• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Erkeği İle İlgilenenlere

Ayni torna mi bilmem canim ama odun olduklari kesin :))) haklısın biz kadınlar malesef çoğu zaman hirpalaniriz asil bunlar bizi güçlü yapar onlara biseycik olmaz yaptıkları yapmadiklari helal sonra da erkek diye gezerler. tekrardan sağol canim postayi koymak icin bi destek lazımdı cok güzel destek oldun..

Anne ve baban için üzüldüm, allah rahmet eylesin.
Benimkiler hayatta ama uzaktalar, yine de varlıkları yeter tabi
şimdi gez toz sonra yaparsın evliliği dert etme derken? evlilik dışı çocuk zor be canım? Valla imkanlar izin verse bende isterdim bunu. erkek kahrı çekmek çok zor.
yaş kaç? benim yaşım epey geçti :31:

Sağol canım takdiri ilahi..
uzakta bile olsalar varlıkları yeter tabi..özellikle anne çok başka bir şey bi yerde ne yaparsan yap seni reddetmiycek sıcağına alıcak birinin olması harika bir şey, ben özelikle canım anneciğimin yokluğunu çok çekiyorum..
ben 34 yaşındayım bence senin yaş da geçmiş değil zamanenin 30ları eskinin 20leri artık ;)

evlilik dışı çocuk kimi evliliklerde çocuk yapmaktan daha zor değil tatlım. ben yalnız anneleri çok takdir ederim bence çok da güzel bir şey en azından bir eşim olmıycaksa yanında yaşlanabileceğim, bir çocuğum olsun.. hayatımı ona adayım bildiğim her şeyi ona öğreteyim isterim. biz kızlar daha bebekten aile fikrine alıştırılıyoruz, aile kurmak için bir erkek şart değil bence..

Ayni torna mi bilmem canim ama odun olduklari kesin :))) haklısın biz kadınlar malesef çoğu zaman hirpalaniriz asil bunlar bizi güçlü yapar onlara biseycik olmaz yaptıkları yapmadiklari helal sonra da erkek diye gezerler. tekrardan sağol canim postayi koymak icin bi destek lazımdı cok güzel destek oldun..

Canımsın :16:

Sağol canım takdiri ilahi..
uzakta bile olsalar varlıkları yeter tabi..özellikle anne çok başka bir şey bi yerde ne yaparsan yap seni reddetmiycek sıcağına alıcak birinin olması harika bir şey, ben özelikle canım anneciğimin yokluğunu çok çekiyorum..
ben 34 yaşındayım bence senin yaş da geçmiş değil zamanenin 30ları eskinin 20leri artık ;)

evlilik dışı çocuk kimi evliliklerde çocuk yapmaktan daha zor değil tatlım. ben yalnız anneleri çok takdir ederim bence çok da güzel bir şey en azından bir eşim olmıycaksa yanında yaşlanabileceğim, bir çocuğum olsun.. hayatımı ona adayım bildiğim her şeyi ona öğreteyim isterim. biz kızlar daha bebekten aile fikrine alıştırılıyoruz, aile kurmak için bir erkek şart değil bence..

Kesinlikle bir annenin sıcaklığı hiç bir şeyde yok, az ağlamadım kadıncağızın kucağında, ben bir üzülürüm o bin...

Aile kurmak için erkek şart değil tabii ama bu ülkenin şartlarında babasız çocuk dünyaya getirmek veya sperm bankalarına başvurmak... Bilemedim, anlamaz bizim insanlar hemen yaftalarlar çünkü dedim ya kafaları sadece dedikoduya, pisliğe çalışır... Memleketimi çok seviyorum ama insanlarından bıktım artık. Sırf çocuğum olsun diye ben zorla evlenmek zorunda mıyım yani!

Canımsın :16:

Kesinlikle bir annenin sıcaklığı hiç bir şeyde yok, az ağlamadım kadıncağızın kucağında, ben bir üzülürüm o bin...

Aile kurmak için erkek şart değil tabii ama bu ülkenin şartlarında babasız çocuk dünyaya getirmek veya sperm bankalarına başvurmak... Bilemedim, anlamaz bizim insanlar hemen yaftalarlar çünkü dedim ya kafaları sadece dedikoduya, pisliğe çalışır... Memleketimi çok seviyorum ama insanlarından bıktım artık. Sırf çocuğum olsun diye ben zorla evlenmek zorunda mıyım yani!

Ankara'da birini tanıyorum kendi çocuğu ama çok yakın arkadaşının çocuğu gibi söylemişler herkese kızcağız ne olmuş bilmiyorum böyle bir urum yaşıyor çok da iyi insanlar. evet tatlım bu ülkenin insanı bir değişik sağı solu belli değil :)
ben İzmir'de yaşıyorum burada çok sorun olmaz diye düşünüyorum ama tabi gönül ister ki şu geri zekalı sevgilim adam olsun beraber bebeklerimizi büyütelim.. ah keşke..

