Hadi nazar değmesin at şu toprağıda bitir canım.Ben hala pc ye atamadım resimleri ve aksi gibi pandispanyanın yapılış aşamasında sıkıntı yaşadık oğlum parçalamış soğuması için bırtaktığımda.Allahım gelmiş birde anne bak ben didim(yedim diyo)
Çok bozulmuştum ama napalım yaptık öyle böyle sanırım akşama kalacak ama yükleme işi.
Sen bitirene kadar küflenecek pasta e küflü pastayada rastlamadim daha önce sende bundan bahsediyordun galiba
Pastadan tamı tamına 4 dilim kaldı ama hala atamadım ama atıcam atıcam hele akşam yemegi muhabbeti bitsin bir rahatlayım oturayım su pc ye şimdi gidiyorum yemek yiyip gelicem
Küflü müflü canım at artıkın meraktan çatladık assolistler gibi nazlanma
Amma nazli ciktiniz bea
bana da ayırrrr
eee öyleee,zaman var diye sere serpe hareket ediyorum acelem yok
Tivim yaa nazlanmadım ben kızımın yaptıgını sunacaktık ama kızım illa bunu yapalım bu güzel olmadı dedi yaptım atarım bugün
Elossam beni bekle sen sonra at
Kazen yarışmaya bende girecem karar verdim efenim
Ve katılımcı sayısı çok eee daha Elosayı ve Nevresteyi ve bilmedigimiz maharetli hanımları bekliyoruz bu yüzden yarışmada ilk 3 e hediye bekliyoruz haberin ola
olsada yesek ay eviniz pasta doldu
Beni beklemeyin ben takipteyimAma pastaların tadına bakmaya büyük bir zevkle gelirim Oy kullanmıyacağım zaten Daha ekleneceklerde var nasıl kullanayım hepsi harika oldu pastaların Hediye konusuna katılıyorum 2. ve 3. ye pro kart olabilir mi
Canım ya çilekli yaptığımız bitti ki.Ayy şaka gibi ama inaki 2.gün sabah eşim saat 7 gibi 2 koca büyük dilimi götürmüş.Baktım baktım dolapta pasta yok.Akşam sordum ne yaptın diye sabah kahvaltı niyetine yedim.Kalanınıda işyerine götürdüm dedi.
Şaka gibi ama resimlerken 2 çatal yedim hepsi o.
Ama şu an ki yaptığımdan 1 dilim düştü şükür.
Bazen herkes kısmetini yer lafına yürekten katılıyorum.Kimlere nasip olmadı ki.Beyza çalışanlarına,arkadaşıma eşimin arkadaşına komşumuza....Bize kaldı 4 dilim.
Bu kalan 2 dilimini tüm KK ya hediye ediyim bari
Canım ben tatildeyimNevoşum sen katılmıcakmısın.Ve neden oy kullanmıcaksın amaaa..Tadına bakmaya beklerim canım geç kalma
Hediye konusunda ciddiyim.Katılım çok en azından 1-2 ve 3. ye yarım elma gönül alma birşeyler verilmesi taraftarıyım.Çünkü gerçekten ortada emek var heyecan zevk var.Yani amaç var.Amaç hediye değil beğenilme arzusu.Çünkü insan yaptığı iyi yada kötü ne varsa ya eleştiri ya övgü bekler.
Kazen duy sesimizi.
Haydi Bismillah yazmaya başlıyorum artık,resimleride yüklersem iş tamam
Haydi rastgele canimcabuk yukle cabuuuuk sabirsizlikla bekliyorum