Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Çok geçmiş olsun canımBizimde durum aynı
Oğlum 1 haftadır yatıyor ,bende hastayım kaç gündür.Hastaneden yeni geldik
Sabırsızlıkla bekliyorum

Gecmis olsun canim , Allah sifa versin
Benimkiler de ayni , mumkun mertebe evden cikarmamaya calisiyorum ama evde bile hastalaniyorlar iste

Gecmis olsun canim , Allah sifa versin
Benimkiler de ayni , mumkun mertebe evden cikarmamaya calisiyorum ama evde bile hastalaniyorlar iste
Canım bizde dışarı çıkmıyoruz, okula bile araba ile götürüyorumEvde sıcak,ciğerlerini üşütmüş Nasıl oluyor aklım almıyor

Sizede çok geçmiş olsun canım

Canım bizde dışarı çıkmıyoruz, okula bile araba ile götürüyorumEvde sıcak,ciğerlerini üşütmüş Nasıl oluyor aklım almıyor

Sizede çok geçmiş olsun canım

İnşh çabuk atlatırlar antibyotikten kaçtıkça kullanmak zorunda kalıyoruz yine Allah şifa versin nevoşum hepimize , napalım sakınan göze çöp batıyor sanki

İnşh çabuk atlatırlar antibyotikten kaçtıkça kullanmak zorunda kalıyoruz yine Allah şifa versin nevoşum hepimize , napalım sakınan göze çöp batıyor sanki
Geçmiş olsun benim de 143 günlük bebeğim hasta oldu gözü bid akıyor ki içim gidiyor.

İnşaallah canım..
Sahiden sakınan göz çöp batıyor O kadar dikkat ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…