Ankara'da birini tanıyorum kendi çocuğu ama çok yakın arkadaşının çocuğu gibi söylemişler herkese kızcağız ne olmuş bilmiyorum böyle bir urum yaşıyor çok da iyi insanlar. evet tatlım bu ülkenin insanı bir değişik sağı solu belli değil :)
ben İzmir'de yaşıyorum burada çok sorun olmaz diye düşünüyorum ama tabi gönül ister ki şu geri zekalı sevgilim adam olsun beraber bebeklerimizi büyütelim.. ah keşke..

Ah be canım, İzmir'imin geleceği de meçhul yavaş yavaş doldurmaya başladılar güzelim şehri bundan 10-15 sene sonra ne olur bilmiyoruz maalesef gidişat iyi değil.Aynen tabii gönül ister boy boy bebeleriniz olsun ama, anası adam edememiş sen edeceksin artık...

Ah be canım, İzmir'imin geleceği de meçhul yavaş yavaş doldurmaya başladılar güzelim şehri bundan 10-15 sene sonra ne olur bilmiyoruz maalesef gidişat iyi değil.Aynen tabii gönül ister boy boy bebeleriniz olsun ama, anası adam edememiş sen edeceksin artık...

:) İzmir'e bişey olmaz kılıç' çığım ;) alamazlar bizden..
inşallah adam olur..
neyse ki artık biliyorum o kadar üzülmüyorum daha önceki ayrılıklarda çok uzak ilgisiz görünürdü sinir olurdum şimdi biliyorum ki bu uzak haliyle bile beni düşünüyor hala aklı bende..

Yok kuzu yok, bunlara bu lazım 1.5 sene o benim canıma okudu gelip giderek resmen üzüntümden yemek yiyemez hale geldim psikolojim bozuldu ki ben haklı bir sebepten terk etmiştim onu ama kıyamamıştım sonra yinede yaptığı buydu... Onca çektiğim acıya rğmen ben ona ikinci bir şans verdim bu yüzden ipini çekmekte hiç bir sakınca yok, ya katlanacak ya gidecek...
Xxxxx
Yazık mazık değil, elimde imkan varken sizin yerinize sanki izinkilerden hırsımı alır gibi alıyorum işte, gün dayanışma günü ahahahaha

Xxxx
Bir nebze de olsa gözünün açılması için yardımım olduysa ne mutlu, kişiler farklı olaylar benzer, dengesizlikleri, korkaklıkları benzer o yüzden benden feyz al, ben bunu yola getirdiysem sizde getirirsiniz.

Xxxxxxx
Bu arada kızlar ortak noktanızdan yola çıkarak ve özür dileyerek bir şey dile getirmek istiyorum. Boşanma çok normal bir durum, binbir iyi niyetle evlenirsin olmaz hayallerin yıkılır ayrılırsın çok doğal ama... Bu beyler bu boşanma meselesini size karşı kullanıyor siz farkında değilsiniz. Bizim Türk insanlarının kafasında yerleşik pis bir düşünce var, bir kadın boşandıysa kimbilir ne sebepten boşandı bak kocasını çekip çevirememiş düşüncesi var. Bu sığ beyinliler kendilerini mükemmel gördükleri için başka bir erkeğin bir kadını üzüp hırpalayabileceklerini düşünmez, öyle de olsa kadının görevi bunları kabullenmektir der. Evet çok çirkin, evet bu düşünce onların ne kadar gelişmemiş olduğunu gösteriyor ama bakın size davranışlarına? Birde maalesef boşanmış olmanızdan yararlanarak nasılsa boşanmış bir kadın, genç kız gibi naz yapamaz bana ve madem ki evliliğinde zor günler yaşamış ben bunları tuzağa düşürürüm her istediğimi yaptırırım bana hayır diyemez diyorlar. Şimdi biraz daha derin düşünün, bu düşünce sizi kızdırabilir, üzebilir veya yok canım o asla bunu yapmaz bunu düşünmez deyin ama sonuç bu.

Jane bak senin utanmaz sana çok yakın arkadaşız demiş, oh ne ala! İki sevgilinin yaşayabileceği her şeyi yaşayıp arkadaşız demek neyin nesi? Sen eğer hiç evlenmemiş olsaydın yaşın 18-20 olsaydı bu adam bu şekilde davranmaya cesaret edemezdi, ne yazık ki onun düşüncesine göre sen belli yaşa gelmiş, kendi ayakları üzerinde durabilen, bir erkeğe muhtaç olmayacak bir kadınsın. Senin ona duygusal bir yükün yok, eğer yaşın küçük olsaydı başıma kalır evlenmek zorunda kalırım vs diye korkardı. Annesini vs ortaya koymasının sebebi de bu annesinin de aynı kafadan olması. O terbiyesize sormazlar mı, olan biten belli, benim kim olduğum belli sen bunları bilerek başladın madem dert edecektin de niye elimi tuttun niye koynuna aldın diye! Birde annen banada yok allah rahmet eylesin, daha da kızdım şimdi! Bu nasıl vicdansız bir adam ki seni kanatlarının altına almak yerine iyice hırpalıyor! Seni sahipsiz mi sanıyor bu! Bu dünyada kimse kalmasa sen yine kendine sahip çıkarsın hiç aldanmasın bence ama insan kendine bir hayat arkadaşı arıyor işte çünkü ne kadar güçlü olursak olalım arada sırada bizimde dinlenecek bir omuza ihtiyacımız var.

