yeminle bunaldım!!

Ah ya 9 aylik birde tam yanyana ,birlikte en cok vakit gecirmek istenilen zaman bende 11 aylik evliyim anliyorum seni ama keske insanlar birazcik düşünsebilse
Anladigim kadariyla esinde sende baya naziksiniz bu konuda ben nazik olsam tepeme binerlerdi hicte sabirli degilim umarim siz iyi yoldan cozumunu bulursunuz en kisa zamanda uzuldum adiniza
biz eşimle birbirimize karşı değil ama dışarıya karşı bayağı nazikiz maşaallah:) benimkine bindiler, hatta binmekle kalmadı zıçtılar bilee:))

biz eşimle birbirimize karşı değil ama dışarıya karşı bayağı nazikiz maşaallah:) benimkine bindiler, hatta binmekle kalmadı zıçtılar bilee:))

Benim tepem atarsa ne disari kaliyor ne esim hepsi ayni kazanda kayniyor arada cok dusunmek "herzaman" iyi degil :)

Valla bekarken kesin çalışmali filan diyordum bik bik ediyordum
evlendim daha çocuk bile yok yogun bi isim var resmen mahvolmus oluyorum gece yatarken yorgunluktan. .
Resmen ev hanımlarını kıskanır oldum artık.
Maddi özgürlük var DİYORUM ama kazandığım hep borçlara gidiyor.
Ben çalışıyorum diye dugunu herseyi ortak yaptık 2 sene ödedik bitti diyordum
şimdi eşim nasıl olsa ben çalışıyorum ya bana güvenip araba aldı onu ödüyoruz
koş koş geberiyorum ya ne özgürlüğü
ev is ev is
ev işi hep
bunun neresi özgürlük
ev hanımlarına bakıyorum maşallah her gün başka bi gezme deler
çocukları ile ilgileniyolar gonullerince
artık eskisi gibi düşünmüyorum
bu çalışma konusunda
bende öyle düşünürdüm ama diyorum ki akıl yokmuş bende.. şimdi o kadar para kazanıyorum ama gidip harcamaya halim bile yok.. daha 6 aylık memurum ama emekliliğimi hesaplıyorum :KK43:

merhaba arkadaşlar.. benim sıkıntılarımdan biri ev işleri; çamaşır, bulaşık, yemek... ya herkes mi böyle yoksa sadece ben mi? sabah 7,30 da iş için evden çıkıyorum, akşam 6 ya doğru evde oluyorum ve ondan sonra yemek yapmak iş yapmak azap gibi geliyor. kendi kendime çözümler üretmeye çalışıyorum diyorum her gün bir yeri yapayım bir gün mutfak bir gün banyo felan olmuyor bu seferde her gün yorgunluktan yatağa zor atıyorum kendimi, toplu olarak hafta sonu yapayım diyorum o zamanda çok ağır geliyor çalışınca bir tek hafta sonu ait bana o zamanda işle uğraşınca kendime ait bir zamanım kalmıyor. ufff napıcam ben eve gidesim gelmiyor iş var diye ruhum daralıyor. Bir kadın tutayım diyorum.Ondada zaten evi toparlamış olarak teslim ediliyor sadece süpürme, toz alma olarak zaten o toparlama beni mahvediyor. ya bilmiyorum herkes mi böyle kiii çok bunaldım bu konudan dolayı. sizlerin var mı pratik çözümüü..
aldığınız eşyayı yerine koysanız.mesela pijama çıkar çıkmaz katlayıp kaldırın yatağınızı toplayın.bulaşık makinesini dolu bırakmayın mesela.biter bitmez boşaltın ki Yemeğiniz biter bitmez hemen yerleştirin. Durdukça gözünde büyür. Mesela tuvalete gittiniz girerken lavaboya domestos dökün elinizi yıkarken orayı da fırçalayın. Gibi gibi

aldığınız eşyayı yerine koysanız.mesela pijama çıkar çıkmaz katlayıp kaldırın yatağınızı toplayın.bulaşık makinesini dolu bırakmayın mesela.biter bitmez boşaltın ki Yemeğiniz biter bitmez hemen yerleştirin. Durdukça gözünde büyür. Mesela tuvalete gittiniz girerken lavaboya domestos dökün elinizi yıkarken orayı da fırçalayın. Gibi gibi
deniyeceğim tavsiyelerinizi inşallah üstesinden gelebilirim :KK43:

deniyeceğim tavsiyelerinizi inşallah üstesinden gelebilirim :KK43:
Ben önceden düzenli biri değildim. Kızım olunca mecbur düzenli olmak zorundayım. Aldığın seyi aldığın yere koymak çok önemli. Haftasonu bi kaç çeşit yemek yapıp dolaba kaldırırsan hafta içi bi kaç akşam yemek derdin olmaz o araya çamaşır ütü koyarsın. Mesela bi gün tavuk haşla pilavla falan ertesi gün kalan tavuğu salçalı sosla patatesle fırına ver. Yeşillikleri doğrayıp tupperlara koyarsan 1 hafta dayanır. Havlu rendesi de aynı sekilde dayanıyor. 1 kilo kıyma alın mesela köfte yapıp dondurucuya koyun sıkıştığınız gunler onu çıkartırsınız. Bunun gibi bi sürü pratiklik. Ama unutma hiç bişey ruh ve beden sağlığından önemli değil

