Mesela diyorum gelip yerinde yesen cincikom, kaç olur puanın
Anneme yaptırıp kandırık yapabilir miyim acaba:26:
Söz anneme veririm gelen hediyeyi
Oyyy gelmek için can atıyom ama daha 2,5 ay falan var gelmeme gün sayıyom medim yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy gelmek için can atıyom ama daha 2,5 ay falan var gelmeme gün sayıyom medim yaaa
Off 2.5 ay ya
Sana buradan bi ev kiralamak lazım mevsimlik.
Çocukları alıp önden gelmen lazım.
Kocanın ne hali varsa görmesi lazım falan.
Lazım da lazım işte
Neyse 2.5 ayda iyice kararıp kıskandırık yaparım ben de
...............düşünüyorum ama
katılmamaktan yanayım yok yok vazgeçtim ben
Ay kız kocam sakatlanmasaydı bırakır gelirdim valla önceden de müşfik tarafım ağır bastı sakatlanınca :)sen 2,5 ay boyunca beni çatlatcan he hayatıma kastın mı var
Tamam,tamam annen yapsin soz bende kimseye soylemeyecegim bunuyeterki birileri katilsin Hatta ismide annemin kanepeleri olsun
Hatta su geçirmez tablet alıp yapcam denizin ortasından
Tamam anlaştık
Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm...Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler
Eki Görüntüle 715605 Eki Görüntüle 715607 Eki Görüntüle 715608 Eki Görüntüle 715609
pastalar olursa nafişim her an rakibin olabilirim:))))))yeni kategori belli olmadımı daha???? pastalarmı yoksa baska bi kategorimi acaba??:44:
Kazen yarışmaya bende girecem karar verdim efenim
Ve katılımcı sayısı çok eee daha Elosayı ve Nevresteyi ve bilmedigimiz maharetli hanımları bekliyoruz bu yüzden yarışmada ilk 3 e hediye bekliyoruz haberin ola
Kazen yarışmaya bende girecem karar verdim efenim
Ve katılımcı sayısı çok eee daha Elosayı ve Nevresteyi ve bilmedigimiz maharetli hanımları bekliyoruz bu yüzden yarışmada ilk 3 e hediye bekliyoruz haberin ola
mantıklı sanki
Bu hafta son o yüzden elini çabuk tut bakimmm
Bitti canım bugün vakit bulursam yükleyip yollayacağım nasipse.
Sen ne yaptın maharetli hanım seninde bitti sanırım.
oh ohh ellerine sağlık canım,benim bitmedi..ucundayım:)
üstümdeki ölü toprağını atıp silkelenebilirsem bitiricem:)