Yöresel yemeklere uygun diyet yemeğin var mıYeni kategori yöresel yemekle he
Rabbim şifa versin inşaallah
Gözleri için ne kullanıyorsun
Papatya demleyip ılıtıp,pamuğa batırıp gözlerine sürebilirsin yada emziriyor musun?Sütünü gözüne akıtabilirsinValla doktora götüremedim ortalık kış kıyamet buz her yer. Doktorumu aradım bilindik bir soğuk algınlığı ilacı var ondan yarım ölçek kullanabilirsin dedi şimdilik onu kullanıyorum bugün oldu zaten dün hicbirseyi yoktu
Papatya demleyip ılıtıp,pamuğa batırıp gözlerine sürebilirsin yada emziriyor musun?Sütünü gözüne akıtabilirsin
Haklısın bu soğukta nereye götüreceksinAteşine dikkat et,Allah korusun canım
Rica ederim canımOncelikle ilgin için çok teşekkür.
Şuan sadece emziriyorum zaten. Ek gıdaya başlamadım daha. Dediğin gibi uyaninca sütü bir deneyeyim.
Allahtan atesi yok o olsa daha kötü havale mavale korkarım ben
Rica ederim canım
Maşaallah canım,en iyisi anne sütü zatenDene bakalım genelde işe yarıyor..
Sende kendine dikkat etmelisin,üşütürsen bebeğe etkisi olur.Ayaklarını ve sırtını her zaman sıcak tut
Bende eski sayılırım canımKkda ki eski arkadaşlar geldi bir an gözümün önüne hala daha böyle birilerinin olduğunu görmek güzel
143 canım
Olmamı bize heryer diyetYöresel yemeklere uygun diyet yemeğin var mı
Bende eski sayılırım canım5 yıldan fazla oldu,keşke daha eski farketseydim forumu
Sizde eski üyesiniz daha sonra yeni üyelik aldınız diye biliyorum
Böyle hissettirebildiysem ne mutlu bana
Allah şifa versin , benim kız da 15 günlükken hastalanmıştı ,ilaç falan da verilmesi riskti çok zor atlattık. anne sütü alıyorsa siz ıhlamur ,zencefil ,meyve tüketin bol bol bebek sütünüzden alıcak zaten gereken vitaminiTekrar geçmiş olsun
Oooo bayağı eskiymişsinizDogru biliyorsunuz 2007 ocak gibi falan üye olmuştum. Sonra evlilik üyelik iptali falan giremedim uzun süre. Ama tilkinin hesabı döndüm Kürkçü yuvasına seviyorum burayi.Ama eskilerden birini görünce akrabami görmüş gibi oluyorum. Keşke o dönem üye olsaydınız gırgır şamatada ooo girlaydı. Şimdi millet bdvden çıkmaz olmuş eskiden kimse uğramazdı oraya..
Sabırsızlıkla bekliyoruz
Kazen'in açmasını bekliyorumHakketen konu ne zaman açılır acaba nevoş
Oooo bayağı eskiymişsinizBenim üye olduğum ilk yıllarda aynı sizin söylediğiniz gibiydi Hala o dönemden olan birkaç üye var.. Bende o bölüme pek takılmıyorum ,kendimi yemek bölümüne attım çıkamıyorum Bizim bölümde (yemek yarışması)gırgır,eğlence,sohbet,güzel tarifler Takılmanızı tavsiye ederim
Tamam canım gel peşimden her zaman bekliyorumBundan sonra sen nere ben ora o zaman
Eskilerden bi elif ablacım Mune hatun birdesmeagol uyusu kalmış inşallah benim gibi gelirler geri..
Kazen'in açmasını bekliyorum
Tek tarif yapılacak,tarif bir yöreye ait olacak,örneğin:Malatya analı kızlı köfte,Bursa iskender kebabı ,Konya etli ekmek,Konya arabaşı çorbası,Hatay tuzda tavuk,Şiirt perde pilavı ,Kayseri mantı veya yağlaması gibi gibi....Başlıkta hangi yöreye ait olduğunu yazıyoruz..Bu kategori bayağı geniş bi kategori oldu nevoş, merak ettiğim bişey var
*yöresel bi menü mü yapcaz ,yani 'trabzon yöresine ayit mıhlama ve kara lahana sarması ' gibi
*veya 'siirt yöresine ayit perde pilav' mı demeliyiz ? Yani menü mü yoksa tek tarif mi? veya yöre vermeden de olur mubiliyorum çok karışık oldu