Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Çok geçmiş olsun canım:KK19:Bizimde durum aynı :KK43:
Oğlum 1 haftadır yatıyor ,bende hastayım kaç gündür.Hastaneden yeni geldik:KK51:
Sabırsızlıkla bekliyorum:rolleyes:

Gecmis olsun canim , Allah sifa versin :KK43:
Benimkiler de ayni , mumkun mertebe evden cikarmamaya calisiyorum ama evde bile hastalaniyorlar iste :KK51:

Gecmis olsun canim , Allah sifa versin :KK43:
Benimkiler de ayni , mumkun mertebe evden cikarmamaya calisiyorum ama evde bile hastalaniyorlar iste :KK51:
Canım bizde dışarı çıkmıyoruz, okula bile araba ile götürüyorum:KK43:Evde sıcak,ciğerlerini üşütmüş :KK43:Nasıl oluyor aklım almıyor:KK43:

Sizede çok geçmiş olsun canım:KK51::KK19:

Canım bizde dışarı çıkmıyoruz, okula bile araba ile götürüyorum:KK43:Evde sıcak,ciğerlerini üşütmüş :KK43:Nasıl oluyor aklım almıyor:KK43:

Sizede çok geçmiş olsun canım:KK51::KK19:

İnşh çabuk atlatırlar :KK43: antibyotikten kaçtıkça kullanmak zorunda kalıyoruz yine :KK51: Allah şifa versin nevoşum hepimize , napalım sakınan göze çöp batıyor sanki:KK61:

İnşh çabuk atlatırlar :KK43: antibyotikten kaçtıkça kullanmak zorunda kalıyoruz yine :KK51: Allah şifa versin nevoşum hepimize , napalım sakınan göze çöp batıyor sanki:KK61:
Geçmiş olsun benim de 143 günlük bebeğim hasta oldu gözü bid akıyor ki içim gidiyor.:KK43::KK61:

İnşaallah canım..
Sahiden sakınan göz çöp batıyor:KK43: O kadar dikkat ediyoruz:KK12:

X