Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Zeynep katılmışsın yarışmaya , merakla bekliyorum sofranı , nefis kayseri yemeklerini

Bende bu hafta sonu soframla katılabilirim belki , çekim yapmak o koşturma da zor gelmez ise

Maşaallah 32 yaşındayım size abla diye hitap etsem olur mu
tabikide diyebilirsin sorun olmaz benim için

Zeynep katılmışsın yarışmaya , merakla bekliyorum sofranı , nefis kayseri yemeklerini

Bende bu hafta sonu soframla katılabilirim belki , çekim yapmak o koşturma da zor gelmez ise
bebeğim ya çok yoruldum ama değdi harıka yemekler cıktı ortaya helede mantı börek ve kebap :) ama resimleri yükleyemedim ablamlada yapmaya calıstık o da olmadı bende yarın seni arıcaktım müsait olurmusun ?

Tamam ablacım
Demek Kayseri yemekleriGörmek değil tatmak lazım yemekleri

nevrestecigim.4. takım zayıflama gurubundayım ve 4.5 ayda 25 kilo verdim 80 kilodan 55 kiloya düştüm

Son düzenleme:

Canım arayabilirsin tabii , ama sen foruma sürekli foto yüklüyorsun zaten , onun aynısını resimlerde yap işte

Ahh be nevreste tek tarifte misafir yokken bile fotolamak zor geliyordu , bakalım o günkü telaşta resim çekmeyi unutmam umarım .

Maaile bende toplanıyoruz .
canımın içi gerçekten zor bizim resimlerin cogunu çocuklarım cekti :) olmadı anne bir daha diye diye akşam ettik :)

nevoşum selamlar kız senı duyanda kılolu sanacak yemekte yemek akışta gördükçe gulumsuyorum

Canım arayabilirsin tabii , ama sen foruma sürekli foto yüklüyorsun zaten , onun aynısını resimlerde yap işte
bitanem olmadı işte ne yaptıysam resim ekleyemedim en son hızlı resim yükle den yaptım bakalım moteratörün kontrolünden geçerse devamı gelir yoksa konu ne olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…