Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

:nazar:Hadi nazar değmesin at şu toprağıda bitir canım.Ben hala pc ye atamadım resimleri ve aksi gibi pandispanyanın yapılış aşamasında sıkıntı yaşadık :KK43: oğlum parçalamış soğuması için bırtaktığımda.Allahım gelmiş birde anne bak ben didim(yedim diyo):KK1:
Çok bozulmuştum ama napalım yaptık öyle böyle sanırım akşama kalacak ama yükleme işi.

amanınnn:))
olsun yaa yesin yazıkk canı çekmiştirr:KK56:
bekliyorum merakla:KK16:

Sen bitirene kadar küflenecek pasta e küflü pastayada rastlamadim daha önce sende bundan bahsediyordun galiba :KK53:

aynen şekerim,heryerini küf sarmasını bekliyorum,yosunlanması lazım:KK52:

:KK1:Pastadan tamı tamına 4 dilim kaldı ama hala atamadım ama atıcam atıcam hele akşam yemegi muhabbeti bitsin bir rahatlayım oturayım su pc ye şimdi gidiyorum yemek yiyip gelicem

Küflü müflü canım at artıkın meraktan çatladık assolistler gibi nazlanma:KK9:

:KK1:Pastadan tamı tamına 4 dilim kaldı ama hala atamadım ama atıcam atıcam hele akşam yemegi muhabbeti bitsin bir rahatlayım oturayım su pc ye şimdi gidiyorum yemek yiyip gelicem

Küflü müflü canım at artıkın meraktan çatladık assolistler gibi nazlanma:KK9:

bana da ayırrrr:KK52::KK16:

Amma nazli ciktiniz bea :KK37:

eee öyleee,zaman var diye sere serpe hareket ediyorum acelem yok:KK52:

Tivim yaa nazlanmadım ben kızımın yaptıgını sunacaktık ama kızım illa bunu yapalım bu güzel olmadı dedi yaptım atarım bugün

Elossam beni bekle sen sonra at:KK1::KK1:

Kazen yarışmaya bende girecem karar verdim efenim

Ve katılımcı sayısı çok eee daha Elosayı ve Nevresteyi ve bilmedigimiz maharetli hanımları bekliyoruz bu yüzden yarışmada ilk 3 e hediye bekliyoruz haberin ola:KK76::KK52:

Beni beklemeyin ben takipteyim :KK51:Ama pastaların tadına bakmaya büyük bir zevkle gelirim:KK52::KK52:Oy kullanmıyacağım zaten:KK19: Daha ekleneceklerde var:KK9:nasıl kullanayım hepsi harika oldu pastaların :KK56::KK52::KK9: Hediye konusuna katılıyorum :KK19: 2. ve 3. ye pro kart olabilir mi:KK17::KK52:

olsada yesek ay eviniz pasta doldu :KK56::KK56::KK56::KK56:

Canım ya çilekli yaptığımız bitti ki.Ayy şaka gibi ama inaki 2.gün sabah eşim saat 7 gibi 2 koca büyük dilimi götürmüş.Baktım baktım dolapta pasta yok.Akşam sordum ne yaptın diye sabah kahvaltı niyetine yedim.Kalanınıda işyerine götürdüm dedi:KK52:.
Şaka gibi ama resimlerken 2 çatal yedim hepsi o.
Ama şu an ki yaptığımdan 1 dilim düştü şükür.
Bazen herkes kısmetini yer lafına yürekten katılıyorum.Kimlere nasip olmadı ki.Beyza çalışanlarına,arkadaşıma eşimin arkadaşına komşumuza....Bize kaldı 4 dilim.:KK1:

Bu kalan 2 dilimini tüm KK ya hediye ediyim bariEn Büyük KK

Beni beklemeyin ben takipteyim :KK51:Ama pastaların tadına bakmaya büyük bir zevkle gelirim:KK52::KK52:Oy kullanmıyacağım zaten:KK19: Daha ekleneceklerde var:KK9:nasıl kullanayım hepsi harika oldu pastaların :KK56::KK52::KK9: Hediye konusuna katılıyorum :KK19: 2. ve 3. ye pro kart olabilir mi:KK17::KK52:

Nevoşum sen katılmıcakmısın.Ve neden oy kullanmıcaksın amaaa..Tadına bakmaya beklerim canım geç kalma:KK55:

Hediye konusunda ciddiyim.Katılım çok en azından 1-2 ve 3. ye yarım elma gönül alma birşeyler verilmesi taraftarıyım.Çünkü gerçekten ortada emek var heyecan zevk var.Yani amaç var.Amaç hediye değil beğenilme arzusu.Çünkü insan yaptığı iyi yada kötü ne varsa ya eleştiri ya övgü bekler.
Kazen duy sesimizi.

Canım ya çilekli yaptığımız bitti ki.Ayy şaka gibi ama inaki 2.gün sabah eşim saat 7 gibi 2 koca büyük dilimi götürmüş.Baktım baktım dolapta pasta yok.Akşam sordum ne yaptın diye sabah kahvaltı niyetine yedim.Kalanınıda işyerine götürdüm dedi:KK52:.
Şaka gibi ama resimlerken 2 çatal yedim hepsi o.
Ama şu an ki yaptığımdan 1 dilim düştü şükür.
Bazen herkes kısmetini yer lafına yürekten katılıyorum.Kimlere nasip olmadı ki.Beyza çalışanlarına,arkadaşıma eşimin arkadaşına komşumuza....Bize kaldı 4 dilim.:KK1:

Bu kalan 2 dilimini tüm KK ya hediye ediyim bariEn Büyük KK

Bereketliymis demekki MASALLAH :nazar::KK56:

Nevoşum sen katılmıcakmısın.Ve neden oy kullanmıcaksın amaaa..Tadına bakmaya beklerim canım geç kalma:KK55:

Hediye konusunda ciddiyim.Katılım çok en azından 1-2 ve 3. ye yarım elma gönül alma birşeyler verilmesi taraftarıyım.Çünkü gerçekten ortada emek var heyecan zevk var.Yani amaç var.Amaç hediye değil beğenilme arzusu.Çünkü insan yaptığı iyi yada kötü ne varsa ya eleştiri ya övgü bekler.
Kazen duy sesimizi.
Canım ben tatildeyim:KK19:Ailemin yanındayım :KK34:yaparım bir pasta sorun değil ama bu güzel pastaları izleyici olarak izlemek daha eğlenceli:KK52:Ama ne yapayım hepsi çok güzel seçim yapmak o kadar zor olacak ki:KK9:

Tivim bereketli oldu valla canım
Besmeleyle başladım ondandır :nazar:

Nevoum anneciginin ellerinden öperim canım,o zaman izlemede kal belkim oy kullanacagın 1 pasta çıkar:KK52:

Sonunda bittiiiiii :KK52::KK52::KK76:Kazenin onayına yolladık bakalım.

Sevgili Kazen şu saat oldu ancak bitirdik artık ilk 3 e hediyeyi yada şöyle daha olumlu sanki gönül alacak birşeyler vermeyi sizde düşünün.Uykusuz ölüyorum valla:KK53::KK53:aha böyle oldum:KK52::KK51:

bu yarışmalar çok iyi düşünülmüş ve iyi ki yapılıyor. önümüz ramazan iftara misafirlerime ne yapsam diye düşünmüyorum kendimce buradaki tariflerden gün gün menülerimi hazırladım bile.

yemeklerim ve masam hazır orucumu acıyım akşam inşallah bende sergilicem bakalım :)
bu arada kızımada cok teşekkür ederim dagıttıgım yerleri toparladı :9

X