de aynı kafadan olması. O terbiyesize sormazlar mı, olan biten belli, benim kim olduğum belli sen bunları bilerek başladın madem dert edecektin de niye elimi tuttun niye koynuna aldın diye! Birde annen banada yok allah rahmet eylesin, daha da kızdım şimdi! Bu nasıl vicdansız bir adam ki seni kanatlarının altına almak yerine iyice hırpalıyor! Seni sahipsiz mi sanıyor bu! Bu dünyada kimse kalmasa sen yine kendine sahip çıkarsın hiç aldanmasın bence ama insan kendine bir hayat arkadaşı arıyor işte çünkü ne kadar güçlü olursak olalım arada sırada bizimde dinlenecek bir omuza ihtiyacımız var.
Eskiden bu ülkede dul kadına ev bile kiralamazlardı siz biliyor musunuz? Ben babamı çok erken kaybettim, anacığım 3ümüzü ne emeklerle yetiştirdi, hayatına kimseyi sokmadı ama bir gün yeni bir eve taşınma ihtiyacı doğdu ve kiralayacak ev bulamadık dul olduğu için. Neymiş eve giren çıkan belli olmazmış! O onurlu,elleri öpülesi anacığıma bilmem ne muamelesi yaptılar, çok üzülmüştü, hala da hatırlarım!
O yüzden kızlar siz siz olun,Sakın, ne bu ilişkinizde bir daha, ne de başka erkeklerle olan ilişkilerinizde bir daha bu şekilde davranmalarını kabullenmeyin. Hayır asla size bilmem ne muamalesi yapmıyorlar yanlış anlamayın ama sizin gücünüzden yararlanıyorlar bildiğin duygusal sömürü yapıyorlar böyle, nasılsa kaybedecek bir şeyleri yok diye düşünmeleri kastettiğim sanki suçlusu sizmişsiniz gibi.Aynı durum benimde başıma gelebilir zaten bu yüzden evlilik konusu açılınca bildiğiniz bir el boğazımı sıkmaya başlıyor, çok korkuyorum çünkü biliyorum ki insanlar çok değişti herkes oyun peşinde herkes yalancı. Amaçları bağlamak, bağladıktan sonrada gerçek yüzlerini gösteriyorlar, anlayabilirsen ne ala anlayamazsan sürünmek garanti.
Boşandığınızı biliyorlarmış, hatta o süreçte sizi takip etmişlerde eeee? Erkeklik yatakta olmaz, önce adam olsunlar size sahip çıksınlar. Sizde bu güçlü kadın ayaklarını bırakın, evet güçlüsünüz ama erkekler güçten korkuyor. Bakın etrafınıza nerde mıymıntı kadın hepsinin peşinde dört dönüyorlar, bizde böyle mi! Nasılsa bu kız bunu da kaldırır vur abalıya! Terk etsemde kendine gelir toparlar, vur kır parçala! Aşk değil savaş sanki! Evet savaş, bunlar aşk yaşamıyor siz-biz, aşkla,merhametle şefkatle gidiyoruz onlar tankla,topla tüfekle karşılık veriyor. Neymiş korkuyorlarmış! Hangimiz erkeğiz şimdi, değme dansöze taş çıkaran bunlar mı, aslanlar gibi savaşan biz mi?
İyisi mi bir daha da kulağımıza küpe olsun, buna bende dahilim olurda ondan ayrılırsam ve hayatıma bir daha biri girerse deneme süresi 1 ay, baktın deli dön geri... Artık harcanacak zamanımız yok...
Umarım kalbinizi kırmamışımdır ama dediğim gibi bizim erkekler bir tuhaf, düşünceleri de onlardan daha tuhaf!
Ha birde bunları hepsi aynı davranıp hatta aynı cümleleri kullanıyorlar biraz garip. Acaba bunları yetiştiren bir okul bir cemiyet falan mı var ki tornada sıra bekleyen kereste gibi birebir aynılar...