http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html başka bır konuya link yazmak yasakmı bilmiyorum ama kaptanımız ilgilenir seninle kimsin yasın kac kilon kac hedef kilon nedir sen yaz kaptanım ilgilenir seninle linke tıkla ve gel bakalım :)
nevoşum selamlar kız senı duyanda kılolu sanacak yemekte yemek akışta gördükçe gulumsuyorum
Nerde görmüştün beni
wuuoww bukadar çabuk olacağını tahmın etmemiştim kaptanınız benı bulabılrmıki şimdi buraya yazmaya utandım kılomu
kızlar çok uykum geldi ben yatıyorum, üstelikte açlıktan midem sırtıma yapıştı
byeeeeeeeeee
Canım
Evet yarışma var katılmak ister misin
eeeeeeee benmiiiiii kem küm ık mıkk
yokk ben almayım alanada mani olmayım
ben çok güzel yerim gurme olayım ben evet evet gurmeniz ben olayımm
ay şu gurme kelımesını duyunca aklıma dırek şu basbayat espri geliyor sonradan gurmebi serinlik geldimi
serinlikmii
dondum burda dondumm
Yemek edisiyim benakışta çıkıyoya nevoş şunu şunu yazdı dıye hep yemeğe yazıyon işte orda gördüm
Tamam ama tatlarına bakmak yokeeeeeeee benmiiiiii kem küm ık mıkk
yokk ben almayım alanada mani olmayım
ben çok güzel yerim gurme olayım ben evet evet gurmeniz ben olayımm
o kelimeyı duyunca yapmadan duramıyorum
Yemek edisiyim benBirde ilgi alanım bu başka birşeye bakamıyorum
Tamam ama tatlarına bakmak yokSadece bakacaksın
göstertirim ama elletmem olayı yanii
banane yaa ben azıcık azık tadlarına bakarım
hem ne hikmettir bilinmez 3 kilo vermişim
bak nasıl mutlu oldum
Benim peşimi bırakamıyor ki senin peşine düşsünjaledaaamnasılsın şekerım? uzun zaman oldu görüşemedık.ben seni diyette bekliyodum sen burda yemek işlerıne girmişsin yine
Benim peşimi bırakamıyor ki senin peşine düşsünBenim gibi aklı fikri yemek Sonra sana beraber kol kola geleceğiz
Yaz geçsin kışa sendeyizMüşterimin aklını çelen sensın demekee oda haklı yemekmi dersen diyetmi yemek işi daha keyifli tabıkı aman çok geç kalmadan gelın bari sonra iş işten geçmiş olmasın
Yaz geçsin kışa sendeyiz
Biz kışa formda girmek istiyoruzTam tersı olması gerekıyordu ama neyse bu defalık böyle olsunhem bak jaleda beni görünce kaçtı bile neyse ben gideyimde rahat rahat yesin o yemeğini
Biz kışa formda girmek istiyoruzHayırlı akşamlar