- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
42 canım :) 19 yasında kızım ve 18 yasında oğlum var :)MaşaallahHayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşaallah
Kusura bakmazsanız yaşınızı sorabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
42 canım :) 19 yasında kızım ve 18 yasında oğlum var :)MaşaallahHayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşaallah
Kusura bakmazsanız yaşınızı sorabilirmiyim
Maşaallah 32 yaşındayım size abla diye hitap etsem olur mu42 canım :) 19 yasında kızım ve 18 yasında oğlum var :)
Kolay gelsin canım bekliyorumZeynep katılmışsın yarışmaya , merakla bekliyorum sofranı , nefis kayseri yemeklerini
Bende bu hafta sonu soframla katılabilirim belki , çekim yapmak o koşturma da zor gelmez ise
tabikide diyebilirsin sorun olmaz benim içinMaşaallah 32 yaşındayım size abla diye hitap etsem olur mu
bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?Zeynep katılmışsın yarışmaya , merakla bekliyorum sofranı , nefis kayseri yemeklerini
Bende bu hafta sonu soframla katılabilirim belki , çekim yapmak o koşturma da zor gelmez ise
Tamam ablacımtabikide diyebilirsin sorun olmaz benim için
bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?
evet canım kayseri yemekleri yapmıştım mantı börek hepsini kendi ellerimle yaptım hazır hiç bir sey yoktu bakalım yarın resimli anlata bilirim :)Tamam ablacım
Demek Kayseri yemekleriGörmek değil tatmak lazım yemekleri
Ellerine sağlıkİnşaallah hayırlısı olsunevet canım kayseri yemekleri yapmıştım mantı börek hepsini kendi ellerimle yaptım hazır hiç bir sey yoktu bakalım yarın resimli anlata bilirim :)
tabikide diyebilirsin sorun olmaz benim için
bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?
Kolay gelsin canım bekliyorum
Allah kolaylık versin canımSahiden çok zorAhh be nevreste tek tarifte misafir yokken bile fotolamak zor geliyordu , bakalım o günkü telaşta resim çekmeyi unutmam umarım .
Maaile bende toplanıyoruz .
canımın içi gerçekten zor bizim resimlerin cogunu çocuklarım cekti :) olmadı anne bir daha diye diye akşam ettik :)Ahh be nevreste tek tarifte misafir yokken bile fotolamak zor geliyordu , bakalım o günkü telaşta resim çekmeyi unutmam umarım .
Maaile bende toplanıyoruz .
bitanem olmadı işte ne yaptıysam resim ekleyemedim en son hızlı resim yükle den yaptım bakalım moteratörün kontrolünden geçerse devamı gelir yoksa konu ne olur bilmiyorumCanım arayabilirsin tabii , ama sen foruma sürekli foto yüklüyorsun zaten , onun aynısını resimlerde yap işte
Canımiyi geceler birisi yemekmi dedii
nevooşşş
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html başka bır konuya link yazmak yasakmı bilmiyorum ama kaptanımız ilgilenir seninle kimsin yasın kac kilon kac hedef kilon nedir sen yaz kaptanım ilgilenir seninle linke tıkla ve gel bakalım :)maşallah benımde acılen sızın takıma gırmem lazım yer varmı :26: