Adra ağlayan kek midir,ağlayan pasta mıdırAdı üstünde kek işte.Kek pasta ayrımını yapabilir bence herkes.Mesela bir kekin üstüne süsleme amaçlı sos dökülüyorsa kısıtlamayalım.Mesela browniye sos dökülüyor.Kısıtlarsak browniye haksızlık olur:)))Yoğun kremalar,soslar olmasın.Kek işte ya pastayı da kek diye yutturmasın kimse.Farklı sunumlarla çok güzel kekler ortaya çıkabilir. Ayyy kekler de unutulmuş yahu şiştim.
Ben ona browni diyorum Nevoş.Adra ağlayan kek midir,ağlayan pasta mıdır
Simdi kekin üzerine azıcık sos doksek olur mu
Vallahi adra bu biraz karışacak gibiBen ona browni diyorum Nevoş.Ağlayan kek veya ağlayan pasta benim lugatımda yok.Niye ağlıyoruz hem.Gülelim gitsin. O kektir bana göre. Azıcık sos olsun. Ama çok azıcık.
Tamam unutalım gitsin sosları.Sos mos yok.Vallahi adra bu biraz karışacak gibi
Sadece abartılı pasta yapımına engel oluruz
Herkes ne anlıyorsa onu yapsınTamam unutalım gitsin sosları.Sos mos yok.Sos kalori zaten.Ne gerek var.
Tamamen katılıyorum canım
O zaman malzeme listesi ekleyip belirtmek gerekecek
Krema-pudin-kremşanti-çikolata sos vs kullanımı yasaktır..
Meyve,marmelat,fındık fıstık ,çikolata kullanımı serbesttir gibiMarmelat ekledim sence nasıl uygun mudur?
Sohbet etme sebebim katılmak isteyenler detaylı bilgi vermek sonra ben bilmiyordum olmasın
Evet aynen öyle olsun canım.Herkes ne anlıyorsa onu yapsınAma içi, dişi krema olanları kabul etmeyelim
O usül olursa içinde hiçbirşey olmazEvet aynen öyle olsun canım.Kek işte.Arda Türkmen`in bir lafı var.Anam babam usulü diye.Öyle işte.
Bu iş biraz karışacak gibi ama hadi hayırlısı.O usül olursa içinde hiçbirşey olmaz
İyi oldu bu kısmı okumam yoksa baştan güme gidecektimHerkes ne anlıyorsa onu yapsınAma içi, dişi krema olanları kabul etmeyelim
Pastalar kabul olmayacakİyi oldu bu kısmı okumam yoksa baştan güme gidecektim
Anlaşıldı tatlım tamamPastalar kabul olmayacak
nevoşşşşşşşş çok güzel bi tarif buldum ama en erken yarın yapabilecem ya biri yaparsa : ((Pastalar kabul olmayacak
İnşaallah yapmaz canımnevoşşşşşşşş çok güzel bi tarif buldum ama en erken yarın yapabilecem ya biri yaparsa : ((
Çok sağol canım inşallah : ))İnşaallah yapmaz canımÇok beğendim kolay gelsin
İnşaallah yapmaz canımÇok beğendim kolay gelsin
Canım tarifleri inceledin mi?nevom krema sos vs konusu ne oldu son durum?
geçen ki konuştuğumuz gibimi olacak? pek takip edemedim yeni giriyorum
Bilmem öyle mi yapacaktıkHazır yufka böreğini mi destekleyecktik biz şimdi