- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
bir dahaki sefere nurum..Tesekkur ederim kakaocum ,cok tatlisin Ben oyumu degistiremedim malesef net cekmiyor veya tek cizgi cekiyordu ,islem yapmam mumkun olmadi . Nasilll uzuldum kacirdigima anlatamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir dahaki sefere nurum..Tesekkur ederim kakaocum ,cok tatlisin Ben oyumu degistiremedim malesef net cekmiyor veya tek cizgi cekiyordu ,islem yapmam mumkun olmadi . Nasilll uzuldum kacirdigima anlatamam
katılın,katılın,katılınbirileri yöresel mi dedi, yoksa kulağım yanlış mı çınladı
oleeeeyyyy yöresel seçilmiş.. kesin katılmam lazım... yani inşallah
ayy neyle katılsam kiiiiii, etliekmek hortlasın mı nevom ve ausum
şifalar olsun nevrestem salgın varrr..Amin canım
Oğlumda Çarşamba'dan beri yatıyor.İlk aldığımız ilaçlar etki etmedi.Bugün tekrar birlikte acile gittikDediğin gibi çok kalabalık,herkes hasta...Tüm hastalara acil şifalar diliyorum..
Teşekkür ederim canımHastaneler doluHerkes hastaşifalar olsun nevrestem salgın varrr..
Çok geçmiş olsun canımBizimde durum aynı
Oğlum 1 haftadır yatıyor ,bende hastayım kaç gündür.Hastaneden yeni geldik
Sabırsızlıkla bekliyorum
cagir Kazeni banada desin yapim ozman
sirayi sana savdim kolay gele
Canım bizde dışarı çıkmıyoruz, okula bile araba ile götürüyorumEvde sıcak,ciğerlerini üşütmüş Nasıl oluyor aklım almıyorGecmis olsun canim , Allah sifa versin
Benimkiler de ayni , mumkun mertebe evden cikarmamaya calisiyorum ama evde bile hastalaniyorlar iste
Anket kapandı canımYeni kategorimiz''yöresel yemekler'' olacakBu Şerbetli tatlılar dan gün geçtikçe niye oy düşüyor
YaAnket kapandı canımYeni kategorimiz''yöresel yemekler'' olacak
Canım bizde dışarı çıkmıyoruz, okula bile araba ile götürüyorumEvde sıcak,ciğerlerini üşütmüş Nasıl oluyor aklım almıyor
Sizede çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun benim de 143 günlük bebeğim hasta oldu gözü bid akıyor ki içim gidiyor.İnşh çabuk atlatırlar antibyotikten kaçtıkça kullanmak zorunda kalıyoruz yine Allah şifa versin nevoşum hepimize , napalım sakınan göze çöp batıyor sanki
İnşaallah canım..İnşh çabuk atlatırlar antibyotikten kaçtıkça kullanmak zorunda kalıyoruz yine Allah şifa versin nevoşum hepimize , napalım sakınan göze çöp batıyor sanki
Çok geçmiş olsunDaha çok küçükGeçmiş olsun benim de 143 günlük bebeğim hasta oldu gözü bid akıyor ki içim gidiyor.
Geçmiş olsun benim de 143 günlük bebeğim hasta oldu gözü bid akıyor ki içim gidiyor.
Aynen biraz büyük olsa ıhlamur falan içİriyom da kuzucuğum çekiyor işte hastalığıÇok geçmiş olsunDaha çok küçük
143 canımGeçmiş olsun,küçükken daha da zor 143 günlük mü yoksa 43 günlük mü
Rabbim şifa versin inşaallahAynen biraz büyük olsa ıhlamur falan içİriyom da kuzucuğum çekiyor işte hastalığı