- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi EstetikEditor
günaydın kızlar:)
bir kaç gündür benim açımdan herşey kötü ilerliyor kızlar geçen pazar telefonda kavga ettik birbirimize sert şeyler söyledik dün de çok kızgın olduğum bir an ona çok kötü bir mesaj attım.çalıştığım yerde biri var yöneticilerden biri yıllardır benim peşimde ve benim yengeçim bunu biliyordu dün o yöneticiyle işle ilgili maaş zam kıdem vs konuşmaları yapmak istedim ben bunları anlattıkça adam bana seni seviyorum görüşelim vs tarzı şeyler söyledi bu daha önce bir iki kez yemeğe çıktığım adamdı kılıçcığım. adama şu an sana durumumu anlatıyorum yöneticim olarak düzelteceğin yere hiç bir şey yapmıyorsun dedim. ki istediğim şeyler torpil değil yıllardır ne kadar başarılı olsamda alamadığım kıdemlerdi ve boşandığım için maddi açıdan çok kötü durumdayım eski eşim borçlar bırakmıştı bunları ödüyorum ve yöneticim bunu biliyordu. her neyse adamın bana tüm bunlara karşılık söylediği sevgilim olursan sana destek olurum benim evimde kalırsın!!! dün akşam kendimi o kadar çaresiz hissettim ki sinirimden benim yengeçe mesaj attım adamın bana yaptığı kapatma teklifini söyledim ve senin de artık gözümde ondan bir farkın yok hepiniz ne kadar da iğrençsiniz yazdım..,
biliyorum kılıç yanlış yaptım yapmamalıydım bunu :/
Tam ki mesajın başında ona mesaj yazdığını okudum ve kızacaktım ki, devamını okuyunca...
Çok iyi yapmışsın yazmakla Jane, bunda kötü bir şey yok, canın yanıyor seni çok iyi anlıyorum ve ekstrem bir durum bu. Afedersin bu sersem yengecide, senin bu yöneticiyi de kafa kafaya tokuşturmak istiyorum şu an! Çaresiz hissetmekte haklısın tabi, herifçioğlu bakmış ki normal yoldan seni tavlayamamış şimdi işi gücü bahane ediyor yaklaşabilmek için. Bu yalnız senin başına gelen bir şey değil tabii, kendini sakın kötü hissetme...
Şu açıdan düşün birtanem, bundan 10 gün önce rahatsız olsanda yinede yengecim yengecim diye dolanıyordun, şu an bazı şeyleri anladın. Yöneticin konusunda böyle bir durum olmasıda çok iyi olmuş neden? Demiştin ki, bana başka şehirden bir iş teklifi var :) Su akar yolunu bulur kuzucuğum, artık ne istemediğini, sana nasıl davranılmasına izin vermeyeceğini, sınırlarını biliyorsun bundan sonrası selamet.
Bak, dibe vurmadan yukarı çıkamazsın, şu dönemde kendini bataklığa saplanmış gibi hissettiğini biliyorum ama lütfen bunu kendini yeni hayatına hazırlanmak için kullan olur mu, ve asla unutma sisin içerisindeyken bir adım atmak zorunda değilsin. Bütün bunlar esasında ders çıkarmamız için geliyor başımıza belki, nerden bilebiliriz ki, ne demişler beni öldürmeyen şey güçlendirir :)
Sen özelden şu iş teklifini anlat bana :)