Eskiden bu ülkede dul kadına ev bile kiralamazlardı siz biliyor musunuz? Ben babamı çok erken kaybettim, anacığım 3ümüzü ne emeklerle yetiştirdi, hayatına kimseyi sokmadı ama bir gün yeni bir eve taşınma ihtiyacı doğdu ve kiralayacak ev bulamadık dul olduğu için. Neymiş eve giren çıkan belli olmazmış! O onurlu,elleri öpülesi anacığıma bilmem ne muamelesi yaptılar, çok üzülmüştü, hala da hatırlarım!

O yüzden kızlar siz siz olun,Sakın, ne bu ilişkinizde bir daha, ne de başka erkeklerle olan ilişkilerinizde bir daha bu şekilde davranmalarını kabullenmeyin. Hayır asla size bilmem ne muamalesi yapmıyorlar yanlış anlamayın ama sizin gücünüzden yararlanıyorlar bildiğin duygusal sömürü yapıyorlar böyle, nasılsa kaybedecek bir şeyleri yok diye düşünmeleri kastettiğim sanki suçlusu sizmişsiniz gibi.Aynı durum benimde başıma gelebilir zaten bu yüzden evlilik konusu açılınca bildiğiniz bir el boğazımı sıkmaya başlıyor, çok korkuyorum çünkü biliyorum ki insanlar çok değişti herkes oyun peşinde herkes yalancı. Amaçları bağlamak, bağladıktan sonrada gerçek yüzlerini gösteriyorlar, anlayabilirsen ne ala anlayamazsan sürünmek garanti.

Boşandığınızı biliyorlarmış, hatta o süreçte sizi takip etmişlerde eeee? Erkeklik yatakta olmaz, önce adam olsunlar size sahip çıksınlar. Sizde bu güçlü kadın ayaklarını bırakın, evet güçlüsünüz ama erkekler güçten korkuyor. Bakın etrafınıza nerde mıymıntı kadın hepsinin peşinde dört dönüyorlar, bizde böyle mi! Nasılsa bu kız bunu da kaldırır vur abalıya! Terk etsemde kendine gelir toparlar, vur kır parçala! Aşk değil savaş sanki! Evet savaş, bunlar aşk yaşamıyor siz-biz, aşkla,merhametle şefkatle gidiyoruz onlar tankla,topla tüfekle karşılık veriyor. Neymiş korkuyorlarmış! Hangimiz erkeğiz şimdi, değme dansöze taş çıkaran bunlar mı, aslanlar gibi savaşan biz mi?

İyisi mi bir daha da kulağımıza küpe olsun, buna bende dahilim olurda ondan ayrılırsam ve hayatıma bir daha biri girerse deneme süresi 1 ay, baktın deli dön geri... Artık harcanacak zamanımız yok...

Umarım kalbinizi kırmamışımdır ama dediğim gibi bizim erkekler bir tuhaf, düşünceleri de onlardan daha tuhaf!

Ha birde bunları hepsi aynı davranıp hatta aynı cümleleri kullanıyorlar biraz garip. Acaba bunları yetiştiren bir okul bir cemiyet falan mı var ki tornada sıra bekleyen kereste gibi birebir aynılar...

Yazdıkların bir tokat gibi çarptı bana kılıç. İçlerinde doğru olan noktalar o kadar çok ki. Güçlü kadınlarız. Terkedilmiş olanlar olduk hep
Neden ?? Ama bi güçlüyuz değil mi ? Hayir biz güçlü olmak zorunda bırakılmış kadınlarız. Başka çare bırakmamislar bize.
Anacigina üzüldüm. Neler yaşadığını ancak tahmin ediyorum ama dul kadina bilmemne muamelesi ne yazik ki geçmişte kalmadı. Ben hala eski eşimle yaşadığım evdeyim ve bu aralar ev arıyorum. Zaten ondan kalan kredi borçları sırtında ve bu durumda iken emlakçı Komisyonu da odemek istemedigimden sahibinden ev bakıyorum. Beni burasi aile apartmanı deyip geri çeviren o kadar çok ki. Bir gün birine ben sokak kadini miyim ki aile apartmanın da oturamam diyeceğim hanim efendiligimden susuyorum.
Evlilik dışı çocuk mantık olarak çok doğru ama evet haklisin Türkiye şartlarında zor. Ama izmirde daha kolay olabilir.
Simdi sen dedin ya sulu zirtlak kadınlar erkekleri elde ederken bizim gibi kimseye minnet etmeyenler yalnız kalıyor ya ne yapsak. Acaba bizde numaradan beni birakma bohuuuuu diye ağlasak mi :))
Valla ben ona resti çektim. Adam olmaz ise ozelliklede su yukarıda yazdıklarını okuyup kendime rehber edinerek sik sık açıp okuyarak kendime bir yol haritası cizecegim. Başta belki bana söyle böyle kadın gözü ile bakmış olabilir ki birazda ağzından aldim ben bunu şimdi o gözle bakamiyor bana. Gereğini yerine getiremez ise sonuçlarına katlanır.
Ayrica Jane annesiz ve bosanmis iken ona sahip çıkması koruyup kollaması gerekirken yengeç Efendinin böyle yapması kabul edilemez. Sakın geri adım atma jane. Arkandayiz. Ya herro ya merro.

