yeminle bunaldım!!

Yuh ya. Ne şiddeti .
Bence sen düşünme bu kadar is filan
eşin çok ta hak etmiyor buradan bakınca.
Kız kardeş için insan eşe şiddete başvurur mu ya.
Terbiyesiz.
Boşanma yi düşündüren tek konu bu mu
Evet bizi bu hale getiren sadece eşimin kızkardeşleri... eşimle ilk ayımızdan beri bu yüzden mahvolduk kaç kez git dedi bana en sonda beni saçımdan tutup itti... normalde 4 yıllık sevgililiğimiz vardı hiç bir problemimizde yoktu aslında bizim iki kişi olarak hiç bir problemimiz yok. orta yolu bulabilen anlaşabilen insanlardık daha ilk ayımızı doldurmadan eşimin kız kardeşleri geldi ve evimize ve evliliğimize fitne tohumunuu ektiler ondan sonra biz bittik zaten..

Belkide evet budur, hiç bişey yapmak istemiyorum mutlu etmiyor beni hiç bişey. galiba ben ağır bir depresyon geçiriyorum..
Bana da öyle geldi depresyon başlangıci gibi. Eğer hayatinda duzeltebilecegin seyler varsa hemen kollari siva, psikolojik destek de alıp daha kolay atlatirsin bu dönemi. Aşağı yukarı hepimiz geciyoruz böyle donemlerden

simdi okudum esine bu boyle gitmez de gerekirse bosanacagini soyle nedemek siddet
Zaten boşanmanın eşiğindeyim ben.. Ciddi bir şekilde onu karşıma alıp konuştum bu zamana kadar bu kadar kendime ve kararıma güvenerek konuşmamıştım ondan vazgeçemeyeceğimi düşündürmüşüm ona.. boşanmak istediğimi ve buna sıcak baktığımı söyledim. Bu konuşmadan sonra kendine acayip çeki düzen verdi ama benim kalbim doğrulmuyor bir türlü..

Bana da öyle geldi depresyon başlangıci gibi. Eğer hayatinda duzeltebilecegin seyler varsa hemen kollari siva, psikolojik destek de alıp daha kolay atlatirsin bu dönemi. Aşağı yukarı hepimiz geciyoruz böyle donemlerden
evet en kısa zamanda gideceğim inşallah. bu olumsuz duygular bütün hayatımı etkiliyor.

Aslında karaciğerimden rahatsızım ve bu bana başlı başına yorgunluk veriyor ama ev öyle dağınık olunca da psikolojim bozuluyor. Hem çalışıyorum hem okuyorum.. Ödevlerim oluyor sınavlarım oluyor, öğrencilere dersim oluyor bıkıyorum diyorum ya istifa edicem ev hanımı olucam yada böyle devam edicem ama eşimle aramız pek iyi değil istifa etmeyi göze alamıyorum işte bende böyle sızlanıp duruyorum :KK43:
o zaman bosanacaksin canim bak saglik sorunlari sikintiyla cikiyor hep sitresten ailenle konus ya esin ayagini denk aldin yada bu is bitsin cocuk olmadan bazi seyleri dusun derim

o zaman bosanacaksin canim bak saglik sorunlari sikintiyla cikiyor hep sitresten ailenle konus ya esin ayagini denk aldin yada bu is bitsin cocuk olmadan bazi seyleri dusun derim
Allaha şükür ki bu huzursuz evde bide günahsız bir çocuk yok. zaten ne istiyorum nede düşünüyorum. Eşimde o konuşmadan sonra acayip bir değişiklik oldu ama bende bir atımlık canı kaldı.. sonra o sağ ben selamet..

Zaten boşanmanın eşiğindeyim ben.. Ciddi bir şekilde onu karşıma alıp konuştum bu zamana kadar bu kadar kendime ve kararıma güvenerek konuşmamıştım ondan vazgeçemeyeceğimi düşündürmüşüm ona.. boşanmak istediğimi ve buna sıcak baktığımı söyledim. Bu konuşmadan sonra kendine acayip çeki düzen verdi ama benim kalbim doğrulmuyor bir türlü..
bir sure ayri kalin bence esinede bunu soyle du misafir olayini azaltsin ayda bir gelmeleri makul bence kalma olayinida tamamen kaldirin ayri yasamak belki esinin haklina basina getirir

aynı evin içinde zaten ayrı gibiyiz malum ne konuşmaya fırsatımız oluyor nede başka bişeye.. belki birbirimizi yakından tanıyacağımız en zor dönemimizde böyle tatsızlıkların olması birbirimize zaman ayıramayışımız bizi bu hale getirdi..

bir sure ayri kalin bence esinede bunu soyle du misafir olayini azaltsin ayda bir gelmeleri makul bence kalma olayinida tamamen kaldirin ayri yasamak belki esinin haklina basina getirir
aynı evin içinde zaten ayrı gibiyiz malum ne konuşmaya fırsatımız oluyor nede başka bişeye.. belki birbirimizi yakından tanıyacağımız en zor dönemimizde böyle tatsızlıkların olması birbirimize zaman ayıramayışımız bizi bu hale getirdi..

