Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Tek tarif yapılacak,tarif bir yöreye ait olacak,örneğin:Malatya analı kızlı köfte,Bursa iskender kebabı ,Konya etli ekmek,Konya arabaşı çorbası,Hatay tuzda tavuk,Şiirt perde pilavı ,Kayseri mantı veya yağlaması gibi gibi....Başlıkta hangi yöreye ait olduğunu yazıyoruz..
İçeriğinde varsa hikayes,tarihçesi yazılabilir..

Tamam o zaman ona göre seçiyim tarifi bende:kk77::kk77:
Tesekkürler nevoşumm:KK19:

Nevreste Nevreste nevoş bak dün yaptığım portakal kabuğu reçeli, acılığı falan hiç yoktu, güzel oldu şükür:kk77:

2016-01-03 19.46.09.jpg

Nevreste Nevreste nevom ne ile katılacağımı buldum, şimdilik sır ama :KK53:
inşallah sizde beğenirsiniz... konyamı memleketimi temsilen güzel bir tarifle geleceğim inşallah , :KK69::KK69:
etliekmek ile katıldığım zamandaki gibi güzel sonuçlar alırız inşallah... merak ediyorum hangi yöreler katılacak :KK6:

Bundan sonra sen nere ben ora o zaman:KK45:

Eskilerden bi elif ablacım Mune hatun birde smeagol smeagol uyusu kalmış inşallah benim gibi gelirler geri..

Bak yaa bi de utanmadan uyus demisss, Nevreste Nevreste hatun, bu @DeryaLi ne giciktir bilemezsin sen, ama geyigine diyecek yoktur bak onu diyim:KK53:

Tamam canım gel peşimden her zaman bekliyorum:KK19::KK45:
Evet onlar bayağı eski:KK19:Umarım geri dönerler:KK68:
Heyyy ben hep burdayimm da bakma sesim fazla cikmiyo, yenileri pek de tanimiyoruz. @DeryaLi min dedigi gibi bdvnin yuzune bakilmazdi eskiden, simdi herkes orda:KK45:

inşallah sizde beğenirsiniz... konyamı memleketimi temsilen güzel bir tarifle geleceğim inşallah , :KK69::KK69:
etliekmek ile katıldığım zamandaki gibi güzel sonuçlar alırız inşallah... merak ediyorum hangi yöreler katılacak :KK6:
Ayy gazel kardesim bi yaglama yapsan da yesek dermisim:KK45:

Son düzenleme:
Gazel'im bende merakla bekliyorum:KK45:Hadi Gazel'im seni artık sahalarda görelim :rolleyes:

Bak yaa bi de utanmadan uyus demisss, Nevreste Nevreste hatun, bu @DeryaLi ne giciktir bilemezsin sen, ama geyigine diyecek yoktur bak onu diyim:KK53:

Heyyy ben hep burdayimm da bakma sesim fazla cikmiyo, yenileri pek de tanimiyoruz. @DeryaLi min dedigi gibi bdvnin yuzune bakilmazdi eskiden, simdi herkes orda:KK45:

Ayy nuryolu kardesim bi yaglama yapsan da yesek dermisim:KK45:
O zaman sizi yemek yarışmasına transfer edelim:KK45:Gelin sohbet edelim,kaynaşalım,birlikte yemek pişirelim:KK60:

O zaman sizi yemek yarışmasına transfer edelim:KK45:Gelin sohbet edelim,kaynaşalım,birlikte yemek pişirelim:KK60:
Eyvallah nevrestee, sagolasin ama simdilik takip edelim. Bir zamanlar bir Libyana Libyana vardi buralarda ne yemekler, pastalar, tatlilar yapardi, kayboldu gitti guzel dostum benim, ins sagligi yerindedir.. Haa sohbet girgir kaynasmaysa @DeryaLi ve ben haziriz:KK53:
Di mi @DeryaLi gicigi, şşşşt:KK11:

Eyvallah nevrestee, sagolasin ama simdilik takip edelim. Bir zamanlar bir Libyana Libyana vardi buralarda ne yemekler, pastalar, tatlilar yapardi, kayboldu gitti guzel dostum benim, ins sagligi yerindedir.. Haa sohbet girgir kaynasmaysa @DeryaLi ve ben haziriz:KK53:
Di mi @DeryaLi gicigi, şşşşt:KK11:
Kendisiyle tanışmadım ama konularını biliyorum:KK19:
Tamam sohbet,muhabbet etmeye gelin bekliyorum:KK66:
Yeni konumuz burda ,her zaman bekliyorum.
Buram Buram Anadolu ! Yöresel Yemekler

Ayy gazel kardesim bi yaglama yapsan da yesek dermisim:KK45:

yağlama kayserinin ama konyanın sac böreklerini sizin için yağlarım ayıpsınız, adına da yağlama deriz ne olacak :KK53::KK60:

Gazel'im bende merakla bekliyorum:KK45:Hadi Gazel'im seni artık sahalarda görelim :rolleyes:

inşallah bi aksilik çıkmazsa katılıacağım nevom sana çok mahcubum, hep bi bahane çıktı katılacağım dediğim halde katılamadım, ama ne hikmetse yöresel dendi mi kulakları dikiyorum :KK70:
bugün de arabaşı yaptım bol acılı ekşili kaynar kaynar, hemi de hamurlu :KK53::KK53:
aus'umun topiğinde paylaşıcam isteyen bakabilir, ( bu akşam ne pişirdin çek göster toipiği kızlar..)
buraya de resim atarım canınızı çektireyim azcık.. konyalılar bilir kış geceleri hele bir de kar yağmışsa arabaşısız oturulmaz evlerde, :KK66:

inşallah bi aksilik çıkmazsa katılıacağım nevom sana çok mahcubum, hep bi bahane çıktı katılacağım dediğim halde katılamadım, ama ne hikmetse yöresel dendi mi kulakları dikiyorum :KK70:
bugün de arabaşı yaptım bol acılı ekşili kaynar kaynar, hemi de hamurlu :KK53::KK53:
aus'umun topiğinde paylaşıcam isteyen bakabilir, ( bu akşam ne pişirdin çek göster toipiği kızlar..)
buraya de resim atarım canınızı çektireyim azcık.. konyalılar bilir kış geceleri hele bir de kar yağmışsa arabaşısız oturulmaz evlerde, :KK66:
Bu sefer bahane kabul etmiyoruz :rolleyes:
Ooooo ellerine sağlık Gazel'im :kk77:Afiyet bal şeker olsun :KK19:Buraya ekle bizde iç geçirelim :rolleyes:

X