- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kekler önde gidiyor
Kek seçilirse buna uygun yapalım kekleri lütfen..
Kek nedir?
Pasta nedir?
- Ana maddeleri yumurta, un ve şeker olan, içerisine kuru üzüm, kakao, fındık vb. konularak fırında pişirilen tatlı çörek.
- Krem, krema ve yaş meyvelerle yapılmış pasta.
Gazel'cim sanada sorayımKategorimiz kekler olacakbence de herşey usulüne göre uygulansın.. örneğin cheesecake'i kek diye yutturmayalım
Gazel'cim sanada sorayımKategorimiz kekler olacak
Nasıl olmalı kekler
Krema-kremşanti-çikolata sos-puding kullanılır mı?
Yoksa sadece kuru meyve-çikolata ve fındık-fıstIk ile mi yapılmalı?
kek olursa cheesecake bu kategoriye girermi nevrestecim?Keke öne geçmiş
kek olursa cheesecake bu kategoriye girermi nevrestecim?
ozaman oyumu değiştireyim :)chesecake pastalara uygun bence..
Tamamen katılıyorum canımvallahi nevom krema işin içine eklenirse emin ol pastalardan farkı kalmaz, çünkü herkes birinci olabilmek için en zahmetli en kremalı gösterişli pudingli soslu kekleri tercih edecektir.. bu da gerçekten çok adaletsiz olur... atıyorum ben kakolu bir kek yaptım diyelim, başka biri envai çeşit kremalı bir tarif ile katılsa şüphesiz o seçilir.. örnek verdim..
o yüzden kekler ise kategori, kek olmalı sadece.. ufak tefek şeyler katılabilir haliyle üzümlü kek, damla çikolatalı kek, yada ne bileyim cevizli bademli vs vs örnekler çoğaltılabilir... ama sakın krema puding sos olayına girmeyin derim ben, gerçekten çok adaletsizlik oluyor.. az önce örnekte de söylediğim gibi cheescake bile kek diye tercih edilebilir... oysa cheesecake pasta kategorisine uygun.. anlatabildim mi.. yüzlerce kek çeşidi var, ve kesinlikle krema olayına girilmesin.. prosedür neyse ona uysun herkes... ve kremalı yapılan tarifler elensin benim fikrime göre...
Yok canım o hiç uygun değilkek olursa cheesecake bu kategoriye girermi nevrestecim?
ama adı üstünde çiiizzzz kekYok canım o hiç uygun değil
Sütlü tatlı olur,pasta olur ama kek olmaz :)
Sizi çok fazla chesscake yapma istekli gördümama adı üstünde çiiizzzz kek
neyse bende yapayımda yarışma olmasada başka başlığa ekliyeyim
inanırmısın normal bildiğin klasik keki yapamayan ben starbucksa rakip olacak cheesecake yapıyorumSizi çok fazla chesscake yapma istekli gördüm
Biz daha kolayını istiyoruz ne uğraşacaksınız şimdi
MaşaallahSizi çok iyi anlıyorum uğraştırıcı şeyleri daha güzel yapıyoruminanırmısın normal bildiğin klasik keki yapamayan ben starbucksa rakip olacak cheesecake yapıyorum