Slm kızlar
Benim sevgilim de yengeç. Fakat çoğu uymuyo yani kıskançlık dışında :) Çok üstüne düşüyo dünyada tek ben varmışım gbi. Sürekli benle vakit geçirmek istiyo kız arkadaşlarımla vakit geçirmemi bile kıskanıyo yani gitme etme demiyo ama gittiğim yerde sürekli msj bi rahat bırakmıyo her dakka her sn peşimden ayrılmıcak nerdeyse buda çoğu zman beni sıkıyo malesef :( ama bunun dışında başka kötü huyu yok. Aslında kadınlar böle şeylerden hoşlanır ama evlendikten sonra nolur daha mı sıkar bilmioyrum :/

Madem sohbetin dibine vurulmuş....

3.boşanmışta geldi kızlar..

Ağustos 2012de ikimizde aynı kuruma atanınca tanıştım bu yengeç erkeği ile.. O sıralarda artık hayattan bezmiş intiharın eşiğinde biriyken tanıdı beni.. Eski eşimle bile tanıştı.. Ben boşandğımda o dönemlerde destek oldu. Şu gurbet ellerde en iyi arkadaşımdı.. Mesajlarıma hemen saniyesinde cevap veren canım ciğerimdi.. Hasta olduğumda gelir bakar boşandıktan sonraki platonik aşklarımı oturur dinler akıl verirdi hatta... Yani beni içimi sırdaşım gibi çok iyi bilirdi..

Meğer bütün bu dönemler de içinde hep ben varmışım..

6 ay evvel kadar ilgisini belli etmeye başladı.. Çünkü artık eski eşimle barışma ihtimalini bitirmiş, güçlenmiş kendi ayakları üstünde duran yaralı ve güçlü bir dilek vardı..

8 nisanda kendi başlattı ilişkiyi.. Ki ben ona şimdi sevgilimiyiz diye sorduğumda e yani başka hangi kız arkadaşıma böyle sarılabilirimki demişti...

Meğer sarılabiliyormuş... 13 nisan pzr fotoğraf makinesinde resimler gördüm.. Gecenin bi vakti sahilde yaşça büyük bir bayanla sarmaş dolaş bir resim...

Arkadaşıymış birşey yokmuş resimde ama benim kıskanmam onu yaralamış(!)

Birde kalktı seni o tartışmada ortada bırakıp gidebilirim sorun yok erkeğim ihtiyaç temelli düşünüldüğünde ortada absürt bir durum yok!

Kapısına dayandım açmadı tabi felaket bir kavga...
4 gün sonra konuşmak istedi kırgındım konuşmak istemedim..

2 gün sonra nslsın diye mesaj attığımda cevap vermesiyle ufak ufak konuşmaya başladık..

Derken 29 nisan babacım vefat etti.. Dünyam başıma yıkıldı...

Boşanmamı istemediği için barışma ihtimali bitince karşılıklı küsmüştük 3 aydır sesini duymamıştım ve küs gittik...

Desteğine en çok ihtiyacım olduğu vakitlerde ortada yok.. Neymiş biriktir gelince anlat...

Sırf bana cinsellik için yanaşmaya çalışan bir kişiliksiz bile bana her akşam nasılsın diye yazdı ondan tık yok.. Ancak ben yazarsam bir kaç saat sonra birkaç cümle.. Dahası birde yazdığı 2-3 cümleyide birşey sanıp seni ilgisiz bırakırsam solarsın demesi.. Be adam zaten ortada bir ilgi mi var???

Sonunda önceki gün kozlarımızı kapıştık!!!

O poz için seni ne bağlar diyor..
Bende sevgilimsen bağlar dedim..
Kendi kendine bir ihtiyaç lafı çıkarttı şimdide kalkmış ben hiç bir zaman öyle birşey düşünmedim sen beni anlamıyorsun...
Ayrıca babamın cenazesinde eski eşimi de çağırdılar dayılarım... onunla görüşmeme kızmamış kısıtlamamış...

Bende patladım 8-13 nisan arasını sorgulayabilirim aynı şekilde sen de o tarihleri sorgulayabilirsin.. Ötesine hakkım yok dedim..

Kalkmış lafı çeviriyor işte sen niye benim için kötü düşünüyorsun ben sana öyle mi hissettirdim..

Ayy işte boğazlarım acıyor hasta mı olucam(!)

Üstelemedim daha..

Ama şu var duygu karmaşası..

Değerli ama aşk değil, ona yakın olmak istiyorum, bana çok iyi geliyor herşeye rağmen ama arkadaş çizgisinde duramıyorum bağlıyım ama nasıl bir bağlılık kestiremiyorum..

Bu arada kendisi yakınlaşma çabasında fiziksel olarak koluma girmeler falan, beni övmeler iltifatlar falan..

Onu kaybetmek istemiyorum ama bu haliyle de sevgili olmam..

Nasıl yola getireyim bunu düzgün bir sevgili olabilmesi için yada arkadaşlık çizgisinde nasıl sabitleyebilirim?..

