yeminle bunaldım!!

tek açıklaması var beceriksizlik.ben artık böle düşünüyorum iş yerinde hepimiz anlatıyoruz durumu bir ben beceriksiz.herkes maharetli.annem bile der üst komşu gece 2 ye kadar işini yapar diye.halamda demişti alt komuşu gezmeyi çok sever gecede işni yapar.kimse geri kalmıyor hiç bişiden.ben çabalıdığım halde yetişemiyorum bide bitirip gezmek haa peeeh.iş yapmak bana göre değil annem haklı prenses olmalıymışsın yanlış yere doğmuşssun kızım der hep
bende tembel ve beceriksizim :KK43: ben ne zaman gezmeye gittiğimi bile hatırlamıyom şöyle keyif yapmak için. peki o zaman ben neden çalışıyorum parayı harcayamadıktan keyif yapamadıktan onuda bilmiyom ama :KK43:

bende tembel ve beceriksizim :KK43: ben ne zaman gezmeye gittiğimi bile hatırlamıyom şöyle keyif yapmak için. peki o zaman ben neden çalışıyorum parayı harcayamadıktan keyif yapamadıktan onuda bilmiyom ama :KK43:

evet yaa tembel kelimesini unutmuşum annemin deyimiyle kızıl haa .mal mal kanepede yatıp çayımı yudumlamak tv seyretmek çok keyifli.

Çalışan kadınlar bence mutlaka yardımcı almalı. Hani neden çalışıyorsunuz ki yardımcıya para ayıramadıktan sonra. Çok yıpranırsınız maalesef. Yardımcı alın ve bırakın dağınıklığı da o toplasın. Her geldiğinde cam silecek hali yok ya. Ütünüzü falan yapar. Çok rahatlarsınız bence.

Çalışan kadınlar bence mutlaka yardımcı almalı. Hani neden çalışıyorsunuz ki yardımcıya para ayıramadıktan sonra. Çok yıpranırsınız maalesef. Yardımcı alın ve bırakın dağınıklığı da o toplasın. Her geldiğinde cam silecek hali yok ya. Ütünüzü falan yapar. Çok rahatlarsınız bence.
evet hemen araştırıp bulucam bi tane yardımcı teşekkür ederim

teşekkür ederim bunu normal görmeniz bile rahatlattı beni inanın. kendi kendime ne kadar beceriksizim diye düşünüyordum :110:

Bence sizin beceriksiksizlik dediğin şey tamamen bıkmışlık yorulmuşluk o kadar sürekli halde çamaşır yıkamak misaifr ağırlamak onların bulaşığı yatılı kalmaları falan tamamen iyi bile dayanmışsınız eşinizin davranışlarıda ayrı sorun psikolojik olarak iyi olmadığınız halde :KK51:

Bence sizin beceriksiksizlik dediğin şey tamamen bıkmışlık yorulmuşluk o kadar sürekli halde çamaşır yıkamak misaifr ağırlamak onların bulaşığı yatılı kalmaları falan tamamen iyi bile dayanmışsınız eşinizin davranışlarıda ayrı sorun psikolojik olarak iyi olmadığınız halde :KK51:
uzun zamandan beri tek hissettiğim YORGUNLUK ve MUTSUZLUK..

uzun zamandan beri tek hissettiğim YORGUNLUK ve MUTSUZLUK..
İnşallah düzelir bu durum sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz bu hayatta ne kadar yaşayacağımız bile belli değilken mutlu olmamak çok üzücü hepimiz huzur için mutluluk için bir araya geliriz sevdiğimizle akrabalarımızla ya da ailemizle :KK51:

bide bu psikolojide o misafirlere gülücükler dağıtmak o kadar zor geliyor ki :KK43:

Eşinle bence ciddi şekilde konuşun durumun gidişatından bahsedin mutsuz olduğunuzu söyle zor değil temizlik içinde yardımcı alacağını söylemelisin:KK51:
eşim kendisi görüyor ve yardımcı alalım diyor zaten ama o kadar yoğun ki ev yardımcıyı çağırma fırsatımız olmadı bile daha..

