Börekler dediydik ya, hazırmıydı, açmamıydı o kısmı kaçırmışım, hazır dedim çalışmalara başlıyorumBilmem öyle mi yapacaktıkhiç haberim yok
Hazır daha kolay olur ,kimse el açması istemezBörekler dediydik ya, hazırmıydı, açmamıydı o kısmı kaçırmışım, hazır dedim çalışmalara başlıyorum
uyuz musun acabaaaaaaaachoccywhoccydoodah , @Dombik, -Piraye , EnHarbiKiz , adra parkbyull Şimdi şöyle çıtır çıtır börek olsa miss gibi koktuğunu düşünsenize.. Off nasılda canım çekti
choccywhoccydoodah , @Dombik, -Piraye , Şimdi şöyle çıtır çıtır börek olsa miss gibi koktuğunu düşünsenize.. Off nasılda canım çekti
Hazır yufkayla böreklere oy ver rahat bırakayımuyuz musun acabaaaaaaaaaçım
hiç uğraşmaya bile gerek yokHazır yufkayla böreklere oy ver rahat bırakayım
Yaaa pinkim yapmayın,etmeyin. Keklere baktım baktım kek yaptım yedim,şimdi börek diyorsun yachoccywhoccydoodah , @Dombik, -Piraye , EnHarbiKiz , adra parkbyull L LiLyaNa_ KarKralicesi , minnakmimar Şimdi şöyle çıtır çıtır börek olsa miss gibi koktuğunu düşünsenize.. Off nasılda canım çekti
choccywhoccydoodah , @Dombik, -Piraye , EnHarbiKiz , adra parkbyull L LiLyaNa_ KarKralicesi , minnakmimar Şimdi şöyle çıtır çıtır börek olsa miss gibi koktuğunu düşünsenize.. Off nasılda canım çekti
Piroşuma bak beeehiç uğraşmaya bile gerek yokcanın sağolsun yufka açamam ben zaten
O zaman el açması olursa katılacaksınhiç uğraşmaya bile gerek yokcanın sağolsun yufka açamam ben zaten
Kolay börek hazır yufka ileYaaa pinkim yapmayın,etmeyin. Keklere baktım baktım kek yaptım yedim,şimdi börek diyorsun ya
Ben bilmem,hafif,aperatif kategorisi istiyorum
beceremem ki nevoşO zaman el açması olursa katılacaksın
Ama tatlışım düşünsene nasıl tarifler çıkarYaaa pinkim yapmayın,etmeyin. Keklere baktım baktım kek yaptım yedim,şimdi börek diyorsun ya
Ben bilmem,hafif,aperatif kategorisi istiyorum
Ona vurma kıyamam
Ay pardon hazır yufka ile yazacaktımbeceremem ki nevoşyamuk yumuk oluyor
Ona vurma kıyamamOnun yerine Pinko'ya vur
Pinko'da beni vuracak
Canım kolay olması değil ki mevzu. İnsan baktıkça acıkıyor,şunuda deneyivereyim diyorKolay börek hazır yufka ile