Tek tarif yapılacak,tarif bir yöreye ait olacak,örneğin:Malatya analı kızlı köfte,Bursa iskender kebabı ,Konya etli ekmek,Konya arabaşı çorbası,Hatay tuzda tavuk,Şiirt perde pilavı ,Kayseri mantı veya yağlaması gibi gibi....Başlıkta hangi yöreye ait olduğunu yazıyoruz..
İçeriğinde varsa hikayes,tarihçesi yazılabilir..
Rica ederim canım,bekliyorum tarifiniTamam o zaman ona göre seçiyim tarifi bende
Tesekkürler nevoşumm
Oooo süper olmuş Nur'cum ellerine sağlıkNevreste nevoş bak dün yaptığım portakal kabuğu reçeli, acılığı falan hiç yoktu, güzel oldu şükür
Eki Görüntüle 1735136
Oooo süper olmuş Nur'cum ellerine sağlık
Bundan sonra sen nere ben ora o zaman
Eskilerden bi elif ablacım Mune hatun birdesmeagol uyusu kalmış inşallah benim gibi gelirler geri..
Heyyy ben hep burdayimm da bakma sesim fazla cikmiyo, yenileri pek de tanimiyoruz. @DeryaLi min dedigi gibi bdvnin yuzune bakilmazdi eskiden, simdi herkes ordaTamam canım gel peşimden her zaman bekliyorum
Evet onlar bayağı eskiUmarım geri dönerler
Ayy gazel kardesim bi yaglama yapsan da yesek dermisimNevreste nevom ne ile katılacağımı buldum, şimdilik sır ama
inşallah sizde beğenirsiniz... konyamı memleketimi temsilen güzel bir tarifle geleceğim inşallah ,
etliekmek ile katıldığım zamandaki gibi güzel sonuçlar alırız inşallah... merak ediyorum hangi yöreler katılacak
Gazel'im bende merakla bekliyorumNevreste nevom ne ile katılacağımı buldum, şimdilik sır ama
inşallah sizde beğenirsiniz... konyamı memleketimi temsilen güzel bir tarifle geleceğim inşallah ,
etliekmek ile katıldığım zamandaki gibi güzel sonuçlar alırız inşallah... merak ediyorum hangi yöreler katılacak
O zaman sizi yemek yarışmasına transfer edelimBak yaa bi de utanmadan uyus demisss,Nevreste hatun, bu @DeryaLi ne giciktir bilemezsin sen, ama geyigine diyecek yoktur bak onu diyim
Heyyy ben hep burdayimm da bakma sesim fazla cikmiyo, yenileri pek de tanimiyoruz. @DeryaLi min dedigi gibi bdvnin yuzune bakilmazdi eskiden, simdi herkes orda
Ayy nuryolu kardesim bi yaglama yapsan da yesek dermisim
Eyvallah nevrestee, sagolasin ama simdilik takip edelim. Bir zamanlar birO zaman sizi yemek yarışmasına transfer edelimGelin sohbet edelim,kaynaşalım,birlikte yemek pişirelim
Kendisiyle tanışmadım ama konularını biliyorum
Bak yaa bi de utanmadan uyus demisss,Nevreste hatun, bu @DeryaLi ne giciktir bilemezsin sen, ama geyigine diyecek yoktur bak onu diyim
Heyyy ben hep burdayimm da bakma sesim fazla cikmiyo, yenileri pek de tanimiyoruz. @DeryaLi min dedigi gibi bdvnin yuzune bakilmazdi eskiden, simdi herkes orda
Ayy gazel kardesim bi yaglama yapsan da yesek dermisim
Gazel'im bende merakla bekliyorumHadi Gazel'im seni artık sahalarda görelim
Ahh buyuk hata, dogru ya kayseride yemistik yaglama. Cok cok ozur dilerim gazel, ve nazik teklifin icin cook tesekkur ederimmyağlama kayserinin ama konyanın sac böreklerini sizin için yağlarım ayıpsınız, adına da yağlama deriz ne olacak
Bu sefer bahane kabul etmiyoruzinşallah bi aksilik çıkmazsa katılıacağım nevom sana çok mahcubum, hep bi bahane çıktı katılacağım dediğim halde katılamadım, ama ne hikmetse yöresel dendi mi kulakları dikiyorum
bugün de arabaşı yaptım bol acılı ekşili kaynar kaynar, hemi de hamurlu
aus'umun topiğinde paylaşıcam isteyen bakabilir, ( bu akşam ne pişirdin çek göster toipiği kızlar..)
buraya de resim atarım canınızı çektireyim azcık.. konyalılar bilir kış geceleri hele bir de kar yağmışsa arabaşısız oturulmaz evlerde,
Bu sefer bahane kabul etmiyoruz
Ooooo ellerine sağlık Gazel'imAfiyet bal şeker olsun Buraya ekle bizde iç geçirelim
Daha önce yaptığımız yöresel yemekler kategorisinde Kayseri yağlaması yapmıştım..Bu kategoride yapan olacak mı bakalımAhh buyuk hata, dogru ya kayseride yemistik yaglama. Cok cok ozur dilerim gazel, ve nazik teklifin icin cook tesekkur ederimm
Tamam bekliyoruzeklicem canım, birazdan yiyecez şuan pişiyor...
Daha önce yaptığımız yöresel yemekler kategorisinde Kayseri yağlaması yapmıştım..Bu kategoride yapan olacak mı bakalım
Eki Görüntüle 1735273