Ben yeni evliyim iş planımı şu şekilde yaptım sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 7 de geliyorum hafta içi akşamları genel olarak yemeğimi yapıp bulaşıkları anca hallediyorum makineyi boşalt tekrar diz falan:KK49:yemeklerimi 2 günlük yaparım 1 gün dinlenme molası vermiş oluyorum bu şekilde:KK76:cumartesileri öğlene kadar çalışıyorum akşama kadar ev işlerimi hallediyorum ev süpürme çamaşır yıkama nevresim değiştirme falan derken akşam oluyor zaten lavaboları balkonuda aynı şekilde hallediyorum çamaşırlar yıkanırken:KK53:pazar günü ben eşimden daha erken uyanıyorum o uyanana kadar ütümü bitiriyorum 2 kişiyiz çok olmuyor zaten kahvaltıdan sonrası bizim :nazar::KK60:

Sizin misafirlikte çok sıkıntı var insan misafirle çok yoruluyor koca Ramazan ayında 2 kere ağırladım misafir 3-4 saatliğine sabahtan başladı hazırlıklarım mahvoldum resmen :KK47:sizin kalmalı bir de ne çamaşırı biter ne nevresim çarşaf yıkaması şahsen biraz mesafe koyun ya buna bir çözüm bulun bunalmışsınız bence bir tatil dinlenme iyi gelecektir sizeHoppa

Ben önceden düzenli biri değildim. Kızım olunca mecbur düzenli olmak zorundayım. Aldığın seyi aldığın yere koymak çok önemli. Haftasonu bi kaç çeşit yemek yapıp dolaba kaldırırsan hafta içi bi kaç akşam yemek derdin olmaz o araya çamaşır ütü koyarsın. Mesela bi gün tavuk haşla pilavla falan ertesi gün kalan tavuğu salçalı sosla patatesle fırına ver. Yeşillikleri doğrayıp tupperlara koyarsan 1 hafta dayanır. Havlu rendesi de aynı sekilde dayanıyor. 1 kilo kıyma alın mesela köfte yapıp dondurucuya koyun sıkıştığınız gunler onu çıkartırsınız. Bunun gibi bi sürü pratiklik. Ama unutma hiç bişey ruh ve beden sağlığından önemli değil
Aslında karaciğerimden rahatsızım ve bu bana başlı başına yorgunluk veriyor ama ev öyle dağınık olunca da psikolojim bozuluyor. Hem çalışıyorum hem okuyorum.. Ödevlerim oluyor sınavlarım oluyor, öğrencilere dersim oluyor bıkıyorum diyorum ya istifa edicem ev hanımı olucam yada böyle devam edicem ama eşimle aramız pek iyi değil istifa etmeyi göze alamıyorum işte bende böyle sızlanıp duruyorum :KK43:

Ben yeni evliyim iş planımı şu şekilde yaptım sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 7 de geliyorum hafta içi akşamları genel olarak yemeğimi yapıp bulaşıkları anca hallediyorum makineyi boşalt tekrar diz falan:KK49:yemeklerimi 2 günlük yaparım 1 gün dinlenme molası vermiş oluyorum bu şekilde:KK76:cumartesileri öğlene kadar çalışıyorum akşama kadar ev işlerimi hallediyorum ev süpürme çamaşır yıkama nevresim değiştirme falan derken akşam oluyor zaten lavaboları balkonuda aynı şekilde hallediyorum çamaşırlar yıkanırken:KK53:pazar günü ben eşimden daha erken uyanıyorum o uyanana kadar ütümü bitiriyorum 2 kişiyiz çok olmuyor zaten kahvaltıdan sonrası bizim :nazar::KK60:

