Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Zeynep katılmışsın yarışmaya , merakla bekliyorum sofranı , nefis kayseri yemeklerini :KK56:

Bende bu hafta sonu soframla katılabilirim belki , çekim yapmak o koşturma da zor gelmez ise :KK31:

Maşaallah:nazar: 32 yaşındayım size abla diye hitap etsem olur mu:KK17:
tabikide diyebilirsin sorun olmaz benim için :KK16:

Zeynep katılmışsın yarışmaya , merakla bekliyorum sofranı , nefis kayseri yemeklerini :KK56:

Bende bu hafta sonu soframla katılabilirim belki , çekim yapmak o koşturma da zor gelmez ise :KK31:
bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?

bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?
Tamam ablacım:KK16:
Demek Kayseri yemekleri:KK56:Görmek değil tatmak lazım yemekleri:KK56::KK16:

nevrestecigim.4. takım zayıflama gurubundayım ve 4.5 ayda 25 kilo verdim 80 kilodan 55 kiloya düştüm

Son düzenleme:

Canım arayabilirsin tabii , ama sen foruma sürekli foto yüklüyorsun zaten , onun aynısını resimlerde yap işte

Ahh be nevreste tek tarifte misafir yokken bile fotolamak zor geliyordu , bakalım o günkü telaşta resim çekmeyi unutmam umarım .

Maaile bende toplanıyoruz .
canımın içi gerçekten zor bizim resimlerin cogunu çocuklarım cekti :) olmadı anne bir daha diye diye akşam ettik :)

nevoşum selamlar kız senı duyanda kılolu sanacak yemekte yemek akışta gördükçe gulumsuyorum

Canım arayabilirsin tabii , ama sen foruma sürekli foto yüklüyorsun zaten , onun aynısını resimlerde yap işte
bitanem olmadı işte ne yaptıysam resim ekleyemedim en son hızlı resim yükle den yaptım bakalım moteratörün kontrolünden geçerse devamı gelir yoksa konu ne olur bilmiyorum

X