Yazdıkların bir tokat gibi çarptı bana kılıç. İçlerinde doğru olan noktalar o kadar çok ki. Güçlü kadınlarız. Terkedilmiş olanlar olduk hep
Neden ?? Ama bi güçlüyuz değil mi ? Hayir biz güçlü olmak zorunda bırakılmış kadınlarız. Başka çare bırakmamislar bize.
Anacigina üzüldüm. Neler yaşadığını ancak tahmin ediyorum ama dul kadina bilmemne muamelesi ne yazik ki geçmişte kalmadı. Ben hala eski eşimle yaşadığım evdeyim ve bu aralar ev arıyorum. Zaten ondan kalan kredi borçları sırtında ve bu durumda iken emlakçı Komisyonu da odemek istemedigimden sahibinden ev bakıyorum. Beni burasi aile apartmanı deyip geri çeviren o kadar çok ki. Bir gün birine ben sokak kadini miyim ki aile apartmanın da oturamam diyeceğim hanim efendiligimden susuyorum.
Evlilik dışı çocuk mantık olarak çok doğru ama evet haklisin Türkiye şartlarında zor. Ama izmirde daha kolay olabilir.
Simdi sen dedin ya sulu zirtlak kadınlar erkekleri elde ederken bizim gibi kimseye minnet etmeyenler yalnız kalıyor ya ne yapsak. Acaba bizde numaradan beni birakma bohuuuuu diye ağlasak mi :))
Valla ben ona resti çektim. Adam olmaz ise ozelliklede su yukarıda yazdıklarını okuyup kendime rehber edinerek sik sık açıp okuyarak kendime bir yol haritası cizecegim. Başta belki bana söyle böyle kadın gözü ile bakmış olabilir ki birazda ağzından aldim ben bunu şimdi o gözle bakamiyor bana. Gereğini yerine getiremez ise sonuçlarına katlanır.
Ayrica Jane annesiz ve bosanmis iken ona sahip çıkması koruyup kollaması gerekirken yengeç Efendinin böyle yapması kabul edilemez. Sakın geri adım atma jane. Arkandayiz. Ya herro ya merro.

Vallahi ne kadar yaparsak yapalım bu zırlak mıymıntı hatunların eline su dökemeyiz, bir mimiğimizden bile anlıyorlar çünkü :) Aynen ya gereğini yapacak ya seni unutacak tabii unutma konusu eğer yerse :1: Emin ol ki unutamaz eninde sonunda harekete geçecektir ama saçma sapan davranışlardan dolayı eninde sonunda aşk bitiyor ve geriye sevgi kalıyor peki hala saçma sapan davranmaya devam ederse sevmek için nasıl bir sebep olacak ki seni yanında tutacak? İyisi mi aklını başına alsın sen buna soğuk bir duşa aldır kendine gelsin...

Slm kızlar
Benim sevgilim de yengeç. Fakat çoğu uymuyo yani kıskançlık dışında :) Çok üstüne düşüyo dünyada tek ben varmışım gbi. Sürekli benle vakit geçirmek istiyo kız arkadaşlarımla vakit geçirmemi bile kıskanıyo yani gitme etme demiyo ama gittiğim yerde sürekli msj bi rahat bırakmıyo her dakka her sn peşimden ayrılmıcak nerdeyse buda çoğu zman beni sıkıyo malesef :( ama bunun dışında başka kötü huyu yok. Aslında kadınlar böle şeylerden hoşlanır ama evlendikten sonra nolur daha mı sıkar bilmioyrum :/

Evlendikten 1 sene sonra falan rahata serer merak etme...

Ağustos 2012de ikimizde aynı kuruma atanınca tanıştım bu yengeç erkeği ile.. O sıralarda artık hayattan bezmiş intiharın eşiğinde biriyken tanıdı beni.. Eski eşimle bile tanıştı.. Ben boşandğımda o dönemlerde destek oldu. Şu gurbet ellerde en iyi arkadaşımdı.. Mesajlarıma hemen saniyesinde cevap veren canım ciğerimdi.. Hasta olduğumda gelir bakar boşandıktan sonraki platonik aşklarımı oturur dinler akıl verirdi hatta... Yani beni içimi sırdaşım gibi çok iyi bilirdi..

6 ay evvel kadar ilgisini belli etmeye başladı.. Çünkü artık eski eşimle barışma ihtimalini bitirmiş, güçlenmiş kendi ayakları üstünde duran yaralı ve güçlü bir dilek vardı..

8 nisanda kendi başlattı ilişkiyi.. Ki ben ona şimdi sevgilimiyiz diye sorduğumda e yani başka hangi kız arkadaşıma böyle sarılabilirimki demişti...

Meğer sarılabiliyormuş... 13 nisan pzr fotoğraf makinesinde resimler gördüm.. Gecenin bi vakti sahilde yaşça büyük bir bayanla sarmaş dolaş bir resim...

Birde kalktı seni o tartışmada ortada bırakıp gidebilirim sorun yok erkeğim ihtiyaç temelli düşünüldüğünde ortada absürt bir durum yok!

2 gün sonra nslsın diye mesaj attığımda cevap vermesiyle ufak ufak konuşmaya başladık..

Boşanmamı istemediği için barışma ihtimali bitince karşılıklı küsmüştük 3 aydır sesini duymamıştım ve küs gittik...

