Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

nevreste bana gönderdigin linklerden resim yükleyemiyorum :KK50:
hızlı resim yükleden yuklesem baya uzun olucak ne gibi işlem yapmam lazım

nevreste bana gönderdigin linklerden resim yükleyemiyorum :KK50:
hızlı resim yükleden yuklesem baya uzun olucak ne gibi işlem yapmam lazım
Canım resimler büyük mü geliyor:26:Resimleri düzenlemen gerekiyor:44:

attachment.php
bazı resimleri kabul etmiyor...Eğer öyleyse resmi aç yukarda SOL da ---AÇ var ordan--- PAİNT seç sonra YENİDEN BOYUTLANDIR var orayı seçip ----orda çıkan tabladoki sayı 100 oluyor onu resimdeki gibi 70 yap ----TAMAM deyip sonra resmi ----KAYDET.sonra ekle:26:

Canım resimler büyük mü geliyor:26:Resimleri düzenlemen gerekiyor:44:

attachment.php
bazı resimleri kabul etmiyor...Eğer öyleyse resmi aç yukarda SOL da ---AÇ var ordan--- PAİNT seç sonra YENİDEN BOYUTLANDIR var orayı seçip ----orda çıkan tabladoki sayı 100 oluyor onu resimdeki gibi 70 yap ----TAMAM deyip sonra resmi ----KAYDET.sonra ekle:26:
sagol canım anlattıgın için ama öylede olmuyor resim yükleyemiyorum vazgecicem nerdeyse :KK47:

sagol canım anlattıgın için ama öylede olmuyor resim yükleyemiyorum vazgecicem nerdeyse :KK47:
Yok vazgeçme yazık emeğine:KK50:Sorun nedir tam olarak:26:Neden yüklenmiyor:44:
KONTROL PANELİ---SEÇENEKLERİ DÜZENLE---MESAJ EDİTÖRÜ---GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ
Bunu yaptınız mı:26:

Son düzenleme:
Yok vazgeçme yazık emeğine:KK50:Sorun nedir tam olarak:26:Neden yüklenmiyor:44:
KONTROL PANELİ---SEÇENEKLERİ DÜZENLE---MESAJ EDİTÖRÜ---GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ
Bunu yaptınız mı:26:
tarifleri yazdıgım yazıları resimlere ekliyemiyorum :KK43: birde ordan bakıyım canım :KK43:

sistemden atıyor beni giriş yapıyorum bu seferde resimler siliniyor 2 saattir bir resim yükleyemedim bir de yarın demiyim bakalım
cok canım sıkıldı kalsın bugün

sistemden atıyor beni giriş yapıyorum bu seferde resimler siliniyor 2 saattir bir resim yükleyemedim bir de yarın demiyim bakalım
cok canım sıkıldı kalsın bugün
Yok lütfen canınız sıkılmasın herşeyde bir hayır vardır:KK19:Daha zaman var elbet bir yol bulunur,siz kalbinizi ferah tutun:KK16:

hızlı resim yükleden resimleri yükledim konu baslıgıda açtım resimleride ekledim ama bu seferde mesajınız modirator tarafından incelenecek diyor ilgileriize sunuyorum :)

oldumu yani nevreste :)eger olduysa sevgili motiratör incelede bende rahat ediyim artık cok stres oldum :)

X