Sizin misafirlikte çok sıkıntı var insan misafirle çok yoruluyor koca Ramazan ayında 2 kere ağırladım misafir 3-4 saatliğine sabahtan başladı hazırlıklarım mahvoldum resmen :KK47:sizin kalmalı bir de ne çamaşırı biter ne nevresim çarşaf yıkaması şahsen biraz mesafe koyun ya buna bir çözüm bulun bunalmışsınız bence bir tatil dinlenme iyi gelecektir sizeHoppa
ya benim zorlanma sebeplarimden biriside okurken yaklaşık 8 yıl yurtlarda kalmam. yemek, bulaşık hiç uğraşmadım ve bu konularda pek becerikli değilim. ütü dersen bizde yığınla eşim bir giydiğini bir daha asla giymez. mesela başlayıp bir sürü yapıyorum ama o haftayı zor çıkartıyoruz :KK43: mesela bugün evime gidip güzel bir duş alıp şortumu felan giyip uzanmak istiyorum ama malesef:KK43:( çamaşır sepeti her gün dolu oluyor zaten özellikle misafirim olunca her gün minimum 1 makina yıkıyorum :KK43: ser topla katla yerleştir bitmiyooo bitmiyooo

Aslında karaciğerimden rahatsızım ve bu bana başlı başına yorgunluk veriyor ama ev öyle dağınık olunca da psikolojim bozuluyor. Hem çalışıyorum hem okuyorum.. Ödevlerim oluyor sınavlarım oluyor, öğrencilere dersim oluyor bıkıyorum diyorum ya istifa edicem ev hanımı olucam yada böyle devam edicem ama eşimle aramız pek iyi değil istifa etmeyi göze alamıyorum işte bende böyle sızlanıp duruyorum :KK43:
Anladım
hem çalışıp hem okumak yorucu olmuyor mu
kaç yıl var bitmesine
bi Dr ozel değilse neden esinizel araniz kötü
siz bu kadar yorulurken

Anladım
hem çalışıp hem okumak yorucu olmuyor mu
kaç yıl var bitmesine
bi Dr ozel değilse neden esinizel araniz kötü
siz bu kadar yorulurken
ben şuan doktora yapıyorum, bi taraftanda asistanlık.. daha bilinen 3 yılım var bitmesine ama bu şekilde uzayabilir.. eşimle problemimiz onun kızkardeşlerinden dolayı başladı ve şiddete eğilime kadar bile gitti.. Yani boşanma düşünceleri içerisindeyim..

Bizim misafir çok geliyor hemde genel olarak yatıya, uzun süreli.. Benim ailem sürekli gelmez bir evlendiğimiz zaman gelmişlerdi bide ramazanlıkta ben dayanamayınca günlüğüne geldiler. Ama eşimin ailesi geliyor kardeşleri felan uzun süreli kalmalı. Benimde akrabalarımın burada işleri olduğu zaman bir iki günlüğüne.. biz ildeyiz ve ailem ilçede 2,5 saat uzaklıkta o yüzden hastaneye, sınava gelende bize geliyor. Ben size şöyle söyleyeyim bir aylık ramazan ayında ben eşimle belki 5 kez bile başbaşa iftar yapmamışızdır. Misafirden şikayetçi değilim yanlış anlamayın ama bu kadarıda biraz fazla değil mi?? yoksa ben çalıştığım için mi ağır geliyor.

Bu kadar misafir cekemem ya biraz fazla galiba. Kendinizi yipratmayin. Bi dur diyin buna bence.

ben şuan doktora yapıyorum, bi taraftanda asistanlık.. daha bilinen 3 yılım var bitmesine ama bu şekilde uzayabilir.. eşimle problemimiz onun kızkardeşlerinden dolayı başladı ve şiddete eğilime kadar bile gitti.. Yani boşanma düşünceleri içerisindeyim..
Sanırım sizin probleminiz evdeki işler değil esiniz. Siz esinizden bunalmissiniz o yüzden yaptığınız hicbirseyden zevk almiyosunuz. Bir sure ayrı kalmayı deneyin kafanizi toplarsiniz

Sanırım sizin probleminiz evdeki işler değil esiniz. Siz esinizden bunalmissiniz o yüzden yaptığınız hicbirseyden zevk almiyosunuz. Bir sure ayrı kalmayı deneyin kafanizi toplarsiniz
Belkide evet budur, hiç bişey yapmak istemiyorum mutlu etmiyor beni hiç bişey. galiba ben ağır bir depresyon geçiriyorum..

bende özeniyorum valla. ya yemek konusunda benimde eşim sıkıntı etmiyorda evde sürekli misafirlerim oluyor ister istemez koştur koştur gidip yemek hazırlamak zorunda kalıyorum. ben o işin ucunu bırakıyorum işte öyle iki güne felan hiç süpüremiyorum ben batıyor ev bildiğin erkek bekar evine dönüyor.
hergun neden misafir geliyor sen calisan bir bayansin birazcik anlayisli olmalari lazim

Yuh ya. Ne şiddeti .
Bence sen düşünme bu kadar is filan
eşin çok ta hak etmiyor buradan bakınca.
Kız kardeş için insan eşe şiddete başvurur mu ya.
Terbiyesiz.
Boşanma yi düşündüren tek konu bu mu

X