Desteğine en çok ihtiyacım olduğu vakitlerde ortada yok.. Neymiş biriktir gelince anlat...

Sırf bana cinsellik için yanaşmaya çalışan bir kişiliksiz bile bana her akşam nasılsın diye yazdı ondan tık yok.. Ancak ben yazarsam bir kaç saat sonra birkaç cümle.. Dahası birde yazdığı 2-3 cümleyide birşey sanıp seni ilgisiz bırakırsam solarsın demesi.. Be adam zaten ortada bir ilgi mi var???

Kendi kendine bir ihtiyaç lafı çıkarttı şimdide kalkmış ben hiç bir zaman öyle birşey düşünmedim sen beni anlamıyorsun...
Ayrıca babamın cenazesinde eski eşimi de çağırdılar dayılarım... onunla görüşmeme kızmamış kısıtlamamış...

Bende patladım 8-13 nisan arasını sorgulayabilirim aynı şekilde sen de o tarihleri sorgulayabilirsin.. Ötesine hakkım yok dedim..

Kalkmış lafı çeviriyor işte sen niye benim için kötü düşünüyorsun ben sana öyle mi hissettirdim..

Üstelemedim daha..

Değerli ama aşk değil, ona yakın olmak istiyorum, bana çok iyi geliyor herşeye rağmen ama arkadaş çizgisinde duramıyorum bağlıyım ama nasıl bir bağlılık kestiremiyorum..

Bu arada kendisi yakınlaşma çabasında fiziksel olarak koluma girmeler falan, beni övmeler iltifatlar falan..

Nasıl yola getireyim bunu düzgün bir sevgili olabilmesi için yada arkadaşlık çizgisinde nasıl sabitleyebilirim?..

Hoş geldin :16:

Baban için çok üzüldüm başın sağolsun canım.

İlişki yaşayıp sevdiğin biri ile arkadaşlık çizgisinde kalamazsın, hem niye ona seni istediği zaman görebilme rahatını veresin ki... Seninde durum belli senden en sağlamından tekmeyi at, asla arama. Ararsan kaybedersin kendine yenik düşme. Aradığında cevap verme eninde sonunda niye böyle yapıyorsun diyecek sana, güzelce böyle olmayacağını ve güvenini kaybettiğini zaten yeterince sıkıntın olduğunu ve bir sıkıntı daha istemediğini kısaca anlat ve konuşmayı uzatma.Noktayı koy debelensin dursun. Kaçarsan kovalar ama bu kaçma olayında ona yazacağın tek bir mesajla başa dönersin haberin olsun...

Slm kızlar
Aha! bir mağdur daha. hoşgeldin fotokopi:16:
başlangıçta çok kıskanç bunlar sonra onlara güven verdikten sonra daha rahat oluyorlarmış,kılıçın dediği gibi:29:

Üstelemedim daha..

Heyy maşallah be. Yengeç erkeklerinin bu boşanmış merakı nedir anlamadım :1::1:
Babanız için çok üzüldüm, acın daha yeni, Allah taksiratını affetsin,mekanı cennet olsun..
Bunların sevgili gibiyiz ama değiliz tavırları da hep aynı arkadaş, vallahi anlamıyorum ben. Bizimki bana neler yaptı başlarda, yanımda başka kadınlar ile konuşmalar mı dersin yok eski sevgilisi arayınca cilvelenmeler mi dersin? o kadar benimle gelecek planı yapıp ailesinden gelen ilk zılgıtta"ben sana seninle evleneceğim demedim hiç" demeler mi dersin? Bunlara yaranılmaz, vuracaksın totolarına tekmeyi sonra sustalı maymuna dönsünler. :52::52:

Vallahi ne kadar yaparsak yapalım bu zırlak mıymıntı hatunların eline su dökemeyiz, bir mimiğimizden bile anlıyorlar çünkü :) Aynen ya gereğini yapacak ya seni unutacak tabii unutma konusu eğer yerse :1: Emin ol ki unutamaz eninde sonunda harekete geçecektir ama saçma sapan davranışlardan dolayı eninde sonunda aşk bitiyor ve geriye sevgi kalıyor peki hala saçma sapan davranmaya devam ederse sevmek için nasıl bir sebep olacak ki seni yanında tutacak? İyisi mi aklını başına alsın sen buna soğuk bir duşa aldır kendine gelsin...

Ben bu hatunlara hayranım, valla dalga geçmiyorum ciddi anlamda hayranım. Nasıl böyle bin türlü dalavere ile erkekleri kendilerine halat ile bağlayıp bir yerlere kaçmalarına izin vermiyorlar,çatır çatır paralarını yiyorlar, kaplerini kırıp üzüyorlar ve nasıl tüm bunlara rağmen el üstünde tutuluyorlar aklım almıyor:27:
Dediğin gibi bizim bi mimiğimizden anlarlar bunlar , hahaha, bunu ilk okuduğumda gerçekten çok güldüm. Boşver ! Biz harbi kadın olmaya devam edelim, beğenmeyen küçük oğluna almasın :63:
Umarım dediğin gibi saçmalıklarına devam edip bu güzelim aşkı yitirtmez, kıymetini bilir aklını başına devşirir:32:

