- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
Merhaba
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorumEmeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler
Merhaba
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorumEmeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler
Evet canım öyle çok güzellerOldukça kullanışlı ve özenle seçilmişler tatlım :114: huzur ve sağlıkla kullan canım
Hayirli olsun ,iyi gunlerde zevkle kullan hemsomCok guzel hediyeler ve bende dahil burdan aldigimiz hediyelerin manevi degeri cok buyuk
Çok sağol hemşomEvet manevi değeri çok büyük nasıl kullanırım bilmiyorum
Bence sen onları kullan nevroş:114: bi yarışma daha olur KK+Kazen sana daha da güzellerini yollar inan bana
Yarışma başladıgından beri kimsenin dikkatini çekmedi mi kimse sormadı mı bilmiyorum
şimdi bu yemek yarışmasının ismi ne ? Neden diğer yemek yarışmalarının isimleri yazıyor burda ?
Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm... Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler
Eki Görüntüle 715605 Eki Görüntüle 715607 Eki Görüntüle 715608 Eki Görüntüle 715609
Merhaba
zeytinyağlılar ve salatalar kategorisi sonucunda kazanmış olduğum hediyem dün öğleden sonra geldi siteye ancak girebildiğim için hemen paylaşmak istiyorum...hala şoktayım mutfak eşyası beklerken resimde görmüş olduğunuz sürprizle karşılaştımm... Emeği katkısı geçen herkese En başta da kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler
Eki Görüntüle 715605 Eki Görüntüle 715607 Eki Görüntüle 715608 Eki Görüntüle 715609
Gule gule kullan canim ,coook begendimGuzel surpriz olmus.Yarisan kazanan herkes bilirki burda kazanilan hediyenin ne oldugu cok onemli olmuyor.Burdan kazanilmis olmasinin hazzi buyuk oluyor.Valla cok begendim acaba bir daha katilip bende alsammi bu bornoz takimindan:26:
Merhaba
Hayırlı günler
bende istiyom
Oyum ayvalık tostunu usülüne göre yapanındır şimdiden söyleyim
O zaman hemen mutfaga kosuyor ve harika kanepeler hazirliyorsun sonrada bornozu kapiyorsun
O zaman hemen mutfaga kosuyor ve harika kanepeler hazirliyorsun sonrada bornozu kapiyorsun