- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Börekler dediydik ya, hazırmıydı, açmamıydı o kısmı kaçırmışım, hazır dedim çalışmalara başlıyorumBilmem öyle mi yapacaktık hiç haberim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Börekler dediydik ya, hazırmıydı, açmamıydı o kısmı kaçırmışım, hazır dedim çalışmalara başlıyorumBilmem öyle mi yapacaktık hiç haberim yok
Hazır daha kolay olur ,kimse el açması istemezAma ben isterim el açmasıBörekler dediydik ya, hazırmıydı, açmamıydı o kısmı kaçırmışım, hazır dedim çalışmalara başlıyorum
uyuz musun acabaaaaaaaa açımchoccywhoccydoodah , @Dombik, -Piraye , EnHarbiKiz , adra parkbyull Şimdi şöyle çıtır çıtır börek olsa miss gibi koktuğunu düşünsenize.. Off nasılda canım çekti
adra B Be_Ni_1012 siz ne istiyorsunuzchoccywhoccydoodah , @Dombik, -Piraye , Şimdi şöyle çıtır çıtır börek olsa miss gibi koktuğunu düşünsenize.. Off nasılda canım çekti
Hazır yufkayla böreklere oy ver rahat bırakayımuyuz musun acabaaaaaaaa açım
hiç uğraşmaya bile gerek yok canın sağolsun yufka açamam ben zatenHazır yufkayla böreklere oy ver rahat bırakayım
Yaaa pinkim yapmayın,etmeyin. Keklere baktım baktım kek yaptım yedim,şimdi börek diyorsun yachoccywhoccydoodah , @Dombik, -Piraye , EnHarbiKiz , adra parkbyull L LiLyaNa_ KarKralicesi , minnakmimar Şimdi şöyle çıtır çıtır börek olsa miss gibi koktuğunu düşünsenize.. Off nasılda canım çekti
choccywhoccydoodah , @Dombik, -Piraye , EnHarbiKiz , adra parkbyull L LiLyaNa_ KarKralicesi , minnakmimar Şimdi şöyle çıtır çıtır börek olsa miss gibi koktuğunu düşünsenize.. Off nasılda canım çekti
Piroşuma bak beeehiç uğraşmaya bile gerek yok canın sağolsun yufka açamam ben zaten
O zaman el açması olursa katılacaksınhiç uğraşmaya bile gerek yok canın sağolsun yufka açamam ben zaten
Kolay börek hazır yufka ileYaaa pinkim yapmayın,etmeyin. Keklere baktım baktım kek yaptım yedim,şimdi börek diyorsun ya
Ben bilmem,hafif,aperatif kategorisi istiyorum
beceremem ki nevoş yamuk yumuk oluyorO zaman el açması olursa katılacaksın
Ama tatlışım düşünsene nasıl tarifler çıkarYaaa pinkim yapmayın,etmeyin. Keklere baktım baktım kek yaptım yedim,şimdi börek diyorsun ya
Ben bilmem,hafif,aperatif kategorisi istiyorum
Ona vurma kıyamamOnun yerine Pinko'ya vurseni kıracağıma EnHarbiKiz in kafasını kırarım pinkom
Gelir birazdan bakayım nereye kaçcanseni kıracağıma EnHarbiKiz in kafasını kırarım pinkom
Ay pardon hazır yufka ile yazacaktımbeceremem ki nevoş yamuk yumuk oluyor
Ne yapsın anlamadım?Ona vurma kıyamamOnun yerine Pinko'ya vur
Pinko'da beni vuracak
Canım kolay olması değil ki mevzu. İnsan baktıkça acıkıyor,şunuda deneyivereyim diyor Ben keklerde bittim bittim. Börekleri düşünemiyorumKolay börek hazır yufka ile