Ben bu hatunlara hayranım, valla dalga geçmiyorum ciddi anlamda hayranım. Nasıl böyle bin türlü dalavere ile erkekleri kendilerine halat ile bağlayıp bir yerlere kaçmalarına izin vermiyorlar,çatır çatır paralarını yiyorlar, kaplerini kırıp üzüyorlar ve nasıl tüm bunlara rağmen el üstünde tutuluyorlar aklım almıyor:27:
Dediğin gibi bizim bi mimiğimizden anlarlar bunlar , hahaha, bunu ilk okuduğumda gerçekten çok güldüm. Boşver ! Biz harbi kadın olmaya devam edelim, beğenmeyen küçük oğluna almasın :63:
Umarım dediğin gibi saçmalıklarına devam edip bu güzelim aşkı yitirtmez, kıymetini bilir aklını başına devşirir:32:

İnşallah dediğin gibi aklı başına gelir tabii aklı varsa :1::1::1:

Üstelemedim daha..

kızlar konu coşmuş :)

dilekçim bence sen ona sadece kötü gününde destek olduğu için yokluktan yakınlık duyuyorsun canım, aşk böyle bir şey değil!!
son iki ilişkimde, bu yengeç sevgilim ve eski eşimde birine gerçekten aşık olmakla ona sırf sana destek olduğu için yakınlık duymanın ne demek olduğunu çok iyi gördüm. ben eşimle yıllar evvel çok zor bir zamanımda tanışmıştım başta 1 yıl arkadaşlığımız sürdü bu arkadaşlıktan öte bir şey değildi sonra bir anda başladık ama ben hiç bir zaman ona karşı kör aşık olmadım onu çok fazla sevmedim ve bunu hep biliyordum ona hissettiğim şey sadece yakınlıktı değer veriyordum, o hayatta kalmamı sağlıyor diye düşünüyordum maddi ve manevi olarak ondan uzaklaşırsam yapamıycağımı yaşayamıycağımı düşünürdüm.
çok kereler ayrılmayı düşündüm evlenmeden önce ama o psikolojiden çıkamadım çıkmama fırsatta olmadı önce annem sonra babam üst üste darbeler..
ama evlendikten sonra gördüm aslında eşimde beni çok sevmiyor ben sadece yanında taşıdığı güzel bir kızım ne hayattan beklentilerimin ne hayallerimin bir önemi yok. bunları görünce aklım başıma geldi kendime güvendim, artık hayattan korkmuycam dedim ve ayrıldım ve ayrıldığımı da çok memnunum. hatta onca yılıma hem onun hem benim yıllarıma birbirimize sadece katlanarak geçirdiğimiz yıllara üzülüyorum. neyse bu yengeçle hemen ayrılık sırasında tanıştım ve ona karşı hissettiğim şeyin en başından beri herkesten şimdiye kadar yaşadığım tüm ilişkilerden farklı olduğunu anladım. onu gerçekten çok sevdim körkütük aşık oldum.. ve bu iki ilişki bana gerçek aşın ne olduğunu ve ne olmadığını öğretti..

o adamdan uzak dur dilekçim,
ne ondan sana, ne senden ona yar olmaz!!
eğer olaki birşeyler yaşarsanız bile bu yaşadığınız şey aşkın gölgesi bile olamaz inan ne kendi zamanını ne onun zamanını harcama hayat çok değerli ben gerçekten üzülüyorum tam 7 yılımı aşkın gölgesi bile olamıycak bir ilişkiyle geçirdiğime.. ha sanma ki öyle kötü bir ilişki idi. gayet eğlenceli dostluk dolu bir 7 yıl yaşadım ama aşk yoktu...
zor zamanlar geçiriyorsun tatlım babana çok üzüldüm başın sağolsun. zamanla herşey yoluna girecek hayat önüne neler çıkarıcak bence kendine zaman tanı bunu yap ki aşk karşına çıkarsa onu es geçme..
benim annem ve babam çok uzun ve çok mutlu bir evlilik yaşadılar, birbirlerinden üç gün bile uzak kalamazlardı kızlar inşallah böyle bir aşk nasip olsun bize..

ilgilendiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar..
babam içinde ayrıca teşekkür ederim.. :43:

bugün çok düşündüm kızlar...

allahım bu kandil gününde günahlarını affeylesin ama babacım küçük kızkardeşimi benden daha çok severdi.. ben 17 yaşımda üniversiteyi kazanıp benimle daha çok ilgilenmeye başlayana kadar.. çocukluğum babamı kardeşimden kıskanmakla hep onun dikkatini çekmek için uğraşmakla, ve ona küsmekle geçti..

yani küçüklükte baba sevgisini görmeyince bu seferde hayatımda erkek figürü eskikliği oluştu.. baba gibi şefkatli sahiplenici sabırlı büyük bir sevgi arayıp durdum ilişkilerimde..

bu yengeç erkeği ise benim taa bağrıma işledi... tampon değil hayatımda adeta gölgem adeta nefesim.. ailemi, çocukluk anılarımı, evliliğimi, bitişini, platonik aşklarımı herşeyimi bilen anlayan tek kişi... belkide benim yarı babamdı o..

o yüzden vazgeçilmesi çok zor... bir ağaçı kökünden çekip çıkartmak demek benim için..

