Sen öyle diyorsan doğrudurEvet evet katilcakmis nevos ,oyle didi
Gazel ona oy vermiş zatenKatılmasını bekliyorum Katılmazsa destek olursun
Gazel'im bu kategoride seni mutlaka görmek istiyorum.birileri yöresel mi dedi, yoksa kulağım yanlış mı çınladı
oleeeeyyyy yöresel seçilmiş.. kesin katılmam lazım... yani inşallah
ayy neyle katılsam kiiiiii, etliekmek hortlasın mı nevom ve ausum
Gazel'im bu kategoride seni mutlaka görmek istiyorum.
Çok keyif yaptınSahalara dönme zamanı geldi
Çok geçmiş olsun canımdönüyorum nevrestem, allahtan bir mani çıkmazsa katılacağım.. aile boyu gripten yatıyoruz ama iyileşir iyileşmez katılacağım inşallah..
Çok geçmiş olsun canımBizimde durum aynı
Oğlum 1 haftadır yatıyor ,bende hastayım kaç gündür.Hastaneden yeni geldik
Sabırsızlıkla bekliyorum
Amin canımsağolasın canım, aynı bizde kaç sefer hastaneye gittik.. dün acilin kapısında kaç saat bekledik.. okadar çok hasta varki sıra beklemekten helak olduk.. büyük bir salgın varmış... geçmiyor iyileşmiyor kör olasıca.. süründürüyor resmen... yarın çocuğu okula göndermeyeceğim, biraz daha dinlensin, ara ara ateşi çıkıyor, eşimde aynı halsiz grip ben de öyle... bi atlatamadık.. allah herkese şifa versin...
Sen öyle diyorsan doğrudur
Suda beklettin mi direk kaynatmaya mı aldın
Nevos ya portakal.kabugu receli yapcam da kabuklari kaynatiyorum ama aciligi gitmedi bi turlu , sen daha once yaptin miNapsam bilemedim
Suda beklettin mi direk kaynatmaya mı aldın
Kabukları 2 gün günde 2-3 defa suyunu değiştirerek bekletip sonra kaynatıyoruz..
Öyle yapmadıysan suyunu dök tekrar su koyup kaynat bu işlemi birkaç kez yapmalısın..
Acılığı gidene kadar suyu değişiyor.Çok hafif olabilir, o damak tadınıza kalmış..Birkaç defa daha değiştir..Bu besinci kaynar suya atisim oldu ama hala acilik var , aciligi gecene kadar mi suyu degistiriliyor yoksa zaten bi tik aci mi oluyor
Acılığı gidene kadar suyu değişiyor.Çok hafif olabilir, o damak tadınıza kalmış..Birkaç defa daha değiştir..
Kolay gelsin canımTamam oyle yapiyimTesekkurler nevosumm Yarin resim paylasirim :)
Eki Görüntüle 1734558Nevreste nuryolu sizimi kircam
yarisma baslamadan katildim bile ben gibi hamarat olun
Oooooo Rabia bu ne kadar leziz görünüyorEki Görüntüle 1734558Nevreste nuryolu sizimi kircam
yarisma baslamadan katildim bile ben gibi hamarat olun
Tamam detaylı resimleri ve tarifi ver ilk senin konuyu açalım
cagir Kazeni banada desin yapim ozmanOooo bu ne kiz rabis
Bunu biz gorduk sayilmaz , baska tarifle katilcakmisin diyor kazen
bu resmi cekerken nekadar yoruldumOooooo Rabia bu ne kadar leziz görünüyor
Tamam detaylı resimleri ve tarifi ver ilk senin konuyu açalım