Benim annemde çalışıyor.Bize her cuma kadın gelir evi temizler.Cam pencere değil tabii. Her cuma ev süpürülür silinir toz alınır ütüler yapılır dağınıksa mutfak toplanıp makineye yerleştirilir.Bu kadar.Cuma günlerinin olma sebebi ise haftasonu annemler evdeyken temiz evde oturmak istemeleri.Onun dışında annem pazar günleri (tek izin günü pazar,cumartesi yarım gün) banyonun lavabosunu temizler tuvaleti temizler.Makineye çamaşır atar,yıkandıktan sonrada ben makineden çıkarır asarım.Bitti gitti :)))) Bide ek olarak işten gelince yemek koşturmacasında yorulmamak işini çabuk halletmek için bir sürü şeyi hazırlar buzluğa.Mesela domatesler robotton geçirilip kavanozlanmıştır,soğan robottan geçirilip buzdolabı poşetlerine yerleştirilmiştir.Ayrıca hazır kasap köfte alınır falan filan.Yani yemeği ocağa koyması ortalama 7 dk filan sürüyor :) yorulmuyor o yüzden pek.Hatta hiç gibi bişey.Tavsiye ederim.

Misafirler hiç bitmiyor ki ama sizde :KK53:tatile falan gidicez deseniz vallahi ben burada bunaldım sen anlattıkça yatıya kalanlaları bende severim misafir ama dozunda :KK12:
oyyy bide yaşasanız benim gibi bütün yaşam enerjiniz giderdi. en baştaki yorumlarda söylemiştim kayınlarım bizde :KK43: daha bir müddette bizde kalıcaklar eşimin ailesinin memlekti uzak tatile geldiler bize :KK43:

Benim annemde çalışıyor.Bize her cuma kadın gelir evi temizler.Cam pencere değil tabii. Her cuma ev süpürülür silinir toz alınır ütüler yapılır dağınıksa mutfak toplanıp makineye yerleştirilir.Bu kadar.Cuma günlerinin olma sebebi ise haftasonu annemler evdeyken temiz evde oturmak istemeleri.Onun dışında annem pazar günleri (tek izin günü pazar,cumartesi yarım gün) banyonun lavabosunu temizler tuvaleti temizler.Makineye çamaşır atar,yıkandıktan sonrada ben makineden çıkarır asarım.Bitti gitti :)))) Bide ek olarak işten gelince yemek koşturmacasında yorulmamak işini çabuk halletmek için bir sürü şeyi hazırlar buzluğa.Mesela domatesler robotton geçirilip kavanozlanmıştır,soğan robottan geçirilip buzdolabı poşetlerine yerleştirilmiştir.Ayrıca hazır kasap köfte alınır falan filan.Yani yemeği ocağa koyması ortalama 7 dk filan sürüyor :) yorulmuyor o yüzden pek.Hatta hiç gibi bişey.Tavsiye ederim.
peki anneniz gibi olmam için acaba kaç yıl geçirmeliyim :) maşallah diyeyim annenize

oyyy bide yaşasanız benim gibi bütün yaşam enerjiniz giderdi. en baştaki yorumlarda söylemiştim kayınlarım bizde :KK43: daha bir müddette bizde kalıcaklar eşimin ailesinin memlekti uzak tatile geldiler bize :KK43:

Ne diyeyim ne söylesem boş kalacak sabredin bakalım eşinizle aranız şuanda iyiyse biraz bekleyin iş yükünü kaldırın omuzunuzdan öncelikle o zaman:KK51:

peki anneniz gibi olmam için acaba kaç yıl geçirmeliyim :) maşallah diyeyim annenize

Niyeki yahu,baktığınız zaman annem hiç bir iş yapmıyor bana kalırsa :))) Sadece belki annemin bu derece aktif olmasının sebebi mesleğini çok seviyor olması.Yani sabahın köründe karda kışta kalkıp işlere gitmekten memnun.O mutluluk psikolojiside böyle yapıyor olabilir :))) Gerçi hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama biz kocaelideyiz.Burada haftada 4 kere böyle yüzeysel temizlik için gelen hanımlara ödenen ücretler düşük meblalar.Yanılmıyorsam 300-350 civarı.Eksiği vardır fazlası yoktur.Sizin içinde mümkünse bence rahat edersiniz.

X