Sizin ve kızınızın ellerine sağlık sabırsızlıkla bekliyorumyemeklerim ve masam hazır orucumu acıyım akşam inşallah bende sergilicem bakalım :)
bu arada kızımada cok teşekkür ederim dagıttıgım yerleri toparladı :9
Canım resimler büyük mü geliyor:26:Resimleri düzenlemen gerekiyor:44:nevreste bana gönderdigin linklerden resim yükleyemiyorum
hızlı resim yükleden yuklesem baya uzun olucak ne gibi işlem yapmam lazım
sagol canım anlattıgın için ama öylede olmuyor resim yükleyemiyorum vazgecicem nerdeyseCanım resimler büyük mü geliyor:26:Resimleri düzenlemen gerekiyor:44:
bazı resimleri kabul etmiyor...Eğer öyleyse resmi aç yukarda SOL da ---AÇ var ordan--- PAİNT seç sonra YENİDEN BOYUTLANDIR var orayı seçip ----orda çıkan tabladoki sayı 100 oluyor onu resimdeki gibi 70 yap ----TAMAM deyip sonra resmi ----KAYDET.sonra ekle:26:
Yok vazgeçme yazık emeğinesagol canım anlattıgın için ama öylede olmuyor resim yükleyemiyorum vazgecicem nerdeyse
tarifleri yazdıgım yazıları resimlere ekliyemiyorumYok vazgeçme yazık emeğineSorun nedir tam olarak:26:Neden yüklenmiyor:44:
KONTROL PANELİ---SEÇENEKLERİ DÜZENLE---MESAJ EDİTÖRÜ---GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ
Bunu yaptınız mı:26:
Canınızı sıkmayın elbet bir yolu bulunurtarifleri yazdıgım yazıları resimlere ekliyemiyorumbirde ordan bakıyım canım
hızlı resim yükleden denicem bir kaç resim birden oda olmazsa vazgecicem canımCanınızı sıkmayın elbet bir yolu bulunur
Olur inşaallah:26::26::26:hızlı resim yükleden denicem bir kaç resim birden oda olmazsa vazgecicem canım
Yok lütfen canınız sıkılmasın herşeyde bir hayır vardırsistemden atıyor beni giriş yapıyorum bu seferde resimler siliniyor 2 saattir bir resim yükleyemedim bir de yarın demiyim bakalım
cok canım sıkıldı kalsın bugün
hızlı resim yükleden resimleri yükledim konu baslıgıda açtım resimleride ekledim ama bu seferde mesajınız modirator tarafından incelenecek diyor ilgileriize sunuyorum :)
Oldu canım şimdi bekleyelim yayınlansınoldumu yani nevreste :)eger olduysa sevgili motiratör incelede bende rahat ediyim artık cok stres oldum :)
:)bu iyi haber peki cok uzun sürer mi ? sahura kadar halletsem hepsınıOldu canım şimdi bekleyelim yayınlansın
Canım sen konuyu açıp resimlerini eklediysen,tariflerini yazdıysan senle ilgili birşey yok:)bu iyi haber peki cok uzun sürer mi ? sahura kadar halletsem hepsını
Maşaallahbende sorun olmadı canım bu arada kızımın üniversite sonuçları açıklandı :) katü geldi