Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Oyyy gelmek için can atıyom ama daha 2,5 ay falan var gelmeme gün sayıyom medim yaaa :KK5:

Off 2.5 ay ya:KK31:
Sana buradan bi ev kiralamak lazım mevsimlik.

Çocukları alıp önden gelmen lazım.
Kocanın ne hali varsa görmesi lazım falan.

Lazım da lazım işte:KK31:

Neyse 2.5 ayda iyice kararıp kıskandırık yaparım ben de:KK14:

Off 2.5 ay ya:KK31:
Sana buradan bi ev kiralamak lazım mevsimlik.

Çocukları alıp önden gelmen lazım.
Kocanın ne hali varsa görmesi lazım falan.

Lazım da lazım işte:KK31:

Neyse 2.5 ayda iyice kararıp kıskandırık yaparım ben de:KK14:

Ay kız kocam sakatlanmasaydı bırakır gelirdim valla önceden de müşfik tarafım ağır bastı sakatlanınca :)sen 2,5 ay boyunca beni çatlatcan he :KK37: hayatıma kastın mı var :KK47:

Mesela diyorum gelip yerinde yesen cincikom, kaç olur puanın:KK23:

Anneme yaptırıp kandırık yapabilir miyim acaba:26:
Söz anneme veririm gelen hediyeyi :KK17:

Tamam,tamam annen yapsin soz bende kimseye soylemeyecegim bunu:KK19::KK19:yeterki birileri katilsin :KK31:Hatta ismide annemin kanepeleri olsun :KK1::KK1::KK1:

:KK53::KK9:...............düşünüyorum ama
katılmamaktan yanayım:KK9: yok yok vazgeçtim ben:KK53:

O zaman sureendercigim unut sen o bornozu :KK23::KK23:

Ay kız kocam sakatlanmasaydı bırakır gelirdim valla önceden de müşfik tarafım ağır bastı sakatlanınca :)sen 2,5 ay boyunca beni çatlatcan he :KK37: hayatıma kastın mı var :KK47:

Hatta su geçirmez tablet alıp :KK3: yapcam denizin ortasından:KK51:

Tamam,tamam annen yapsin soz bende kimseye soylemeyecegim bunu:KK19::KK19:yeterki birileri katilsin :KK31:Hatta ismide annemin kanepeleri olsun :KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK1:
Tamam anlaştık :KK19:

Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum:KK16::KK16::KK16::KK16:...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm...:KK53::KK53::KK53:Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...:KK42::KK42::KK16::KK16:
Hayırlı günler

Eki Görüntüle 715605 Eki Görüntüle 715607 Eki Görüntüle 715608 Eki Görüntüle 715609

Canım güle güle iyi günlerde kullan hediyen çok güzel bayıldım:KK16::KK16::KK19:

Bu arada bir önceki yarışmada birinci olan arkadaşın hediyesi de bugün yarın yola çıkar : )

yeni kategori belli olmadımı daha???? pastalarmı yoksa baska bi kategorimi acaba??:44:

Kazen yarışmaya bende girecem karar verdim efenim

Ve katılımcı sayısı çok eee daha Elosayı ve Nevresteyi ve bilmedigimiz maharetli hanımları bekliyoruz bu yüzden yarışmada ilk 3 e hediye bekliyoruz haberin ola:KK76::KK52:

Kazen yarışmaya bende girecem karar verdim efenim

Ve katılımcı sayısı çok eee daha Elosayı ve Nevresteyi ve bilmedigimiz maharetli hanımları bekliyoruz bu yüzden yarışmada ilk 3 e hediye bekliyoruz haberin ola:KK76::KK52:

mantıklı sanki:KK1:
Bu hafta son o yüzden elini çabuk tut bakimmm:KK16:

Bitti canım bugün vakit bulursam yükleyip yollayacağım nasipse.
Sen ne yaptın maharetli hanım seninde bitti sanırım.:KK76:

oh ohh ellerine sağlık canım,benim bitmedi..ucundayım:)
üstümdeki ölü toprağını atıp silkelenebilirsem bitiricem:)

:nazar:Hadi nazar değmesin at şu toprağıda bitir canım.Ben hala pc ye atamadım resimleri ve aksi gibi pandispanyanın yapılış aşamasında sıkıntı yaşadık :KK43: oğlum parçalamış soğuması için bırtaktığımda.Allahım gelmiş birde anne bak ben didim(yedim diyo):KK1:
Çok bozulmuştum ama napalım yaptık öyle böyle sanırım akşama kalacak ama yükleme işi.

oh ohh ellerine sağlık canım,benim bitmedi..ucundayım:)
üstümdeki ölü toprağını atıp silkelenebilirsem bitiricem:)

Sen bitirene kadar küflenecek pasta e küflü pastayada rastlamadim daha önce sende bundan bahsediyordun galiba :KK53:

X