Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Oyyy gelmek için can atıyom ama daha 2,5 ay falan var gelmeme gün sayıyom medim yaaa

Off 2.5 ay ya
Sana buradan bi ev kiralamak lazım mevsimlik.

Çocukları alıp önden gelmen lazım.
Kocanın ne hali varsa görmesi lazım falan.

Lazım da lazım işte

Neyse 2.5 ayda iyice kararıp kıskandırık yaparım ben de

Ay kız kocam sakatlanmasaydı bırakır gelirdim valla önceden de müşfik tarafım ağır bastı sakatlanınca :)sen 2,5 ay boyunca beni çatlatcan he hayatıma kastın mı var

Mesela diyorum gelip yerinde yesen cincikom, kaç olur puanın

Anneme yaptırıp kandırık yapabilir miyim acaba:26:
Söz anneme veririm gelen hediyeyi

Tamam,tamam annen yapsin soz bende kimseye soylemeyecegim bunuyeterki birileri katilsin Hatta ismide annemin kanepeleri olsun

...............düşünüyorum ama
katılmamaktan yanayım yok yok vazgeçtim ben

O zaman sureendercigim unut sen o bornozu

Ay kız kocam sakatlanmasaydı bırakır gelirdim valla önceden de müşfik tarafım ağır bastı sakatlanınca :)sen 2,5 ay boyunca beni çatlatcan he hayatıma kastın mı var

Hatta su geçirmez tablet alıp yapcam denizin ortasından

Tamam,tamam annen yapsin soz bende kimseye soylemeyecegim bunuyeterki birileri katilsin Hatta ismide annemin kanepeleri olsun

Tamam anlaştık

Canım güle güle iyi günlerde kullan hediyen çok güzel bayıldım

Bu arada bir önceki yarışmada birinci olan arkadaşın hediyesi de bugün yarın yola çıkar : )

yeni kategori belli olmadımı daha???? pastalarmı yoksa baska bi kategorimi acaba??:44:

super kategori

Son düzenleme:
Kazen yarışmaya bende girecem karar verdim efenim

Ve katılımcı sayısı çok eee daha Elosayı ve Nevresteyi ve bilmedigimiz maharetli hanımları bekliyoruz bu yüzden yarışmada ilk 3 e hediye bekliyoruz haberin ola

mantıklı sanki
Bu hafta son o yüzden elini çabuk tut bakimmm

Bu öneriyi degerlendirin lütfen

Bitti canım bugün vakit bulursam yükleyip yollayacağım nasipse.
Sen ne yaptın maharetli hanım seninde bitti sanırım.

oh ohh ellerine sağlık canım,benim bitmedi..ucundayım:)
üstümdeki ölü toprağını atıp silkelenebilirsem bitiricem:)

Hadi nazar değmesin at şu toprağıda bitir canım.Ben hala pc ye atamadım resimleri ve aksi gibi pandispanyanın yapılış aşamasında sıkıntı yaşadık oğlum parçalamış soğuması için bırtaktığımda.Allahım gelmiş birde anne bak ben didim(yedim diyo)
Çok bozulmuştum ama napalım yaptık öyle böyle sanırım akşama kalacak ama yükleme işi.

oh ohh ellerine sağlık canım,benim bitmedi..ucundayım:)
üstümdeki ölü toprağını atıp silkelenebilirsem bitiricem:)

Sen bitirene kadar küflenecek pasta e küflü pastayada rastlamadim daha önce sende bundan bahsediyordun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…