Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

nevreste bana gönderdigin linklerden resim yükleyemiyorum
hızlı resim yükleden yuklesem baya uzun olucak ne gibi işlem yapmam lazım

nevreste bana gönderdigin linklerden resim yükleyemiyorum
hızlı resim yükleden yuklesem baya uzun olucak ne gibi işlem yapmam lazım
Canım resimler büyük mü geliyor:26:Resimleri düzenlemen gerekiyor:44:

bazı resimleri kabul etmiyor...Eğer öyleyse resmi aç yukarda SOL da ---AÇ var ordan--- PAİNT seç sonra YENİDEN BOYUTLANDIR var orayı seçip ----orda çıkan tabladoki sayı 100 oluyor onu resimdeki gibi 70 yap ----TAMAM deyip sonra resmi ----KAYDET.sonra ekle:26:

sagol canım anlattıgın için ama öylede olmuyor resim yükleyemiyorum vazgecicem nerdeyse

sagol canım anlattıgın için ama öylede olmuyor resim yükleyemiyorum vazgecicem nerdeyse
Yok vazgeçme yazık emeğineSorun nedir tam olarak:26:Neden yüklenmiyor:44:
KONTROL PANELİ---SEÇENEKLERİ DÜZENLE---MESAJ EDİTÖRÜ---GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ
Bunu yaptınız mı:26:

Son düzenleme:
Yok vazgeçme yazık emeğineSorun nedir tam olarak:26:Neden yüklenmiyor:44:
KONTROL PANELİ---SEÇENEKLERİ DÜZENLE---MESAJ EDİTÖRÜ---GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ
Bunu yaptınız mı:26:
tarifleri yazdıgım yazıları resimlere ekliyemiyorum birde ordan bakıyım canım

sistemden atıyor beni giriş yapıyorum bu seferde resimler siliniyor 2 saattir bir resim yükleyemedim bir de yarın demiyim bakalım
cok canım sıkıldı kalsın bugün

sistemden atıyor beni giriş yapıyorum bu seferde resimler siliniyor 2 saattir bir resim yükleyemedim bir de yarın demiyim bakalım
cok canım sıkıldı kalsın bugün
Yok lütfen canınız sıkılmasın herşeyde bir hayır vardırDaha zaman var elbet bir yol bulunur,siz kalbinizi ferah tutun

hızlı resim yükleden resimleri yükledim konu baslıgıda açtım resimleride ekledim ama bu seferde mesajınız modirator tarafından incelenecek diyor ilgileriize sunuyorum :)

oldumu yani nevreste :)eger olduysa sevgili motiratör incelede bende rahat ediyim artık cok stres oldum :)

bende sorun olmadı canım bu arada kızımın üniversite sonuçları açıklandı :) katü geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…