Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Teşekkür ederim
Bu kategori çok güzel olacakBen de size katılıyorum fakat neler neler gelir görmeden birşey diyemiyorum

bu kategorinin eklenmesi konusunda fikir anası olmaktan ötürü gurur duydum
az dilimde tüy bitmemişti yöresel yemekler diye bi başlık açalım diye diye diye,... kötü mü yapmışım nevom , bak nasıl çekişilecek yine öncekinde çekişildiği gibi
adra cığımın kulakları çınlasın, ikimizin de tarifleri kaldırılmıştı tek tarif olacak diye
gözünü sevdiğim yöresellerim, yemek yarışması olan yerde yöresel olmaz mı heeç hıhh

Hatırlamazmıyım canım hiç.Zaten ben protesto amaçlı çok tarif yapmıştım.Ama bizden sonra kaldırılsaydı daha adil olurdu.

Gazel'im 3.kez yöresel yemekler kategorisi yapıyoruzBu kategori beni de çok heyecanlandırıyorÇok güzel tarifler gelecek inanıyorumHatta ben bile katılabilirim
Evet sizde 3'er 5'er tarif eklemiştinizBende sildim

biraz acele çekiverdim resimi, idare edin artık...
hamurlu arabaşı...soğuk kış gecelerinin sıcak adeti... muhabbetin dostluğun pekişmesine vesile olan, kahve kadar kırk yıl hatırı olmasa da üç mevsim boyunca konuşulup özlenip, karın yere düşmesiyle bir curcunaya dönüşen bir gelenek..
bilmeyen için pek bir değer arzetmese de, bilenler için bambaşka yeri olan bir kültürdür arabaşı....... ayak üstü döktürdüm yine edebiyatımı

Ellerine sağlık canımŞifa olsun inşaallahÇok imrendim bir akşam bende yapayım

Hatırlamazmıyım canım hiç.Zaten ben protesto amaçlı çok tarif yapmıştım.Ama bizden sonra kaldırılsaydı daha adil olurdu.

olsun adram üzülme, aslında ben başından beri birkaç tarifle katılımın, tek tarifle katılanlara haksızlık olduğunu sürekli söylüyordum... ikimizin sayesinde adalet yerini buldu
olan bizim tariflere oldu ama napalım yemiş olduk yaptıklarımızı

Gazel'im 3.kez yöresel yemekler kategorisi yapıyoruzBu kategori beni de çok heyecanlandırıyorÇok güzel tarifler gelecek inanıyorumHatta ben bile katılabilirim
Evet sizde 3'er 5'er tarif eklemiştinizBende sildim

aynen nevom en heyecanlı kategorilerden bence.. çünkü hem eğlenceli geçiyor, hemde farklı yörelerin tadlarını bizzat görüyoruz... google da yöresel yemek arayanlar bizim tariflerden faydalanabiliyor, birçok kesime ulaştırmış oluyoruz kk sayesinde

Tabi canım tariflerden faydalanıyorlarBiz bile faydalanıyoruz çok iyi oluyor

Yok canım geçti gitti zaten.Etkili eylem yapacaksın benim gibi.Sayemizde millet eziyetten kurturdu işte fena mı.Tarihe adımızı altın harflerle yazdırdık.

Yöresel yemekler seçilince Gazel'in kulaklar bu yöne doğru kayıyor

Bildiğin gibi değil nevo , hatun yaz boyu kalabalık misafirler ağırladı .

Her gelen ayyy gazel sen şunu çok güzel yapıyorsun diye geliyordu

Tabi liste hep yöresel

Onun misafirlerinden bana fenalık gelmişti

Ellerine sağlık canım.Sizin arabaşı aşkınızı çok iyi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…