şuan bile niye ille o olsun istiyorum çünkü onun şefkatini istiyorum..

dediğiniz gibi yakınlığını...

açıkçası ben yazmıyorum ama dünden beridir 3 kere msj attı.. ortada bir ilgi var şimdilik, belli ki onunda duyguları var ama tıpkı olgunlaşmamış meyve gibi.. acı olgunlaşmamış..

itiraf edeyim o duygular olgunlaşsın istiyorum ama şefkat sevgi olarak.. çok sevilmek istiyorum tutkuda olsun şefkatte... çok şey bekliyorum karşımdakinden.. hem beklentilerimi azaltmalı hemde gerçekten sevdiğinde ona kalbimi açmalıyım..

şimdilik tıpkı sevgili gibi ama aslında arkadaş takılmak en iyisi sonuçta buda hep erkeklerin işine geliyor bu defalık benim işime gelmiş olsun nolur..

belki bugünlük geçici bir melonkoli üstümdeki ama çok güçsüzüm.. hiç birşeye karar vermek yada uygulamak istemiyorum... arada biyerde durayım zaman beni acıtmadan akıp gitsin...

Dilekcim ben seni çok iyi anlıyorum.Ve ben jane gibi düşünmüyorum. Yani onun dediği gibi de olabilir aşkta olabilir.Bunu ancak zaman gösterecek.
Sonuçta üçümüzde bu yengeçler ile ya boşandığımızda ya da boşanma aşamasında tanıştık. Dolayısı ile yakınlıklarına da bağlanmış olabiliriz. Bildiğiniz gibi yengeçlerin zor durumda olana özellikle de bu karşı cins biri ise yardımcı olma eğilimleri çok fazla. Bu anlamda iyi insanlar bunlar ama dengesizliklerinin de ana kaynaklarından biri. Bu durumda yapacağımız şey dilek'inde karar verdiği gibi zamana bırakıp tam olarak ne hissettiğimize karar verebilmek. Boşanma sonrası boşluktan dolayı içine çekildiğimiz ve bizi güvende hissettiren bir ilişki mi yoksa ilerisini düşünebileceğimiz aşk dolu bir ilişki mi? Buna zaman karar verecek.
En azından ben böyle düşünüyorum..

Geçen hafta annem geldi, bende bir gün kalıp gitti. Yengecimin bana sorduğu " annede benden bahsettin mi ?" :53:
Çok değil 1,5 ay önce bana "sana hiçbi zaman evleneceğiz demedim ben" diyen adam şimdi ben anneme ondan bahsettim mi onu soruyor? sanki o annesine benden bahsetmiş gibi.:1:
Ne yapayım ben bununla bilmiyorum, " bir kaç ay kaldı kendimi bir toparlayayım salacam urganını" dedim ona geçen gece.
Ne dese beğenirsiniz, yedek yapabilir miyim :1::1:
Hee yap dedim yedek, valla ben çantada keklik değilim, şaka ile karışıkta olsa bunu bilsin istiyorum. :63:

Son düzenleme:

Üstelemedim daha..

ilgisiz bırakırsam solarsın ne demek ya kendilerini vazgeçilmez gördükleri için oluyo bu işte bi insana vazgeçilmez olduğunu gösterdiğin an bittin demektir. Hemen dengesizlikler başlıyo üzerine duşme umursama bak ozmn nasıl peşinden koşuyo. Ama o ipleri bikez verince malesef ister istemez umursuyo hatta dahada bileniyo buda karşı tarafı sıkıyo :26:

günaydın kızlar:)
bir kaç gündür benim açımdan herşey kötü ilerliyor kızlar geçen pazar telefonda kavga ettik birbirimize sert şeyler söyledik dün de çok kızgın olduğum bir an ona çok kötü bir mesaj attım.çalıştığım yerde biri var yöneticilerden biri yıllardır benim peşimde ve benim yengeçim bunu biliyordu dün o yöneticiyle işle ilgili maaş zam kıdem vs konuşmaları yapmak istedim ben bunları anlattıkça adam bana seni seviyorum görüşelim vs tarzı şeyler söyledi bu daha önce bir iki kez yemeğe çıktığım adamdı kılıçcığım. adama şu an sana durumumu anlatıyorum yöneticim olarak düzelteceğin yere hiç bir şey yapmıyorsun dedim. ki istediğim şeyler torpil değil yıllardır ne kadar başarılı olsamda alamadığım kıdemlerdi ve boşandığım için maddi açıdan çok kötü durumdayım eski eşim borçlar bırakmıştı bunları ödüyorum ve yöneticim bunu biliyordu. her neyse adamın bana tüm bunlara karşılık söylediği sevgilim olursan sana destek olurum benim evimde kalırsın!!! dün akşam kendimi o kadar çaresiz hissettim ki sinirimden benim yengeçe mesaj attım adamın bana yaptığı kapatma teklifini söyledim ve senin de artık gözümde ondan bir farkın yok hepiniz ne kadar da iğrençsiniz yazdım..,

biliyorum kılıç yanlış yaptım yapmamalıydım bunu :/

Back