Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Hayirli olsun ,iyi gunlerde zevkle kullan hemsom Cok guzel hediyeler ve bende dahil burdan aldigimiz hediyelerin manevi degeri cok buyuk

Yarışma başladıgından beri kimsenin dikkatini çekmedi mi kimse sormadı mı bilmiyorum
şimdi bu yemek yarışmasının ismi ne ? Neden diğer yemek yarışmalarının isimleri yazıyor burda ?

Yarışma başladıgından beri kimsenin dikkatini çekmedi mi kimse sormadı mı bilmiyorum
şimdi bu yemek yarışmasının ismi ne ? Neden diğer yemek yarışmalarının isimleri yazıyor burda ?

Sorunu tam olarak anlamadim ama bu zaten ana baslik.diger biten yarislarin isimleri alt basliga dusuyor devam eden yaris ise guncelde yemeklerin arasinda:26:"makarnalar ve soslar/makarna salatalari

Son düzenleme:
Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm...Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler

aaa gerçekten banada süpriz oldu
çok güzel güle güle kullan canım

Gule gule kullan canim ,coook begendimGuzel surpriz olmus.Yarisan kazanan herkes bilirki burda kazanilan hediyenin ne oldugu cok onemli olmuyor.Burdan kazanilmis olmasinin hazzi buyuk oluyor.Valla cok begendim acaba bir daha katilip bende alsammi bu bornoz takimindan:26:

bende istiyom

Son düzenleme:

güle güle eskit :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…