dualarim seninle canim allah sana yardim etsin ama is iyice ciddiye binerse belki eşinin hakli basina gelir belki bir seyler kafasina dank eder dank etmezse herkes yoluna gider

ya benim zorlanma sebeplarimden biriside okurken yaklaşık 8 yıl yurtlarda kalmam. yemek, bulaşık hiç uğraşmadım ve bu konularda pek becerikli değilim. ütü dersen bizde yığınla eşim bir giydiğini bir daha asla giymez. mesela başlayıp bir sürü yapıyorum ama o haftayı zor çıkartıyoruz :KK43: mesela bugün evime gidip güzel bir duş alıp şortumu felan giyip uzanmak istiyorum ama malesef:KK43:( çamaşır sepeti her gün dolu oluyor zaten özellikle misafirim olunca her gün minimum 1 makina yıkıyorum :KK43: ser topla katla yerleştir bitmiyooo bitmiyooo
Eşinizinde biraz anlayışlı olması gerekir çok terlemediyse insan 2 gün giyilebilir yani pantolon çabuk kirlenmez mesela gömlek tshirt anlarımda hadi yazın insan terliyor değiştiriyor duş alıyor sürekli ama kışın olması büyük sıkıntı kurutma makinesi de yoksa daha zor kurutmak:KK43:Ütü sevmeyen için işkence ben sevdiğim için keyif alıyorum haftalık 2 makina sadece beyazlar ve koyu renkliler olarak yıkıyorum çok ütülenecek şeyler çıkmıyor Allahtan bir kaç pantolon tshirt :KK53:Yemek işi misafir olunca daha zor birde tecrübeniz yok vallahi o misafirlik olayına çözüm bulunmalı kim olsa bunalır ya bu dünyaya iş yapmaya gelmiyoruz ki az kendimize de zaman ayırmalıyız:KK51:

dualarim seninle canim allah sana yardim etsin ama is iyice ciddiye binerse belki eşinin hakli basina gelir belki bir seyler kafasina dank eder dank etmezse herkes yoluna gider
aynen canım öyle kimsenin kimseye eziyet etmeye hakkı yok

Eşinizinde biraz anlayışlı olması gerekir çok terlemediyse insan 2 gün giyilebilir yani pantolon çabuk kirlenmez mesela gömlek tshirt anlarımda hadi yazın insan terliyor değiştiriyor duş alıyor sürekli ama kışın olması büyük sıkıntı kurutma makinesi de yoksa daha zor kurutmak:KK43:Ütü sevmeyen için işkence ben sevdiğim için keyif alıyorum haftalık 2 makina sadece beyazlar ve koyu renkliler olarak yıkıyorum çok ütülenecek şeyler çıkmıyor Allahtan bir kaç pantolon tshirt :KK53:Yemek işi misafir olunca daha zor birde tecrübeniz yok vallahi o misafirlik olayına çözüm bulunmalı kim olsa bunalır ya bu dünyaya iş yapmaya gelmiyoruz ki az kendimize de zaman ayırmalıyız:KK51:
ohhh sizinkiii ne güzelmişşş :) bizim günlük iki makina çamaşırımız çıkıyor :KK43: pantolon konusunda yalvar yakar alıştı iki gün giyiyor ama çok titiz heleki şimdi yaz iki defa gündelik tsörtünü değiştirir, terliyorum diyo 2,3 kez duş alıyorr :KK43:(

ohhh sizinkiii ne güzelmişşş :) bizim günlük iki makina çamaşırımız çıkıyor :KK43: pantolon konusunda yalvar yakar alıştı iki gün giyiyor ama çok titiz heleki şimdi yaz iki defa gündelik tsörtünü değiştirir, terliyorum diyo 2,3 kez duş alıyorr :KK43:(
Allah yardımcın olsun canım bu kadar takıntılı eş yorar insanı ne diyeyim sabır versin inşallah aranızdaki problemler çözülür şimdi okudum şiddet falan varmış düzelmeyecek gibiyse affedilir yanı yok şiddetin bence:KK51:günlük 2 makina çamaşır şaka gibi hem okuyup hem misafir ağırlayıp hem çamaşır bulaşıklarla uğraşmak çok normal yorulup yıpranmanız:KK14:

tek açıklaması var beceriksizlik.ben artık böle düşünüyorum iş yerinde hepimiz anlatıyoruz durumu bir ben beceriksiz.herkes maharetli.annem bile der üst komşu gece 2 ye kadar işini yapar diye.halamda demişti alt komuşu gezmeyi çok sever gecede işni yapar.kimse geri kalmıyor hiç bişiden.ben çabalıdığım halde yetişemiyorum bide bitirip gezmek haa peeeh.iş yapmak bana göre değil annem haklı prenses olmalıymışsın yanlış yere doğmuşssun kızım der hep

Allah yardımcın olsun canım bu kadar takıntılı eş yorar insanı ne diyeyim sabır versin inşallah aranızdaki problemler çözülür şimdi okudum şiddet falan varmış düzelmeyecek gibiyse affedilir yanı yok şiddetin bence:KK51:günlük 2 makina çamaşır şaka gibi hem okuyup hem misafir ağırlayıp hem çamaşır bulaşıklarla uğraşmak çok normal yorulup yıpranmanız:KK14:
teşekkür ederim bunu normal görmeniz bile rahatlattı beni inanın. kendi kendime ne kadar beceriksizim diye düşünüyordum :110:

X