Ne yapsın anlamadım?
Vazgeçtim börekleri desteklemiyorum
arkana saklanırımGelir birazdan bakayım nereye kaçcan
hepsine katılayım bütün madalyalar benim olsunAy pardon hazır yufka ile yazacaktım
Tamam sen el açmasına katıl
nevoş herşeyi dicektin ama bunu demicektinOna vurma kıyamamOnun yerine Pinko'ya vur
Pinko'da beni vuracak
Sende haklısınCanım kolay olması değil ki mevzu. İnsan baktıkça acıkıyor,şunuda deneyivereyim diyorBen keklerde bittim bittim. Börekleri düşünemiyorum
Hayır köftelere oy topluycam
Tamam senin olsunarkana saklanırım
hepsine katılayım bütün madalyalar benim olsun
nevoş herşeyi dicektin ama bunu demicektin
Hahahahaha, Cem Yılmaz'ı izliyorum Allahtan,kamufle ettim sesli gülmemiAma tatlışım düşünsene nasıl tarifler çıkar
Misafirler için bi sürü yeni tarifler öğreniriz, kızın için börtü böcekli tarifler de gelir belkiŞimdi yiyelim kışın veririz
Tamam oda olurHayır köftelere oy topluycam
Pinko tam karar veremiyor heran fikrini değiştirebilirHahahahaha, Cem Yılmaz'ı izliyorum Allahtan,kamufle ettim sesli gülmemiKışın veririz canım ya ,ne varki kilo vermekte Hadi tam destek benden börek diyosanız verdim gitti oyumu,seni mi kirıcam canım
Helal bee.. Nevoş beni kızdırıyor şuan her an köftelere kayabilirizHahahahaha, Cem Yılmaz'ı izliyorum Allahtan,kamufle ettim sesli gülmemiKışın veririz canım ya ,ne varki kilo vermekte Hadi tam destek benden börek diyosanız verdim gitti oyumu,seni mi kirıcam canım
Bana bak şişko patatessss o çalıştığın yer var yaaa başına yikarim seninnn
Nevosum benm yaaa bi gerçek sensin gerisi yalanOna vurma kıyamamOnun yerine Pinko'ya vur
Pinko'da beni vuracak
Köfteler güzel olur aslında bana uyarHelal bee.. Nevoş beni kızdırıyor şuan her an köftelere kayabilirizBir dahakine senin kategoriyi koyalım onu destekleriz
Yaptığın ayağı sevsinler senin, sütlü tatlıyı koysaydın ben bilirdim yapacağımıKöfteler güzel olur aslında bana uyar
gelseneBana bak şişko patatessss o çalıştığın yer var yaaa başına yikarim seninnn
Nevosum benm yaaa bi gerçek sensin gerisi yalan
kaç kaç burdan senTamam senin olsun
Yanlış cümle kullandım haklısınÜyelik ,iptalimi istesem
Aaaaa ama ben oy verdim ki. Tembel avrat böreğine verdim hemdeHelal bee.. Nevoş beni kızdırıyor şuan her an köftelere kayabilirizBir dahakine senin kategoriyi koyalım onu destekleriz
Sancım var zaten beni bu halde cinnete getirmegelsenesırf gel diye yapıyorumdur belki
Canım sana birşey yapamazlar korumaya aldımBana bak şişko patatessss o çalıştığın yer var yaaa başına yikarim seninnn
Nevosum benm yaaa bi gerçek sensin gerisi yalan
Herkes aç desene, kesin çok katılım olurAaaaa ama ben oy verdim ki. Tembel avrat böreğine verdim hemde
Balım kk'nın yüzde ellisi diyette,çok talep olur eminim