teşekkür ederin öncelikle.
ve torna ama bu kadar mı torna olur..
seninki sana balım diyormuş ya,
benim yengeçte bana balım, bal, balcağızım diyor hep
tamam sen izmir ben samsun aynı adam olmadığına eminim ama lafları bileee benziyor bunların yahu
son cümleleriniz ne kadar doğru... yaşamadıkça o aşkın ne manası var?...
tuhaf bu yengeçler.. bir yandan acıtıp bir yandan da kendilerine bağlıyorlar..
ama tabi bu sonsuza dek böyle gitmiyor.. ya sorunlar çözülüyor artık bir yerde ya tamamen kopuyorsunuz yada kopamayacağını anlayınca akılları başına geliyor..
bu arada bnm yengeç galiba özlemeye başlamış.. bakın başıma ne geldi akşam :)
yengecimle karsilastim akşam. işten izin almış eve geçiyormuş bende spordan çıktım evime geçiyordum bir anda pat sol tarafımda belirdi. hemen laf attı, iste iyi ayarlamissin is saatimi diye. Bende ya hayir ya yook diye utandim. Neyse yuruyuse davet etti hemen ama sonraa akilli beni beklemeden cikmis gerçi kabahatte bende biraz, şarjı bitecek diye laf yarım kaldı, gitmesem bu seferde beni beklettin diye sitem eder diye gittim, ama ben bekledim bu seferde
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
neyse zaten evler yakın döndüm ama az sitem edeyim dedim niye beklemedin ahh aklın nerde dedim. Bu hemen cirladi bana, neyse tartismicam iyi geceler diye..
Bende dusundum dusundum sunu yolladim ona
"Psikologumun aynalik calismasinin faydalari.. Sana karsi o kadar gergin ve tartismaci bir tutum sergilemisim ki sende tartisma onyargisi olusturmusum.. bunun icin ozur dilerim ve bir daha yapmamaya gayret edecegime soz veriyorum. Aslinda az once gayet sakindim. Demekki kelimelerimi yanlis seciyorum ve lafim bitmeden mesaj yollamamam gerekiyormus. Bunun icinde tesekkur ederim :) ki tartisilcak bir durumda zaten yok gelseydim işyerindeki 2 olayı , anlatacaktim ( kendisi meraklıdır epey, yem atmaya çalıştım burda) . Ama kismet degilmis olsun :) Birdeee ilk basta sitem etmeklede hata yaptim. Insanlar -varsa- hatalarini dis etken olmadan kendi farketmelidir. Bireyin kendini sorgulamasi toplumun sorgulamasindan daha faydali ve daha kalicidir. Yargic rolune soyundugum icin vicdanim adina ozur dilerim. Iyi aksamlar dilerim :)"
tamamen içimden geçenleri yazdım. ama kankamın söylediğine göre çok havalı olmuş, ben kendimi aştım sen kendini boşa kasıyorsun havası vermiş.
valla iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama içim SÜPER rahatladı ya :)